Vrouwen versieren op feestjes. Zo doe je dat

Dus jij wilt meer leuke vrouwen ontmoeten in je leven. Dan weet je vast wel dat je meer de deur uit moet. En je kan ook wel bedenken dat leuke feestjes daarvoor de ideale aanleiding zijn. Maar waar vind je het soort feestjes waar je leuke single vrouwen tegenkomt? Wat zeg je tegen hen als je daar eenmaal bent? En hoe ga je weer naar huis met een hot date in je agenda, of achterop je fiets? Dat leer je hier.

Op welk feestje ontmoet je de leukste vrouwen?

Je vergroot de kans op het ontmoeten van de leukste vrouwen voor jou het meest, door je feestjes zorgvuldig uit te kiezen. De kans om leuk (en nuchter) te connecten met een vrouw die jou ook wel ziet staan is niet zo groot als op de eerste de beste glossy flyer afgaat die je in de lokale snackbar vindt. Ten eerste, de hot babe die de flyer siert zal never nooit zelf op dat mega feest aanwezig zijn. En ik garandeer je dat de hot babes die wel op dat feest zijn, jou in ieder geval niks te melden hebben.

babe op electro party

“Sorry portier, maar jullie glossy flyer zei dat er een hot babe in koeprint monokini zou zijn!”

Beter onderzoek je de feesten die overeenkomen met jóuw lifestyle. Waar gaat jouw liefde naar uit en waar identificeer jij je mee? Ga op zoek naar communities die zich ook bezig houden met deze interesses en identiteiten en ga naar de plekken waar zij leuke feestjes en bijeenkomsten organiseren.

 

Mijn eigen liefde gaat uit naar alles wat te maken heeft met Liefde, seksualiteit, dating, workshops geven, persoonlijke ontwikkeling en DIY. Ik identificeer me als hippie nerd. Ik ben gek op feestjes en festivals met deze thema’s, liefst waar een combinatie wordt gemaakt van verschillende van deze thema’s. Zelf kan ik helemaal mijn hart ophalen bij een feestje dat ‘Wild Hearts’ heet. Het is een clubavond in Amsterdam, waar naar hartelust wordt geflirt, gedanst en gespeeld, op fijne muziek met nog fijnere mensen: veel leuke jonge hippies. De organisatie geeft mij ruim baan om er workshops en andere gekkigheid te mogen organiseren. En zo voel ik me ultiem onderdeel van de feestbeleving, waardoor ik iedere keer de avond van mijn leven heb. En ontzettend veel aandacht krijg!

 

Voorbereiding

Als je eenmaal een interessant feestje hebt gevonden en de datum staat in je agenda, dan is goede voorpret essentieel om op te vallen op een aantrekkelijke manier. Heeft het feestje een dress code? Ga er voor! Ook als er geen dress code is, trek dan je kleding aan waarin jij je het meest baas voelt. Overdressen bestaat niet, dus ga helemaal los en wat je ook draagt, dráág het met trots. Pas op: als je het goed doet, zul je veel complimenten moeten incasseren. Zorg ervoor dat je daarvoor open staat.

 

Wat moet je dan zeggen?

Okee, dus je bent op je feestje en overal spot je leuke meiden van wie je weet dat ze van dezelfde dingen houden als jij. Wat moet je in godsnaam tegen ze zeggen? Hoe open je een leuk gesprek? Zorg er ten eerste voor dat je niet creepy overkomt. Je wilt dus niet openen met en doorzichtig cliché, zoals ‘Kom je hier vaker?’ Let er ook op dat je niet de fout maakt om te openen met een gesloten vraag. Dan ben je namelijk snel uitgepraat. Wat je wil is een leuk gesprek. Lastig? Welnee! Mijn favoriete opener die aan al deze voorwaarden voldoet is heel simpel: “Hey, wat brengt je hier?” Ga maar eens proberen. Levert ontzettend veel leuke, verrassende gesprekken op.

