Stop met zoeken. Vind

Hoe krijg je de relatie die je zoekt? Dat is nog niet gemakkelijk als onzekerheid met vrouwen je altijd maar in de weg blijft staan, waardoor echt contact maken wel erg lastig wordt. Ten eerste: stop radicaal met het najagen van hun bevestiging.

Van de week vroeg ik aan mijn volgers welk probleem ze ervaren met het vinden van een vriendin. De antwoorden die ik kreeg maakten me een beetje verdrietig…

Ik ben namelijk als vrouw een groot fan van mannen die een echte connectie met me maken van hart tot hart. Zo simpel is het. Als een man daar niet toe in staat is, meestal vanwege angst, is dat voor mij en andere vrouwen een definitieve dealbreaker. Geen connectie, geen verder contact. Nooit meer. Láter!

Maar de meesten bleken helemaal niet geïnteresseerd te zijn in het maken van een echte connectie. Het ging bijna voornamelijk over het ervaren van een verlammende onzekerheid. Het soort onzekerheid, waardoor je gewoon helemaal blokkeert als het om het benaderen van een een vrouw gaat. Laat staan een aantrekkelijke vrouw.

De focus lag vooral op de vraag: hoe zorg ik ervoor dat zij mij leuk vindt? Oftewel: op de bevestiging van vrouwen. Want als zij bevestiging geven, hoef je niet meer bang te zijn voor afwijzing en kun je eindelijk die move maken. Toch???

Ik zal heel kort, lief en krachtig met je zijn: SNAP OUT OF IT!

Geen vrouw is in staat om jou ooit af te wijzen, te ‘friend zonen’ of te beschadigen. Tenminste, niet als jij stopt met de bevestiging buiten jezelf te zoeken. Want op die manier geef je al je macht uit handen: als jij hèn verantwoordelijk blijft houden voor hoe zelfverzekerd jij je over jezelf voelt.

Het is zoveel belangrijker hoe jij over jezelf denkt, dan hoe zij over jou denken. Stop met het najagen van hun goedkeuring en het vermijden van hun afkeuring. Het brengt je niks behalve een staat van verlammende emotionele afhankelijkheid.

Vraag je in plaats daarvan hardop af: hoe voel ik me vandaag over mezelf? En als dat minder fijn is dan je hoopte, wat ga jij vandaag dan doen om dat gevoel beter te maken? Eindelijk loonsverhoging vragen aan je baas? Je eigen baas worden? Kies je eindelijk voor de rust en zelfzorg waar je lichaam al zo lang om vraagt? Wat. Ga. Je. Doen.

Stop met het zoeken van de bevestiging van vrouwen. Sommigen van mijn geslaagde studenten vonden het hele dating gedoe zoals ze dat gewend waren te doen zo frustrerend, dat ze er helemaal mee stopten. Juist op dat moment vonden ze een vaste vriendin. Waarom? Omdat ze toen pas eindelijk radicaal stopten met de zoektocht naar bevestiging.

En dit is precies waarom dating sites vaak niet werken. Het is één grote tentoonstelling van zielen allemaal op zoek naar bevestiging. Maar waar vind je anders een vriendin, zul je wellicht denken… Nou, niet daarbuiten, maar in jou. Waar zit de geliefde in jou? Waar zit die geweldige man die jij voor jouw toekomstige vriendin zou kunnen zijn? En veel belangrijker nog: die jij voor jezelf kunt zijn.

Ga naar hèm op zoek! Vraag niet de vrouwen maar vraag hèm om bevestiging en je zult het krijgen. Yes, jij ja! Ik hou van je. En ik moedig je aan. Go!

Wat houdt jou tegen om de vrouw van je leven te vinden?

Dit is geen retorische vraag. Ik wil dit letterlijk nu van je weten.
Je onzekerheid met vrouwen is één van de grote obstakels die ik met je ga wegnemen, in mijn nieuwe programma waarin ik mannen uitdaag om de vrouw van hun leven te vinden.

En hiervoor heb ik jouw hulp nodig.

Dus: wat is jouw grootste obstakel dat tussen jou en de liefde in staat?

Laat het me hier weten en ik neem je vraag mee in het programma.

En…

Ik ga je belonen want onder de antwoorden verloot ik 10 e-books ‘Van Droogstaan naar Droomvrouw in 10 Warpzones’.

Want je antwoord betekent super veel voor mij. Alvast ontzettend bedankt.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search