Zo willen vrouwen ook graag moeite voor jou doen (deel 2)

Het is waar, mannen zijn uitstekende jagers. Dat verhaaltje kennen we nou wel. Vrouwen zijn ook geweldige jagers, als je ze maar de kans geeft ergens hun zinnen op te zetten. Hoe zorg je ervoor dat vrouwen ook moeite voor jou gaan doen en initiatieven gaan nemen om jou te veroveren?

In deel één vertelde ik over hoe je kunt investeren in jezelf zodat je sneller eerste keus wordt, waardoor je eerder actief benaderd zult worden. Als je deze randvoorwaarden in orde hebt (of niet), kun je gaan bedenken hoe je haar een voorstel doet, dat ze onmogelijk kan weerstaan. Je wilt haar immers graag nog vaker zien, toch? Als jij met een een onweerstaanbaar voorstel komt, zal ze haar best willen doen, om dit te mogen ervaren met je.

Communicatie en commitment

Over het communicatieplatform waarop je haar een aanbod doet: hoe laagdrempeliger het platform van communicatie, hoe minder commitment men toont aan gemaakte afspraken. Het voordeel van apps zoals Tinder en WhatsApp is, dat het heel toegankelijk en laagdrempelig is. De visvijver is groot, maar het is daarom ook moeilijk om echt op te vallen. Gemaakte afspraken zijn alles behalve heilig en je wordt gemakkelijk (letterlijk) aan de kant geschoven voor de volgende. Bij face to face contact is die drempel een stuk hoger, maar iemand die voor je neus staat swipe je niet even makkelijk opzij met één vinger. Je kansen om iemands vertrouwen te winnen zijn in deze situatie een stuk hoger en er is meer commitment aan gemaakte afspraken. Kies daarom zoveel mogelijk voor face to face contact als je wil dat ze moeite voor jou gaat doen.

Een onweerstaanbaar aanbod vanuit je hart

Probeer zo goed mogelijk uit te vinden wat haar drijft. Dit is ook een geweldig uitgangspunt voor een mooie diepgaande conversatie. Wat maakt er diepe indruk op haar? Wat zijn haar grootste dromen? Wat staat er op haar bucket list? Dit zijn krachtige positieve stimuli. Ik zelf zou bijvoorbeeld erg graag een keer in een hoge boom klimmen. Ik zou voor het vuur gaan voor degene die me een keertje ontvoert naar het hoge bomen klimparadijs in zijn achtertuin.
Maar inspelen op haar grootste onzekerheden werkt ook zeer krachtig. Deze negatieve stimuli leren je hoe je haar zou kunnen helpen om de onzekerheid te verlichten. Een voorbeeld: heeft ze faalangst voor een belangrijke test? Stel dan voor om de stof samen een keer goed door te nemen. Heel belangrijk hierbij is dat je haar helpt vanuit je hart. Niet omdat je iets van haar wil. Dat voelt een vrouw namelijk direct. Dit zijn overigens ideale ideeën voor een tweede date.

Om heel duidelijk te maken dat ze snel moet beslissen: zij moet contact met jou opnemen als ze mee wilt en je aanbod staat alleen voor dit weekend. Anders gaat het feest niet door. Zo blijf jij in control. En zorg ervoor dat je bereikbaar bent.

En dan? Patience, my friend. Ga niet zitten appen in de tussentijd of wat dan ook. Laat haar naar jou toekomen, zoals afgesproken. In mijn volgende blog vertel ik je alles over de kracht van vertrouwen.

Maar eerst…

Wil je eerst graag relaxed worden bij leuke vrouwen in de buurt, voordat je nadenkt over hoe ze moeite voor jou kunnen doen? Download dan eerst mijn gratis training, de ‘Comfort zone challenge’ hier. Daarmee leer je in een maand tijd hoe je zonder angst iedereen kan benaderen wie je wilt.

En jij?

Heb jij vragen over het doen van een aanbod dat de dame die jij leuk vindt onmogelijk kan weerstaan? Stel ze hieronder! Ik antwoord sowieso. En ik vind het tof en leerzaam om met like minds te praten, zoals jij.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search