 

De kunst is om vervolgens goed te luisteren wat ze zegt. Richt de aandacht niet obsessief op jezelf of je houding wel of niet zelfverzekerd genoeg is, ook niet op je telefoon of op dat nog mooiere meisje achter haar, maar richt je aandacht volledig op haar. Rustig oogcontact blijven houden kan je daarbij helpen. Dat wordt ontzettend gewaardeerd. Oh en vergeet niet te flirten!

 

Houding


De beste manier om geen teleurstellende tijd te hebben op je feest doe je door:

 1. Het idee uit je hoofd te zetten dat je MOET scoren
 2. Ieder mooi moment te waarderen
 3. Gewoon te vragen als je iets wilt doen

Hoe je dat doet lees je hier.

 

Hoe regel je een leuke date?

Als je een heel leuke klik met een dame hebt en je kunt echt goed met haar connecten over je favoriete onderwerp, dan is dat je teken om op dat moment een date te regelen. Stel, jullie quoten samen in koor die ene grappige scene uit Monty Python, waarna jullie in de slappe lach uitbarsten. Dan zeg jij natuurlijk: “Hey, kom anders volgende week langs op mijn Monty Python filmmarathon die ik organiseer voor vrienden”. Wissel nummers uit (echt nummers, dus geen Facebookverzoekjes) en prik gelijk een tijd, een datum en een locatie. Zo is de kans het grootst dat je haar ook echt weer terugziet. Als je die dingen nog moet regelen via appjes de volgende dag, is het momentum weg en zal het moeilijker voor je zijn om haar aandacht opnieuw te vangen met dezelfde feestelijke energie.

 

Vrijkaartjes cadeau!

Vrouwen versieren op feestjes is helemaal niet moeilijk, als je maar weet op welke feestjes je moet zijn, hoe je een leuke connectie maakt en hoe je een date regelt. Heb jij een succesrecept voor het ontmoeten van leuke vrouwen op feestjes? Deel het in de reacties. De vier eerste reacties krijgen van mij een vrijkaartje voor één van mijn eigen favo feestjes: Wild Hearts morgenavond (za. 23 – 09) in Club Lite in Amsterdam. 

 

Als je het nog steeds lastig vindt…

Als je het lastig vindt om op een ontspannen manier leuke vrouwen aan te spreken op feestjes, dan zul je eerst moeten werken aan je social skills. Ik kan je daarvoor van harte mijn gratis training: ‘Comfort zone challenge’ aanraden. Dit zijn 28 praktijkoefeningen die je socialer en minder verlegen maken met leuke vrouwen.

Download hem nu hier, lekker voor niks!

 

Showing 23 comments
 • Mike
  Beantwoorden

  Toch blijf ik het lastig vinden om in de bar oo de dansvloer een vrouw aan te apreken en, vooral, om het gesprek op gang te houden.

  In het verleden heb ik wel leuke gesprekken gehad met ‘wat brengt jou hier?’. Alleen is die zin niet overal even effectief. Toen ik m in de sportschool gebruikte, wist ik niet wat ik aan moest met het nogal voor de hand liggende antwoord ‘sporten’. 🙂

  • Klazien
   Beantwoorden

   Practice makes perfect, Mike. Super goed trouwens dat je die zin in de sportschool hebt gebruikt. Dit soort situaties zijn een goede oefening om makkelijker te worden met awkwardness. En: je naam staat op de gastenlijst vanavond. Tot dan(s)!

 • Walter
  Beantwoorden

  Ik zoek de connectie op de dansvloer…..spelen met elkaar, de muziek en de ontstane energie.
  Is er een wisselwerking dan is er een kans op vervolg.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Ha Walter! Dit is inderdaad een super fijne manier om te flirten. Hopelijk zie ik je vanavond op de dansvloer bij Wild Hearts, want je staat op de gastenlijst 😉

   • Walter Bruijn
    Beantwoorden

    Klazien,

    Ik zal er zijn. Tot vanavond.

 • Pauline Schilder
  Beantwoorden

  Oké ik ben geen man, maar ik lees graag je blogs. Wat ook goed kan werken is je laten gaan op de dansvloer. Oogcontact zoeken en vervolgens gezellig samen dansen.
  Wat sommige mannen maar ook vrouwen verkeerd doen is…… Niet meer weggaan. Als je flirt, blijf dan niet te lang hangen en zorg ervoor dat de vrouw je weer opzoekt.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hey Pauline, wat een briljante toevoeging! Je staat op de gastenlijst vanavond bij Wild Hearts. Zie je dan!

