Welke houding aannemen tegenover aantrekkelijke vrouwen

Hoe zorg je ervoor dat je de gewenste houding aanneemt tegenover vrouwen, die jou meteen al door de grond laten zakken van schoonheid? Deze 2 tools gaan je helpen bij een houding aannemen.

Jezelf een houding proberen te geven is een zaak van het hoofd, die dat voor jou probeert te bedenken… 

Een houding gééf je jezelf niet. Een houding ontvang je van jezelf. Van je eigen lichaam.

 

1. Kies je overtuiging

Wat voel je bij zeer aantrekkelijke vrouwen? Is het: spanning, zenuwen, angst (voor afwijzing), afstand, disconnectie en afgescheidenheid, shut down, of dissociatie? En wat merk je aan je lichaam? Is het: zweten, warm, hoge, oppervlakkige ademhaling… Of juist gevoelloosheid?

Dan is dit dan de houding die je ontvangt: ongemakkelijk. Awkward. Introvert. Bevroren. Of gespannen.

En wat zou je willen voelen bij aantrekkelijke vrouwen? Is dat: Ontspanning, gemak, in het moment zijn met haar, een gevoel van vrijheid, dat je kan doen en zeggen waar je zin in hebt? Hoe zou je je over jezelf willen voelen? Zelfvertrouwen en zelfacceptatie. In je lichaam voel je een aangename opwinding en rust.

De houding die je dan ontvangt: een ontspannen zelfverzekerde houding.

Houding aannemen: de oorzaak

Deze gevoelens zijn een gevolg van dieperliggende verhalen. ‘Wat heb ik nou te bieden?’, of de omkering daarvan: ‘Ik ben genoeg’. Kies het verhaal wat je jezelf vertelt, en het geeft vanzelf houding aan je lichaam. Het is een proces waar je niet over na hoeft te denken. Het gebeurt gewoon automatisch. Jouw lichaamshouding ontvang je van jouw onderliggende overtuigingen. Dus begin daar.

2. Oefenvrouwen

Er is nog een belangrijke factor die helpt om een ontspannen, zelfverzekerde houding aan te nemen bij vrouwen die jij aantrekkelijk vindt. En dat is training. Oftewel veel oefenen. 

Ons lichaam schiet in een kramp als we geloven dat er veel vanaf hangt: ik mag niet falen nu, want dit is ECHT! Examenvrees. Ook dit is een geheel zelfverzonnen perceptie die niet werkelijkheid is, maar wel onze uiteindelijke houding bepaalt. Apart he. Ook lastig. 

Ja, je mind is goedgelovig en makkelijk te foppen. Dus truc je hoofd de andere kant op: de vrouw voor je is geen fatale examinator (examinatrix?) die bepaalt of jij slaagt of faalt. Nee, ze is gewoon een oefenvrouw. Een studiemaatje. Iemand met wie je mag uitzoeken wat wel en wat niet werkt. En daar mag je alle tijd voor nemen. 

Je gaat dus gewoon oefenen. Als je iedere date en iedere leuke connectie die je hebt met vrouwen gaat bekijken door de lens van oefenmateriaal, dan gaat contact leggen een stuk relaxter. En is de kans groter dat jij een ontspannen, zelfverzekerde houding aan zal nemen. 

 

Laatste ticket! 

Summer School: Connection from the Core

Vanaf 10 augustus in Amsterdam

 

Binnenkort kun je zelf in contact komen met echte oefenvrouwen in een hele oefenomgeving. In de 3-daagse summer school Connection from the Core die volgende maand van start gaat, heb ik een heel team van ervaren, prachtige oefenvrouwen opgetrommeld, die de deelnemers eerlijk gaan spiegelen met fantastische opbouwende feedback. Van hen leer je precies hoe je nou eigenlijk echt overkomt op vrouwen. Hoe het is om helemaal verwelkomd te worden door een vrouw. Je leert wanneer een vrouw voor jou openstaat en de signalen te lezen. En het beste van dat alles: je merkt dat je een ontspannen, zelfverzekerde houding bij vrouwen krijgt. 

We zitten eigenlijk al vol, maar vandaag gaat de allerlaatste ticket in de verkoop. Staat jouw naam daarop? 

Dit is wat je krijgt:

👊 Zijn. Hier. Nu.

Je zet je hoofd – die overal verhalen van maakt – lekker uit, en je zakt in je lichaam

👊 Lef

Je laat je nooit meer tegenhouden door je angst voor afwijzing

👊 Diepe connectie

Verbinding vanuit authenticiteit

👊 Stevigheid in jezelf

Je eigen ruimte volledig in te nemen als man, en duidelijk te begrenzen als dat nodig is.

👊 Jouw spiegel

Hoe vrouwen jou nou eigenlijk echt zien

👊 Veiligheid

Je gaat nooit meer ongemerkt over grenzen heen, want je bent het voor. Veiligheid is een absolute must-have voor vrouwen om zich met een man te willen en kunnen verbinden.

👊 Lead by example

Haar dark side heeft geen vat meer op je, want je lift haar op naar het licht

MEER INFO + AANMELDEN VOOR DE LAATSTE TICKET

Meer informatie over deze gloednieuwe summer school vind je hier: Connection from the Core Summer school

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search