Te veel in je hoofd zit leuk contact in de weg

Hoe kom je meer ‘uit je hoofd?’ Goede vraag! Ik geef je mijn 3 beste tips hoe je in contact met vrouwen het eindeloos gebabbel in je hoofd een halt kunt toeroepen, waardoor dat je in ieder geval niet meer in de weg staat om echt verbinding met hen te maken. En zij met jou.

Overdenk jij ook eerst alles wat met hele leuke vrouwen te maken heeft, alvorens je echt in contact kan komen met haar? Haar simpele aanwezigheid overweldigt je, waardoor je je terugtrekt in de comfort zone van je eigen hoofd. 

Als je het maar precies zou snappen, dan zou je je op je gemak kunnen voelen, toch? De radertjes in je hoofd gaan direct verwoed aan de slag met vragen als: ‘Staat ze voor mij open? Flirt ze met me ja of nee? En hoe zie ik dat dan? Wat zijn de signalen? Wat moet ik vervolgens in godsnaam tegen haar zeggen? Zit ze me nou te testen? Terugtrekken of toeslaan? Wat zal ze van me vinden? Ja, nee, ja, nee, ja, nee … Om gek van te worden. En ondertussen verroer je geen vin. 

Maar dit werkt niet alleen voor jou verlammend. Ook voor de hele leuke dame in kwestie. Die voelt namelijk direct dat je in je hoofd verdwaald bent geraakt, waardoor je het haar onmogelijk maakt om echt contact met jou te maken. Makkelijker voor haar om af te haken. Want je ziet haar niet echt. Je bent met allerlei gedachten bezig, die bovendien totaal niet relevant zijn.

Hang in there! Het uitzetten van je hoofd is zo veel simpeler dan je denkt, dat het bijna een banaliteit is. Dit is hoe je het doet.

Maak eerst contact met jezelf

Deze stap is te simpel voor woorden en wordt daarom door bijna iedereen overgeslagen. Alvorens je contact maakt met een hele leuke dame, maak eerst contact met jezelf. Als jij deze stap overslaat is dat voor haar helaas merkbaar, want je staat niet stevig met je beide benen op jouw stukje grond. 

Om beter in contact te staan met jouw eigen ware kern – daar waar je onwankelbare zelfvertrouwen vandaan komt – zijn veel pracht-manieren, maar de meest praktische zal ik je hier verklappen: de adem. 

Door diep en ruim in je lichaam te ademhalen, veranker je je stevig in jezelf. Het voelt misschien raar in het begin, van die diepe ademteugen, maar het geeft je volledige toestemming om helemaal jezelf te zijn, ook in directe aanwezigheid van intimiderend mooie vrouwen. 

Dit is hoe je het oefent

Wanneer? Kwestie van oefenen. Heel praktisch: neem iedere dag 5 minuten de tijd om ruim in te ademen, helemaal tot onder in je buik. En dan ontspannen de lucht weer naar buiten te laten. Tip: Zelf heb ik een fitbit smartwatch met een mindfulness functie die me hierbij assisteert. 

En vlak voordat je op een bloedjemooie vrouw afstapt: sluit je ogen, voel je lichaam en stuur, net zoals je dagelijks oefent, je adem diep naar al je lichaamscellen. Open je ogen. Focus. En go!

Ervaar en geniet van het verschil met vroeger. Have fun! 

Tip 2 en 3 volgen later. Ik hou je op de hoogte. 

 

Online workshop: Zelfverzekerd connectie maken

24 mei 19:00 uur

Moeiteloos connectie maken met de meest aantrekkelijke vrouwen. En dan niet zomaar een oppervlakkig praatje, maar echt een diepe connectie, die zij in ieder geval niet snel zal vergeten. En dat je daar dan eigenlijk helemaal niet bij na hoeft te denken. Het gebeurt gewoon. Hoe zou dat zijn?

Deze workshop is voor jou als:
– Jij niet gemakkelijk op mooie vrouwen af kunt stappen
– Omdat de gedachtes in je hoofd je vaak blokkeren
– Je zit meer in je hoofd, dan in je lijf. Je overdenkt ieder mogelijk detail wat er wel of niet zou kunnen gebeuren
– Alleen al de aanwezigheid van een aantrekkelijke vrouw overweldigt je
– En als je dan een keer contact maakt, blijft het vaak bij korte, oppervlakkige gesprekjes
– Dit frustreert je, want je bent single en je wilt een leuke vriendin
– Als je maar wat meer zelfvertrouwen had, maarja, waar tover je dat zo snel vandaan?

Als jij jezelf herkent in 3 of meer van de bovenstaande punten, wees welkom!

Dit is wat je gaat leren in deze workshop:
– Spot de 10 grootste saboteurs van jouw zelfvertrouwen met vrouwen
– Hoe je het hele spel van flirten kunt overslaan, als je je toekomstige vriendin wilt ontmoeten
– Mijn allerbeste acties voor instant zelfvertrouwen, die je meteen kunt toepassen in je leven
– Hoe de romantische gevoelens van vrouwen vanzelfsprekend volgen, zodra jij onvoorwaardelijk op jezelf leert vertrouwen
– Je angst voor afwijzing overwinnen
– De 7 geheimen van mijn meest succesvolle studenten hoe zij hun vriendin hebben gevonden
– Een super tip om door te pakken en in 3 maanden tijd jouw droomvrouw aan te trekken, for real

 

Inschrijven

Dat is voor jou gratis als lezer van dit blog. Klik dan even op deze link, en de rest wijst zich vanzelf: Workshop Zelfverzekerd connectie maken

Deze workshop is exclusief, er is geen herhaling van beschikbaar. Schrijf je dus alleen in als je echt 2 uur tijd kunt maken om deze eenmalige workshop te ontvangen. Anders heeft het geen zin.

Deelname is anoniem. Jij kunt mij wel zien, maar niemand kan jou zien.

 

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search