 • Koen Van Hoey
  Beantwoorden

  Wat als clubs je geen veilig gevoel geven? Mensen zijn kudde dieren, echter kudde maakt me koud. Wat als je die innerlijke kracht ontwijkt? Hoe zet ik in op mijn hart ipv in dat hoofd te duiken?

  • Klazien
   Beantwoorden

   Zodra clubs je geen veilig gevoel geven: wegwezen! Je hart volgen is heel simpel. Als je je gevoel volgt, volg je je hart. Er zijn genoeg leuke clubs, feestjes, festivals, gatherings en huisfeestjes out there die je een prettig en veilig gevoel geven. Je gevoel zegt het je vanzelf. Het kan even zoeken zijn, maar als je je ergens eenmaal helemaal goed voelt, hoef je ook niet meer te piekeren of je je wel ‘normaal’ overkomt. Dat is dan helemaal niet meer relevant.
   En: je staat op de lijst vanavond bij Wild Hearts! Hopelijk geeft deze plek je wel een veilig gevoel. En zo niet, dan kun je altijd weer naar een andere plek.

 • Ed
  Beantwoorden

  Een succesformule om te daten ha 🙂

  Zelf ben ik helemaal voor de intelligente datingsites, sites waar je uitgebreide psychologische moet maken en heel veel vragenlijsten door moet werken. Op deze manier wordt je gematched aan mensen die op veel vlakken gelijke interesses en behoeftes hebben.
  Mijn meest fantastische en meest duurzame relatie op deze manier gevonden, waarmee ik nog immer intens gelukkig ben 🙂
  De kans om die ene ware tegen het lijf te lopen is tegenwoordig dus 1 op 7 miljard 🙂

  Als wilde jonge student masturbeerde ik meestal voordat ik op de versier toer ging! De geile “ik moet scoren” energie werkt namelijk louter averechts (of je moet op een heel kinky feestje zijn )

  Voor mij zijn er altijd twee verschillende manieren van versieren geweest:
  Voor een one-night-lay down 😉
  Of voor een nieuwe relatie

  Allereerst is natuurlijk een wederzijdse aantrekkingskracht een vereiste, als ze teder glimlachend naar je kijken zit je waarschijnlijk wel goed.
  Daarnaast vindt ik het belangrijk dat ze moois danst 🙂

  Voor de one-night heb ik heel vaak een vrij brute en brutale vraag gesteld, natuurlijk wel na een leuke openingszin en een leuk gesprekje (val op intelligente en vrolijke types) : “ik wil vanavond graag met je vrijen maar ik wil geen relatie”
  Eerlijk en bijna altijd succesvol 🙂 maar ben dan ook een Lucky Guy 🙂

  Voor een nieuwe relatie was ik wat rustiger, eerst de kat uit de boom kijken, rustig afwachten tot de tweede en derde ontmoeting

  Er is geen standaard succesformule
  Wat mij geholpen heeft om sterker in mijn schoenen te staan is wild en sensueel te dansen met vrouwen zonder dat het een versier poging was.
  Wees jezelf, dat zal je uiteindelijk toch zijn, dus als je je anders voordoet is het zinde van je tijd.
  Ook qua de openingzin / pick-up line gebruik jou fantasie en humor, als ze dat leuk vind heb je ook meer kans dat het evolueert in meer.
  Blijf bij jezelf als je te opgewonden of onzeker wordt, flink diep en rustig ademhalen en proberen weer relaxt te worden.
  Onzekerheid; wees er niet bang voor, we zijn allemaal onzeker veel beter dan een stoere façade.
  Goede verzorging natuurlijk, je hoeft er niet als een adonis uit te zien, maar het is wel zo leuk als je je best doet er een mooi plaatje van te maken.
  De grootste schoonheid zit trouwens in je glimlach 🙂

