in-de-mand

Hi, Ik ben Klazien.

Ik help
single mannen
met het vinden
en veroveren
van hun droomvrouw.

over mij

I

k help mannen van rond de 35 jaar die op zoek zijn naar een leuke relatie, om de superheld in zichzelf te bevrijden. Ik leer hun om zich schaamteloos aan de wereld te presenteren, zodat ze volledige controle krijgen over hun (liefdes-)leven en als gevolg daarvan onweerstaanbaar worden voor de vrouwen die zij leuk vinden.

 

Waarom ik dit doe

Ik ben gespecialiseerd in mannen die een beetje nerdy zijn, net zoals ik. Nerds zijn namelijk de beste mensen ter wereld: ontzettend slim en het hart op de juiste plek. Als er iemand een leuke relatie verdient…

Maar voor succes in de liefde is de juiste mix nodig van zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Met mijn titel in de Psychologie, mijn obsessieve interesse in de liefde en een leven vol trial and error date ervaringen weet ik inmiddels wat die ideale mix is.

Ik kan succes in de liefde inmiddels steeds makkelijker afdwingen. Het is mijn missie om mijn geheimen niet voor mezelf te houden, maar te delen met iedereen die dating lastig vindt en op zoek is naar een leuke relatie.

 

Waarom ik vooral mannen help

Er is ontzettend veel dating advies voor mannen te vinden. Maar het meeste van dat advies wordt gegeven door mannen zelf. Er blijft zo veel onbegrip en frustratie tussen de seksen.

No more! Ik help je om het mysterie ‘vrouw’ te ontrafelen, mythes onderuit te schoppen en duidelijkheid te geven wat vrouwen fantastisch vinden en waar we op afknappen, zodat het niet bij één date hoeft te blijven.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search