Van oogcontact naar echt contact – een super simpele flirt-hack

Wil je weten hoe je op een makkelijke manier van oogcontact naar echt contact gaat, zonder een woord uit te spreken of zelfs maar van je plek te komen? Er is een belachelijk simpele manier om met haar te flirten, die altijd werkt.

 

Een van de mannen met wie ik werk, laten we hem John noemen, gaat wel eens dansen bij Ecstatic Dance. Dat is een toffe dansavond in verschillende steden in Nederland. Je mag daar zo expressief dansen als je wil, in je eentje en met elkaar, maar de regel is: op de dansvloer wordt niet gepraat.

Niks is er te gek. Er wordt fantastisch gedanst en het kan er tussen de koppels soms behoorlijk intiem aan toe gaan. Het is een geweldige plek om je lichamelijk te uiten op de muziek zoals jij wil en om elkaar te verleiden op de dansvloer.

John heeft er over oogcontact met vrouwen weinig te klagen. ‘Maar hoe bouw je van oogcontact op naar een dans met haar? Moet ik soms knipogen misschien?’ Vraagt hij zich af. Helemaal lastig als je geen woorden tot je beschikking hebt, want huisregels.

 

Laat haar naar jou toekomen

De oplossing: laat haar gewoon naar jou toe komen. Het enige dat je hoeft te doen als je haar blik vangt is wenken. Dat kan op verschillende manieren. Doe het kalm en gebiedend, gebruik dan alleen je wijsvinger. Of doe het speels en wenk haar met je hele arm en een grote glimlach. Tien tegen een dat ze naar je toe komt.

 

 

Ik ben zelf echt gek op deze truc, omdat het zo ongelooflijk simpel, speels en uitnodigend is. Met deze methode kun je haar op iedere afstand naar je toe laten komen.

Dit werkt overigens ook uitstekend op plekken waar het heel druk is en je elkaar sowieso niet kan verstaan door de herrie.

 

Wat zeg je dan?

Maar wat zeg je dan als ze eenmaal voor je neus staat? Wat nou als zij vraagt, waarom ze nou helemaal naar jou toe moest komen? Simpel: ‘Je lijkt me leuk om mee te praten. Hi, ik ben John’. Of iets in die strekking. John heeft het natuurlijk makkelijk, die hoeft alleen maar zijn hand aan te reiken en naar de dansvloer te wijzen als ze eenmaal voor hem staat.

 

Zelf proberen?

Weet je wat? Probeer het zelf eens uit, de volgende keer dat je in een ruimte vol mensen staat. Je hebt niks te verliezen. Wat ik helemaal leuk zou vinden is dat je in de reacties hieronder met me deelt hoe het voor jou uitpakte. Ik verheug me op de verhalen!

 

Vanavond gratis webinar: Flirten met Zelfvertrouwen

Wil jij nog veel meer goede flirt tips? Vanavond leer je in mijn webinar ‘Flirten met zelfvertrouwen’ hoe je dwars door je onzekerheden heen breekt om voor de vrouwen te gaan die jij wil.

Schrijf je nu in. Ik geef dit webinar eenmalig. Er zal dit geen replay achteraf beschikbaar zijn, dus hou 19:30 vrij in je agenda en zorg dat je erbij bent.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search