  • Klazien
   Beantwoorden

   Dit zijn echt geweldige tips, Ed! Vooral je eerlijke vraag vind ik een fijn voorbeeld van houding tip 3: ‘Gewoon vragen als je iets wil doen’. Je uit je intentie, zonder gerichtheid op het resultaat. Dit is wat jij wilt en dat is OK, of ze er nou wel of niet in mee gaat. Oh, en je staat vanavond op de gastenlijst 😉

 • Rob Harinandsingh
  Beantwoorden

  Hi Klazien, ik ben door schade en schande wijs geworden en heb geleerd dat je niet teveel moet nadenken bij het versieren. Daarmee blijf je het dichtst bij jezelf en kun je op een hele natuurlijke manier connectie met elkaar maken. Dat levert weer de mooiste gesprekken op heb ik gemerkt. Kortom niet teveel nadenken en just go with the flow :-).

  Warme groet, Rob

  • Klazien
   Beantwoorden

   Helemaal mee eens Rob. Om in de fijne ‘hoofd uit, hart aan’ flow te raken, moet je soms eerst door wat blokkades heen breken. Vandaar dit artikel. Maar als dat lukt kun je genieten van heerlijk ontspannen flirts: niks moet, alles mag.

 • Wanda
  Beantwoorden

  Heerlijke tekst! Lekker duidelijk. 🙂

 • Ton van Voorden
  Beantwoorden

  Hey Klazien,

  wat leuk dat je dit allemaal organiseert en je hiermee bezig houdt.

  Ik denk altijd dat je vooral jezelf moet zijn. Gewoon lekker vrij zijn. Ik fluit altijd op de fiets, zing een liedje mee met mijn koptelefoon en heb lol met mijn vrienden.

  Het valt dan altijd op dat vrouwen gewoon om je heen komen staan… (en als je er op een avond specifiek naar opzoek gaat, dan rennen ze weg)

  Het zijn net katten! grapje hoor 😉

  Oh ja, en het is heel goed om vrijwilligerswerk te doen. Dan geef je value en dan gaat alles gewoon vanzelf…

  Zou leuk zijn je vanavond te zien,

  Groet,

  Ton

  • Klazien
   Beantwoorden

   haha Ton, de kattenvergelijking 😀 Katten zijn uitstekende feedback gevers. Als je te hard bezig bent met ze, halen ze hun neus voor je op. En super tof dat je vrijwilligerswerk noemt. Value geven is ontzettend krachtig voor je sociale leven. Ik kan het iedereen aanraden. Mits je het onvoorwaardelijk doet. Als je het uit effectbejag doet, val je al snel in de pleasende nice guy val. Dus dat is goed om te onthouden.

 • Tom
  Beantwoorden

  hmm leuke post. Wat mij help is a change of mindset. Ga naar een feestje niet alleen om te çhecken’ maar ook om waarde te brengen. Dus niet alleen maar iets willen, die leuke vrouw vinden, maar zelf sfeer toevoegen aan het feestje. zeg ook eens iets leuks tegen die je broeder die ietwat verlegen tegen de muur leunt, of dans met diegene die je niet perse hoeft te daten.
  Dat plezier straal je dat uit, zonder die zoekende blik in je ogen te hebben. dans, omdat jij het leuk vind, praat over dingen die jíj zelf leuk vind, en tja.. als je het niet voelt, ga dan gewoon naar een andere feestje:)

 • Mike
  Beantwoorden

  Hoewel ik een introvert ben die zich regelmatig buiten zijn comfort zone begeeft en zelfs op de dansvloer (een stap op zich, want nog niet zo heel lang geleden was ik een muurbloempje), ben ik uiteindelijk in heel veel situaties toch nog steeds een introvert, vooral als het gaan om het interessant houden van gesprekken. Om nog maar te zwijgen over het flirten.

  Heb je nog tips voor de introverte medemens? 🙂

  Over buiten je comfort zone treden gesproken: ik ben normaal gesproken vrij nuchter van aard, dus het feest van afgelopen weekend was wel even wennen. Desondanks was het toch gezellig.

 • Ivo
  Beantwoorden

  Ik haat dresscodes…

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

yes plz