Wat willen vrouwen nou echt?

Word jij ook helemaal gek van de wispelturigheid van vrouwen? Ze zeggen het ene, maar willen, nee verwachten eigenlijk van je dat je het tegenovergestelde doet. Make up your mind, woman! Ik snap de verwarring heel goed. Daarom de ultieme top 3: wat willen vrouwen het allerliefste van hun man, maar ze je niet zo gemakkelijk prijsgeven.

Ik zie dat je het zo graag goed wil doen bij haar. Dat je zo graag de man voor haar wilt zijn die haar laat glimlachen van oor tot oor. En die intentie vind ik zo prachtig aan jou.

Voor al die twijfelgevallen, waarin vrouwen je helemaal gek kunnen maken, heb ik een top-3 voor je gemaakt bij wijze van houvast als vrouwen je aan het wankelen brengen. Zie het als de ultieme checklist om de vrouwen in je leven weer helemaal happy te maken.

1. Een volwassen man, geen kind

Twijfelgeval 1: Je hebt een hele warme vrouw ontmoet en je hebt direct het gevoel dat je je hele hart bij haar uit kan storten. Zij neemt jou echt helemaal voor wie jij echt bent en ze beantwoordt al je angsten met de warme bevestiging dat er helemaal niets mis is met jou. Nog nooit heb je je zo gezien gevoeld. Maar het volgende moment hoor je nooit meer wat van haar. Ben je nou zojuist ge-ghost?!

Deze is tricky, omdat het tonen van je kwetsbaarheid over het algemeen als een goede dating skill geldt. Maar dat gaat alleen goed in twee gevallen:

1. Als er een evenwicht is in het delen. Dus als jij alleen maar over jezelf kan praten en je eigen leven, is het misschien fijn als je een betrokken toehoorder hebt, maar als zij vervolgens niets over zichzelf prijsgeeft, dan neem je veel te veel ruimte in.
2. Als je eigenaarschap blijft houden over je eigen bagage. Dat wil zeggen: zij is niet jouw therapeut. Zij is niet verplicht om te reageren op jouw emotionele verhalen, ook al zijn ze nog zo kwetsbaar.

Neem dus verantwoordelijkheid voor je eigen processen. Zij wil je emotionele shit niet telkens van je kont af hoeven vegen.

Hoe voorkom je dat vrouwen hier op afknappen? Vind mannelijke vrienden om mee te praten en ook je diepere emoties mee te delen. Of neem een coach of een therapeut. Maar dump je emotionele problemen niet bij de vrouwen die jij wilt daten.

2. Ze wil gehoord worden

Twijfelgeval 2: Jij hebt alles dik voor elkaar in het leven. Goede baan, verre reizen en zat leuke vrienden. Je kan terugkijken op fantastische prestaties waar je maar wat trots op bent, want je kwam van ver. En kijk eens waar je nu bent. Dit is dan ook de grote troefkaart die je direct speelt bij iedere date. Kijk eens wat ik bereikt heb! Ze is aanvankelijk vast heel blij voor je, maar na een tijdje lijkt ze niet meer zo geboeid. Hoe dan?!

Je hoeft geen indruk te maken op vrouwen met alles wat je bereikt hebt in je leven.
Want de aantrekkingskracht van een man zit ‘m niet in zijn successen. Dat is net zoals een mooi uiterlijk slechts buitenkant. En vrouwen oordelen je uiteindelijk niet op de buitenkant of op behaalde resultaten uit het verleden.

En als jij de hele tijd zo vol bent van jezelf, zie je het allerbelangrijkste letterlijk over het hoofd. Haar. Ze wil helemaal geen man die indruk op haar probeert te maken. Ze wil gewoon gehoord worden. Net zoals jij. Ze wil een connectie met je voelen. En dat doe je alleen door je voor haar te openen, te beginnen met je oren.

 

Een good guy. Geen nice guy

Twijfelgeval 3: de vrouw die je nu toch hebt ontmoet is ALLES voor je. Je staat altijd voor haar klaar en ze hoeft maar kick te geven en je bent er. Iemand als zij zou nooit te ver bij jou kunnen gaan, want je vindt haar perfect precies zoals ze is. She’s always a woman to meeee! Dat het niet helemaal wederzijds is, maakt je zelfs niks uit, want de ontkenningsfase is sterk bij de echte nice guy.

Hey nice guy, wake up! Ze ziet je niet staan, en dat heb je helemaal over jezelf afgeroepen. Geen vrouw wil een man die haar overlaadt met aardigheid. Vrouwen hebben een diepe afkeer van mannen die hen pleasen. Ze willen een man die in staat is om zijn eigen grenzen aan te geven. Dat hebben ze ten diepste ook nodig van jou. Niet een man die met al hun behoeftes meebeweegt en altijd ja knikt.

Zij wil niet op een voetstuk staan, want dat niveauverschil is intens ongemakkelijk en eenzaam. Het is oneerlijk bovendien, want met zo’n voetstuk houdt je haar aan onmogelijk hoge standaarden waar ze nooit aan kan voldoen uiteindelijk.

Online workshop donderdagavond 15 juni
Word de man die vrouwen willen

Zo’n man die iedere vrouw wil… bestaat die eigenlijk wel? En zo ja, hoe word je ‘m dan?

Ik denk dat je dit kan leren, want ik heb vele mannen in mijn praktijk echt gigantische transformaties zien doormaken. En als zij het kunnen, dan kun jij het ook.

In deze gratis workshop heb ik nu voor het eerst hun grootste sleutelmomenten voor je samengevat, hoe zij zijn gegroeid van nice guy naar de man die vrouwen echt willen. Dit is wat je gaat leren in deze workshop:

– Leer hoe onbewust nice guy gedrag vrouwen van je wegjaagt
– De 10 fouten die bijna iedere man maakt, waarop vrouwen het hardst afknappen
– Reken af met jouw innerlijke nice guy, zodat die nooit meer jouw verbinding met aantrekkelijke vrouwen saboteert
– De 7 geheimen van mijn meest succesvolle studenten om de man te worden die vrouwen echt willen.
– Een super tip om door te pakken en in 3 maanden tijd jouw droomvrouw aan te trekken.

Als jij op de volgende link klikt, kun jij als lezer van mijn blog gratis meedoen met deze workshop: gratis online workshop

 

En jij? Wat wil jij nou eigenlijk echt?

Zoals jij benieuwd bent naar wat vrouwen nou eigenlijk echt willen, ben ik benieuwd naar wat jij het allerliefste wilt weten.

Beantwoord deze vraag voor mij in de comments:

Wat wil jij het allerliefste leren over dating, de liefde en vrouwen? Deel het met me, en het beste antwoord neem ik mee in mijn volgende blog.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search