Wat je zoekt, zoekt jou

Wat je zoekt, zoekt jou, is de titel van een prachtig boek van Kader Abdollah, dat ik net uit heb. Hij vertelt over het leven van de meester Rumi, de dertiende-eeuwse mysticus en dichter uit de Perzische literatuur. De naar het Nederlands vertaalde gedichten en verhalen raken me, en ze gaan bijna allemaal over de liefde. 

Het allermooiste vond ik het gedicht ‘De Code’. En dat gaat zo:

 

Wanneer ik achter de dingen aan ren

die ik denk dat ik wil

worden mijn dagen een kachel

van angst en onrust

Maar wanneer ik op mijn rustige plek zit

Loopt wat ik nodig heb naar mij toe

in alle rust

zonder pijn. 

Ik heb begrepen dat

wat ik wil, mij ook wil.

Dat het ook naar mij zoekt.

Een code van het leven,

maar alleen voor wie zijn oor bij dit geheim

te luisteren legt. 

 

Dit is de code waar ik altijd op vertrouw in mijn leven. Hij is onfeilbaar, iedere keer weer. Wat je zoekt, zoekt jou. En daar is ook iets mee aan de hand, want dit gaat dus niet over wat je denkt dat je wil, maar wel over jouw diepste, werkelijke verlangen. Het verlangen achter de wens aan de oppervlakte. 

Hoe kun je dat onderscheid dan maken, tussen wat je denkt dat je wil en wat je werkelijk zoekt? Hoe word je je daar bewust van? Zoek daarvoor… de stilte op. Even pas op de plaats. Stop met om je heen uit te reiken, bijvoorbeeld via dating apps. En pas als het helemaal stil wordt om je heen, en in jezelf, en op jouw eigen rustige plek… Dan weet je precies welk wonder op dit moment naar jou zoekt. She’s out there. 

 

ONLINE WORKSHOP:
RELATIE VINDEN VOOR BEGINNERS
21 JUNI

Je weet dit, in elke cel van je lichaam: mensen zijn van nature gemaakt om samen te zijn. Het is tijd om te stoppen met doen alsof dat niet voor jou geldt.

Stop met rondzoeken op dating apps en zet in deze online workshop de eerste werkelijke stap naar het vinden van jouw toekomstige vriendin.

Deze workshop is voor jou als:

– Je redelijk nieuw bent in het veld van dating

– Je zelden goede ervaringen hebt gehad via dating apps

– Je ontmoet in jouw dagelijks leven weinig leuke vrouwen

– Je ziet op tegen het hele gedoe van dating

– Je bent niet op zoek naar zomaar iedere vrouw

– Maar wel de relatie van je leven

– En dat liefst zonder alle hassle van ‘daten’

Als jij jezelf herkent in 3 of meer van de bovenstaande punten, wees welkom!

Dit is wat je gaat leren in deze workshop:

– Zo vind je haar niet (maar wat iedereen je vertelt);

– Wat niemand je vertelt over hoe en waar je haar dus wel vindt

– Voorselectie, hoe doe je dat, en waarom is het zo belangrijk

– Het Tribe Model, waarmee mijn studenten hun partners hebben gevonden

– De 4 grote kansen op het vinden van een relatie;

– Wat je kunt doen zodat vrouwen jou gaan vinden en benaderen

– De 7 geheimen van mijn meest succesvolle studenten hoe zij hun vriendin hebben gevonden

– Een super tip om door te pakken en in 3 maanden tijd jouw droomvrouw aan te trekken, for real

INSCHRIJVEN

Voor de lezers van mijn blog, is deze worskhop helemaal gratis. Schrijf je dan in via deze link: gratis deelname Relatie vinden voor beginners.

Kun je er niet bij zijn op 21 juni?
Deze workshop is gratis, maar exclusief. Dat betekent: er is geen herhaling van beschikbaar. Schrijf je dus alleen in als je echt 2 uur tijd kunt maken om deze eenmalige workshop te ontvangen. Anders heeft het geen zin.

Deelname is anoniem. Jij kunt mij wel zien, maar niemand kan jou zien.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Klazien danst op feestje