Slim, succesvol, en nog steeds geen vriendin

Wat als jij bovengemiddeld slim bent? En alles bereikt in het leven wat er te bereiken valt? Alleen één puzzel kun je maar niet oplossen en dat is die van de Liefde. Waarom eigenlijk niet? 

“Mijn hoofd werkt veel sneller dan de gemiddelde mens. Als mijn gesprekspartner het probleem nog moet overzien, heb ik al lang 3 oplossingen aangedragen.” 

Mijn student Rolf is gruwelijk slim. Ik vind het soms moeilijk om hem te volgen als hij praat, zo snel werken de radertjes van zijn geest. Op professioneel gebied heeft hij alles bereikt wat er maar te bereiken viel. Een succesvol eigen bedrijf (of twee, drie?). En alle prijzen gewonnen die er maar te winnen waren over de hele wereld. Met zijn competitieve mentaliteit speelt hij iedereen overal uit de game. Het is een vechter en een winnaar.

Wat heb je aan succes zonder een relatie in je leven?

“Het is telkens weer geweldig om de top te bereiken. Maar wat heb je daaraan zonder een warme stabiele relatie aan je zijde? Helemaal niks, nada!” Hij zegt dat dit de belangrijkste les is die hij ooit over succes had geleerd. Hij zou het allemaal in een vingerknip opgeven voor de liefde van zijn leven. Als hij die maar kon vinden…

En hij snapt er niks van… Waarom kan uitgerekend hij met zijn superbrein die altijd alles voor elkaar krijgt, het nooit goed doen bij de vrouwen? Iedere relatie in zijn leven loopt vroegtijdig op de klippen, vaak na korte onstuimige avontuurtjes. Intussen rouwt hij over zijn Grote Ex, the One who got away, en breekt hij zijn hoofd over hoe hij haar weer terug kan winnen. Een intens pijnlijk probleem waar zijn hersenen maar geen vat op krijgen. 

De Nummer-1 fout die ‘slimme’ mannen maken in de liefde

En dit is waar Rolf en veel van mijn andere brainy studenten in cirkeltjes steeds tegen dezelfde lamp aan lopen. Zij denken de puzzel van de Liefde te kunnen oplossen met hun hoofd. Door te ‘weten’ wat de ‘stappen’ zijn. Maar weet je, de Liefde spreekt niet de taal van het hoofd. Zij spreekt de taal van het hart. 

Net als vrouwen. Je kunt lullen wat je wilt en op rationeel niveau nog perfect gelijk hebben ook, geen speld tussen te krijgen. We really couldn’t care less. Maar spreek je tot ons hart, oohhh dat is iets wat tot ons vrouwen spréékt, luid en duidelijk. Het is een totaal andere benadering, en die hebben de meeste van ons nooit geleerd. 

Ben jij bovengemiddeld intelligent?

Ben jij ook iemand die veel in ‘zijn hoofd’ zit? Ben jij bovengemiddeld intelligent? Wil jij ook leren een heel andere taal te spreken waarmee jij vrouwen echt kan raken op de mooiste en meest verbindende manier? 

Laat dan hieronder even je gegevens achter en let volgende week goed op je inbox, want er zit iets heel gaafs aan te komen. Misschien wel het mooiste wat ik ooit heb gemaakt voor je. 

Comments

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search