Ongewild single? Stop maar met daten

Ben jij ongewild single? Je wilt ‘snappen’ wat ze doen, al die mannen die binnen no-time allemaal leuke vrouwen en dates in hun leven hebben. Waarom ben jij nog steeds alleen terwijl iedereen om je heen leuke relaties zomaar ‘krijgt’?

Ik heb twee kennissen van vroeger. Op Facebook kan ik volgen hoe het met hen gaat. Deze vrouwen weten niet van elkaars bestaan, maar wat hen met elkaar verbindt, is hun intense verlangen naar een vaste relatie. En dat steken ze niet onder digitale stoelen of banken. 

Regelmatig plaatsen ze berichten over hoe single ze na jaren nog zijn en hoe ze daar – soms grappend – van balen. Vergis je niet, dit zijn aantrekkelijke vrouwen. Ook vind ik het stoer dat ze zo open en bloot durven te schrijven over wat ze het meest missen in hun leven.  

Meer dan een decennium ongewild single

Maar dit is niet een single streak van een jaartje of twee, drie. Nee. We hebben het hier over meer dan een decennium ongewild single door het leven gaan. Vind ik lang. Zij ook. Jij?

Beide hebben alles geprobeerd: zelf-hulp boeken, raad van succesvol datende vrienden, verschillende dating coaches (duidelijk niet bij mij geweest). Het leverde allemaal niks op, dan hooguit een handvol teleurstellende dates. 

Eén van de twee lijkt nu het licht te hebben gezien. Ze was het helemaal zat en berichtte op haar digitale wall: “Hallo. Ik stop met daten. Ik ga leven”. Ik heb haar vanuit de grond van mijn hart toegejuicht. Yes girl!!! GO GO GOOOOO!

Whut? Een dating coach die stoppen met daten aanmoedigt? Het moet niet gekker worden! 

Waarom zou ik ooit zoiets stimuleren? Om een relatie te vinden moet je toch juist zo veel en zo vaak mogelijk daten? 

Jij bent de bron van liefde

Het antwoord is: Ja. En… Veel daten (or die trying) heeft geen enkele zin als je de liefde, je geluk of je levensdoel in ieder ander probeert te vinden dan in jouzelf. Liefde komt niet bij een buitenstaander vandaan. Er is maar één plek waar je de liefde kunt vinden en dat is in jezelf. Jij bént de bron van liefde. Zodra je deze wijsheid niet alleen snapt, maar ook belichaamt met heel je hart. Ja…. dan kan het spel van de liefde beginnen en valt er ook wat te delen met al die leuke lieve vrouwen die er in de buitenwereld rondlopen en op jouw liefde zitten te wachten. 

Wil je weten welk verhaal ik pas echt vaak hoor van vrienden die een fijne vervullende relatie hebben gevonden?

“Pas toen ik helemaal stopte met zoeken naar de ware, liep ik haar zomaar tegen het lijf. Precies daar waar ik haar het minst verwachtte.” 

 

WAT IS LIEFDE?

GRATIS ONLINE WORKSHOP 12 DECEMBER

Wat is liefde? Jaaaaa, de vraag der vragen. Veel belangrijker dan: hoe krijg ik een relatie? Hij die het geheim van de liefde kent, trekt automatisch de liefde naar zich toe. He is net magie.

Want de Liefde reikt zoveel verder dan het hebben van een relatie. Wat ik keer op keer zie bij mijn studenten, is dat wanneer ze de Liefde in hun leven beginnen te ontdekken en echt te doorvoelen, het niet lang meer duurt voordat ze een fijne vriendin vinden. Maar die vrouw is niet meer het einddoel. Het is een extra bonus.

Logisch ook. Want wie van zichzelf houdt, maakt het voor anderen ook mogelijk om van hem te houden.

 

WAT GA JE LEREN IN DEZE WORKSHOP?

– 5 redenen waarom het steeds niet lukt om vrouwen voor je te interesseren als je de Liefde niet kent

– Het Geheim van de Liefde. Ken het, en je hoeft nooit meer om aandacht en bevestiging verlegen te zitten

– Liefde is een werkwoord. Leer de liefde praktisch te trainen, zodat je het echt kunt delen met leuke vrouwen in jouw wereld

– Zelfliefde en 3 praktische tips hoe dit toe te passen in je dagelijks leven.

– Uit je hoofd, in je hart. Waarom de Liefde zich niet laat ‘snappen’ en wat je moet doen om het te kunnen gaan ‘voelen’.

– De 7 best practices van mijn meest succesvolle studenten hoe zij de Liefde in hun leven hebben gevonden

– Hoe je in 3 maanden tijd de vrouw van je leven kunt ontmoeten

 

Inschrijven doe je via deze link als lezer van mijn blog hier: gratis deelname Wat is Liefde.

 

Kun je er niet bij zijn op 12 december?

Jammer de bammer. