Waar zij helemaal van áán gaat

Weet jij waar zij helemaal van aan gaat? Misschien verwacht je hier nu drie tips, zo van doe eerst dit, en dan gebeurt er dat bij haar. Maar dat ga ik je hier niet vertellen. De ingang gaat een beetje anders zijn vandaag. Het gaat namelijk niet om iets doen. Het gaat zelfs niet om iets niet te doen. 

Hoe gaaf is het om haar te aanschouwen als ze helemaal in haar element is. Vol in haar vreugde. Helemaal… open. Aán! Het is gewoon het mooiste wat er is. 

Waar gaat zij helemaal van aan?

Het zou echt van alles kunnen zijn. Een nest met baby katjes. Dansen. Een lief appje. Een bepaalde oogopslag van een vreemdeling op straat. Een doorbraak in haar carrière. Geweldige seks. Het lekkerste eten. Een sportprestatie. Een nieuw rood jurkje. De eerste sneeuw. Een flinke huilbui… 

Op het moment dat ik dit opschrijf sta ik zelf áán als de zon. Want zometeen wordt netjes voor mijn deur afgeleverd, een van die dingen die ik zelf het allerleukst vind: een hot date. Yes!

Maarja, dat ben ik. Het is niet aan mij om jou te vertellen waar een vrouw van aan gaat. Dat is voor iedere vrouw anders, en het verschilt ook van moment tot moment. Net zoals bij jou waarschijnlijk. 

 

Niet doen, maar ervaren

De ingang om te leren lezen waar zij van aan gaat, is niet door te doen, maar door te ervarenEn ervaren, dat doe je niet met je hoofd, maar met je lichaam. 

Hoe voelt jouw lichaam als je bij een prachtige vrouw bent die aan staat? Wat merk je als je naar haar kijkt? Kortom, wat voel je als je haar ervaart? 

Misschien voel je meer ruimte in je eigen lijf. Je merkt dat je meer lucht krijgt, alsof er een frisse wind door je lijf blaast. Haar vreugde voelt aanstekelijk. Je lacht. Haar vrije uiting van haar vrouwelijkheid zet jou ook aan. Misschien ervaar je een vloeiend, warm gevoel. In je hart. Je buik. Zelfs je penis (en dat is helemaal OK, beloofd). 

Stem af op haar frequentie

Er kan van alles gebeuren in je lijf als je inzoomt op de levensvreugde van een prachtige vrouw. En misschien is het in eerste instantie zo subtiel dat het nauwelijks merkbaar is. Maar als je jezelf traint om meer in te tunen op jouw eigen lichaam kun je de signalen beter lezen. Waardoor het ook veel gemakkelijker wordt om háár te lezen. Want je stemt af op haar frequentie. En dat doe je niet met je hoofd. Dat doe je met je eigen lijf. 

Dus open je lichaam voor alle sensaties die er maar willen ontstaan en voel alles. Als je vanuit die plek met haar verbindt, man… magie! 

 

Connection From the Core
Summer School voor mannen die dieper willen verbinden met vrouwen

Wil jij leren hoe je beter afstemt op haar om super connecties te maken met vrouwen? Binnenkort, in augustus al, kun je dit in de praktijk leren, want dan start de summer school: Connection from the Core.

Dit is mijn nieuwe praktijkcursus voor mannen die diep willen verbinden met vrouwen.

Wil jij een sterke verbinding maken met vrouwen die jij aantrekkelijk vindt? Echt diep connecten van hart tot hart doe je niet vanuit de oppervlakte, met small talk of wat aangeleerde trucjes. ‘Zomaar even een praatje te maken’ volstaat gewoon niet.

Jouw connectie met een vrouw is zo diep als de diepgang die jij in jezelf vindt: jouw eigen connectie tussen hoofd, hart en ballen. De keuze is dus aan jou, hoe diep wil je gaan?

Als jij die waanzinnig mooie vrouw echt in haar volheid wil ontmoeten en ook door haar ontmoet wil worden in alles wat jij bent, by-pass dan de bla-bla en doe het rechtstreeks vanuit de enige plek die werkelijk telt: jouw eigen kern.

 

Dit is wat jij daar gaat leren:

✯ Tijdens de cursus ga jij oefenen met bijzondere vrouwen (in tantra opgeleid), die jou gaan dienen tijdens je proces.

✯ Krijg goudeerlijke feedback van echte vrouwen, die jouw ultieme spiegel zijn

✯ Ontdek je innerlijke kracht: leg een onwankelbare verbinding met je eigen lichaam

✯ Direct op een diep niveau verbinden met vrouwen, vanuit authenticiteit. Niet in theorie, je gaat het gelijk ervaren en belichamen

✯ Overwin angst voor afwijzing. Het zit je niet meer in de weg om op iedere vrouw af te stappen

✯ Word je bewust van je innerlijke ‘nice guy’. Hij zit niet meer achter het stuur, maar jij wel

✯ Haal niet alleen het beste uit jezelf, maar ook het beste uit haar. Want je tilt háár boven zichzelf uit

✯ Ontdek de kracht van broederschap. Je connectie met mannen en jouw eigen mannelijkheid wordt warmer en sterker. Wat onweerstaanbaar is voor vrouwen.

 

Meer info + aanmelden

Meer informatie over deze gloednieuwe summer school vind je hier: Connection from the Core Summer school

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Klazien danst op feestje