Vergroot je zelfvertrouwen bij leuke vrouwen

Je voelt je prima op je gemak bij vrouwen tot wie jij je niet in het bijzonder aangetrokken voelt. Zelfs flirten kost je weinig moeite bij hen. Maar heel anders wordt het bij vrouwen die  indruk op je maken. Ineens klap je dicht en weet je totaal niet wat te zeggen of te doen. Weg is je zelfvertrouwen. Hoe zorg je er voor dat je bij de vrouwen die jij leuk vindt, net zoveel zelfvertrouwen uitstraalt als bij ieder ander? Vergroot je zelfvertrouwen, lees vooral verder.

 

Je onzeker voelen is okee

De eerste stap naar een onwrikbaar zelfvertrouwen bij de leukste, mooiste vrouwen zet je door je gevoelens van onzekerheid toe te laten in plaats van weg te drukken. Kijk, dat je je zo voelt, zegt helemaal niks over je hoe je je zou moeten gedragen, laat staan over hoe jij bent.

 

Iedere keer als ik iets engs moet doen, zoals spreken voor een publiek, voel ik me nerveus en onzeker. Ik voel mijn hart in mijn keel kloppen en ik krijg letterlijk minder adem. Dat zijn heel logische gevoelens en lichamelijke reacties om te hebben. Maar ik weet van mezelf dat ik geen onzeker persoon ben en dat dit gevoel niks verandert aan dat ik iedere keer weer gewoon het podium op wandel om te zeggen wat ik wil zeggen. Ja, de angst en mijn dichtgeknepen keel is goed voelbaar, maar ik ga er doorheen, omdat ik weet dat mijn angsten uitdagen me fantastische dingen op kan leveren. Bovendien wordt de angst steeds een beetje minder, hoe meer ik het gewoon toelaat.

 

Daarentegen, als ik het angstige gevoel wegdruk, wordt het juist heviger, iedere keer als ik iets engs moet doen. En dat wil ik niet. Daarom mag ik, als het onzekere gevoel opkomt, me gewoon even heel miserabel voelen. Om daarna gewoon te doen wat ik toch al van plan was.

 

Zo ga je dwars door je onzekerheid heen

Als jij een leuke vrouw ziet staan, maar je voelt al je zelfvertrouwen spontaan uit jezelf wegzakken. Wat te doen? Dan zet je deze drie stappen:

– Tel tot vijf en GA

– Geef een prachtig compliment

– Bedank en neem afscheid

Hier kun je leren hoe je deze stappen het best kunt zetten, met de grootste kans op succes.

Zij is ook onzeker

Soms zit je zo diep in je eigen twijfels dat je helemaal niet doorhebt dat zij ook gewoon onzeker is. Voor haar is het ook moeilijk om die ene leuke jongen te benaderen. Ze is opgegroeid in een wereld die gemaakt is om vrouwen onzeker over zichzelf te laten voelen. Met alle boodschappen van hoe de perfecte vrouw eruit zou moeten zien, vanuit reclame, media en cultuur is het niet verwonderlijk dat veel vrouwen behoorlijk onzeker zijn, voornamelijk over hun uiterlijk.

 

Soms heb ik dagen dat ik me lelijk en dik voel. Het slaat nergens op, maar ik ben op dat moment gewoon even helemaal klaar met alle perfect mooie meiden in mijn omgeving die wel maatje fotomodel hebben. Ik weet heel goed dat ik me daar niet aan moet spiegelen, en dat ik mooi ben zoals ik ben, maar soms kan ik het niet laten om gewoon even hard te balen daarvan. No way dat ik op zo’n dag een spontaan praatje zou aanknopen met een leuke interessante man. Mij helpt het om dan te bedenken dat iedereen, ook die meiden die in mijn ogen perfect zijn, hun eigen onzekerheden hebben. We zijn echt niet zo verschillend daarin.

Omarm je awkwardness

Stamelen, niet weten wat te zeggen, of stomme dingen zeggen, de draad van je verhaal helemaal kwijtraken, het is allemaal heel herkenbaar als je eindelijk met die leuke vrouw staat te praten.

 

Wat als ik je zou vertellen dat dat zo hoort? Dat je het precies volgens het boekje doet? Praten en flirten met een leuke vrouw is geweldig, maar ook ontzettend spannend. Het geheim zit ‘m niet in het proberen om zelfverzekerd over te komen. Het succes schuilt in het okee zijn met je onzekere gevoelens. Op het moment dat je het niet meer erg vindt om even de woorden niet te kunnen vinden, kun je er zelfs mee spelen. En dan ben je opeens best leuk aan het flirten.

 

Own je gebreken

Kan jij je niet voorstellen wat vrouwen in jou zien, omdat je te dik, te dun, te oud, te jong, te onervaren, te ervaren, te mooi of te lelijk bent? Hoe kom je dan toch ooit over je drempelvrees heen? Door je niet meer te storen aan je gebreken.

A. Waarschijnlijk zijn je gebreken ingebeeld. Wie zegt bijvoorbeeld dat je een bepaald lichaamsgewicht moet hebben om succesvol te kunnen daten? Nou?

En B: Neem volledige eigenaarschap over je gebreken. Dus je hebt 0 relatie ervaring. Of je stottert. Of je bent ziek. So what? Als een vrouw je er naar vraagt op een date, snap ik dat je het liefst door de grond wil zakken, maar alleen als je jezelf keer op keer voor je kop slaat dat je deze gebreken hebt. Daarom: own it. Dan hoef je je ook nergens meer voor te schamen.

 

Doe praktijkervaring op

Door je onzekerheid heen breken, je awkwardness omarmen en okee zijn met je gebreken. Het is allemaal nogal makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt hier pas beter in worden door hiermee regelmatig in de praktijk te gaan oefenen.

 

Wil jij weten hoe jij dit praktisch in jouw leven kunt gaan toepassen, zodat je zelfvertrouwen bij leuke vrouwen omhoog schiet? Dan kan ik je zeker aanraden om je in te schrijven voor mijn gratis online training: Vergroot je zelfvertrouwen bij leuke vrouwen. Deze zal plaatsvinden op aanstaande maandagavond 21 mei.

 

In mijn eenmalige online training ‘Vergroot je zelfvertrouwen bij leuke vrouwen’ leer ik je praktische technieken die je zelfvertrouwen enorm boosten, zodat flirten veel makkelijker en speelser voor je wordt en je vrouwen blijvend kan interesseren. Op deze manier kun je in vrijheid alle leuke vrouwen benaderen die je maar wilt, zonder last te hebben van onzekerheid.

 

In dit webinar leer je:

  • Hoe onzekerheid werkt en waarom het je tegenhoudt om leuke vrouwen te ontmoeten.
  • Hoe je je onzekerheid juist kunt gebruiken om leuke vrouwen voor je te winnen.
  • Hoe je dwars door je angsten heen kunt breken om te gaan voor wat je wil.
  • Hoe je een diepere verbinding legt met leuke vrouwen, waardoor je ver boven je eigen onzekerheid uit groeit.

Schrijf je hier in!

 

Wat zou jij doen?

Voel jij je wel eens onzeker bij erg mooie vrouwen? En wat doe je dan? Deel het in de comments hieronder.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search