Relatie bore-out

Een relatie bore-out betekent dat je al snel verveeld raakt met je partner. Je vindt hen saai. De spanning en uitdaging die jij nodig hebt in een relatie kun je niet meer bij je partner vinden, waardoor je soms de neiging kan voelen om deze bij een nieuw iemand te halen die nog opwindend en onbekend is. Een pijnlijk probleem. Wat kun je daaraan doen?

Met de volgende… dan wordt alles anders!

Deze vurige belofte deed ik aan mijzelf na iedere break-up met een geliefde. Nooit meer zou ik in de valkuil stappen waar ik blind was ingetuind met de kersverse ex. Wéér.

Om bij de volgende na een poosje te merken: nee deze was het toch ook weer niet… En als ik heel eerlijk was… Trapte ik toch weer in exact dezelfde valkuil. Nieuwe man, zelfde probleem. Als zelfs een ezel zich niet twee keer stoot aan dezelfde steen, hoe kan het dan dat ik er op relatiegebied wel vijf keer tegenaan liep?

Relatie bore-out

Bij mij kwam dat steeds tot uiting als relatie bore-out. Zo na een jaartje vond ik mijn nieuwe vlam toch alweer een tikkeltje saai worden. Zodra de nieuwe glans er een beetje vanaf begon te slijten, verpieterde ik als een plantje dat haar blaadjes laat hangen. Dan waren we meestal nog zo’n jaartje of anderhalf bij elkaar, totdat er helemaal niks meer van over was.

Ik ontdekte dat ik er helemaal niks mee opschoot als ik de hele tijd mijn partners de schuld gaf van gekmakende saaiheid. Nee. Dit was mijn probleem en ik was degene die de verantwoordelijkheid moest terugpakken.

In eerste instantie nam ik alleen nog mijn partnerkeuze onder de loep: geen saaie partners meer uitnodigen in mijn leven. Check.

Maar het bleef gebeuren… Ik had iets anders nodig.

2 vragen die mijn liefdesleven totaal veranderden

Dus ik deed wat ik altijd doe als ik even niet uit mijn eigen puzzel kom: ik keerde de vraag om:

– Wat doe ik zelf, dat ik dat gedrag uitnodig in de partners die ik dichtbij laat komen?
– En wat is het dat ik op hen projecteer dat ik werkelijk geloof dat zij op den duur niet opwindend meer zijn?

Kijk, dat zijn de betere vragen. Want hiermee pak ik de verantwoordelijkheid terug, zodat ik zelf mijn vervulling in de liefde weer in eigen hand heb. Die partner van mij is helemaal niet verantwoordelijk voor mijn entertainment. Dat ben ik zelf.

En door hem te ontslaan van die verantwoordelijkheid, wordt hij ook een veel leukere vriend van. Hij blijft me verrassen met telkens nieuwe kanten van zichzelf. Mijn relatie is spannend omdat ik dat wil. Niet omdat hij dat voor mij moet doen.

 

2 maart, 19:00 uur
Online Workshop:
Nodig de beste partner uit van je leven

Trap jij ook steeds in dezelfde valkuilen bij het aangaan van nieuwe relaties? Terwijl je je zo hebt voorgenomen het dit keer anders te doen…

Misschien raak je net zoals ik steeds al heel snel verveeld… Of val je steeds weer voor die persoon die net niet helemaal beschikbaar voor je is op de één of andere manier.

Nu ben je er echt he-le-maal klaar mee. Met de volgende… dan wordt alles anders. Nu echt. Want je geeft hen niet meer de schuld, maar je gaat kijken wat jij zelf kan doen om de beste partner van je leven uit te nodigen.

Hoe je dat doet, ga ik je leren in mijn online workshop: Nodig de beste partner uit van je leven.

Dit is wat jij gaat leren:
– 5 terugkerende valkuilen: waarom het steeds niet lukt om een duurzame relatie te vinden.
– De gemakkelijk bruikbare toolkit voor singles om niet meer het foute type partner in je leven aan te trekken
– Een simpele manier waarmee je precies die partner waar jij gelukkig van wordt aan te trekken als een magneet
– De ultieme roadmap naar jouw beste partner ooit.
– Mijn 3 geheime dating hacks waarmee ik zelf de beste partner in mijn leven heb uitgenodigd.
– De eerstvolgende super praktische stap om die relatie eindelijk werkelijkheid te maken (maar dan nu echt!).

Meedoen? Als je deze speciale link gebruikt, is die voor jou als lezer van dit blog helemaal gratis: Nodig de beste partner uit van je leven

 

Kun je niet bij de workshop zijn op donderdagavond 2 maart? Schrijf je dan toch in via de link hierboven, want voor alle inschrijvers stel ik de replay van deze workshop nog 3 dagen gratis ter beschikking. Die wordt dan de volgende dag automatisch naar je toe gemaild.

 

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search