Vergeet flirten, connect direct met haar hart

Hoe flirt je met een vrouw? Een vraag waarover ik altijd mijn schouders ophaal. Hoezo zou je flirten dan? Welke geheime woorden gaan ervoor zorgen dat iedere vrouw voor je valt? Vergeet flirten. Er is iets veel beters!

De praktische waarheid is: er zijn geen geheime woorden die iemand overtuigen om jou leuk te vinden. Begrijp me niet verkeerd. Flirten is leuk en frivool. Het is spelen. Je speelt een beetje met elkaar. Niks serieus. Flirten helpt je om luchtigheid te brengen in de conversatie. En dat is fijn, vooral als je met aantrekkelijke vrouwen praten knap lastig vindt. 

Als je een echte connectie wilt krijgen met een vrouw, dan denk ik dat er iets veel beters is wat je kunt doen dan flirten: spreek direct tot haar hart. Want dat is de taal die haar dieper raakt. 

 

Een inbox vol contactverzoeken

Douwe, een goede vriend van mij doet dat op zijn eigen manier. Sinds hij de taal van het hart is gaan spreken, krijgt hij wekelijks nieuwe contactverzoeken in zijn inbox van bijzonder geïnteresseerde dames. Die dus met hém gaan flirten. Hoe dan?

Dit is een man die lang geplaagd is geweest door depressie. Hij heeft flink ingezet op zijn eigen genezing en heeft daar zijn eigen kronkelige pad in afgelegd. Daarover is hij toen gaan schrijven. Voor zijn stukken heeft hij een sociaal platform gevonden, zodat iedereen kan meelezen. Niet alleen om zijn overwinningen op het gebied van zijn mentale gezondheid te etaleren, maar ook alle misstappen en de pijn: het proces. 

Het zijn pijnlijk eerlijke, behoorlijk kwetsbare, en diep menselijke woorden. Maar zo herkenbaar en daardoor zo makkelijk om mee te verbinden. Ik lees hem altijd graag. Hij is nog lang niet waar hij wil zijn als man, en soms valt hij nog terug in donkere episodes, maar zijn pen blijft op papier en alles wordt schaamteloos online geslingerd. 

Deze man heeft dankzij zijn unieke taal zoveel dates, dat hij ze soms allemaal afzegt, als hij even klaar is met alle aandacht. 

 

Daarom is het onweerstaanbaar

Maar goed. Die dates, daar doet hij het helemaal niet om. Wat hij echt belangrijk vindt, is of hij iemand kan raken, een random lezer, die heel toevallig hetzelfde meemaakt. En op die manier tot steun kan zijn voor de onbekende ander: ‘Hey, je bent niet alleen’. 

En dat is precies wat ik er zo inspirerend aan vind. Het is deze attitude van onvoorwaardelijk iets van waarde komen brengen. Hij doet het niet om te halen en het kan hem niks schelen wat anderen van zijn openhartige woorden vinden. Daarom is het zo onweerstaanbaar. 

Online workshop: Direct diepe connectie maken met vrouwen
Vrijdag 13 oktober

Vrijdag 13 oktober geef ik een online workshop, helemaal gewijd aan het leggen van diepe connectie met vrouwen. Dit onderwerp ligt dicht bij mijn hart, want het werkt zoooo veel beter dan gewoon maar wat flirten. Want je hebt vrouwen gelijk ‘hooked’. Ze laten jou niet zo gemakkelijk gaan, als je eenmaal die hartsconnectie hebt gelegd. En dat is veel makkelijker dan je denkt. 

 

Dit is wat jij gaat leren:

– De 10 redenen waarom flirten vaak niet werkt, maar toch iedereen het blijft doen

– Hoe je oppervlakkige small talk skipt en direct haar hart raakt

3 hacks zodat een vrouw zich vrijwel meteen naar jou opent

– De 3 geheimen van de vrouwelijke psychologie

– Zo spreek je in de taal van haar hart en wordt romantisch interessant voor haar vanaf het allereerste begin

– De 7 best practices van mijn meest succesvolle studenten hoe zij direct een diepe connectie maakten 

– Hoe je in 3 maanden tijd de vrouw van je leven kunt ontmoeten (+ giga aanbieding!)

Wil jij dit ook leren? Leuk, ik gun jou ook meer dates. Als je je inschrijft via deze link, is deze workshop als mijn trouwe bloglezer helemaal gratis: Gratis deelname workshop Direct Diepe Connectie maken

En kun je er niet bij zijn vrijdagavond? Geen nood, ik stel de workshop nog het hele weekend gratis ter beschikking voor je. Wel eerst even inschrijven.

 

Showing 4 comments
 • Wouter
  Beantwoorden

  O, dit moet ik wel even een plaats geven hoor Klazien… Ik was namelijk net trots dat ik een beetje beter in flirten was geworden, dat ik het met iets meer zelfvertrouwen deed. Mezelf blootgeven, dat deed ik eigenlijk altijd al. Alleen ontaardt dat bij mij te vaak in een vorm van zelfbeklag of negativiteit. Soms valt er ook gewoon niets leuks te melden… Dan denk ik: schrijf het maar helemaal niet op, want hier jaag je mensen mee weg…

  Kun je ons niet de link geven naar ‘s mans weblog? Als het toch openbaar is, ben ik eigenlijk wel benieuwd.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Goed dat je van jezelf doorhebt wanneer je kwetsbaarheid omslaat in zelfmedelijden. Hou dus heel goed in de gaten of je intentie van het delen wel zuiver voor je voelt. En dat is het niet als je eigenlijk op zoek bent naar haar bevestiging, dat je heus wel goed bent zoals je bent. Dat is inderdaad een dunne lijn en aan de verkeerde kant ervan wil je er van weg blijven.

   • Danny
    Beantwoorden

    Hallo,

    Ik denk dat je in het begin toch altijd wat moet flirten. Al was het subtiel maar door het spontane frivole kan je net een weg plaveien naar haar hart en kan je overschakelen naar een meer serieuze interactie.

    Maar om zo onmiddellijk naar haar hart te praten, ik heb er geen ervaring mee, maar het lijkt me wat bizar, moeilijk en ga je snel in de friendzone geraken. En om de taal van haar hart te spreken lukt enkel als je haar al goed kent.

    • Klazien
     Beantwoorden

     Het is echt wel mogelijk. Ik mag het gelukkig als vrouw regelmatig meemaken dat een man, ook die mij nog niet kent, deze taal snapt. Het zorgt ervoor dat ik mij veel sneller open en niet de behoefte voel om de man op een veilige afstand te houden.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search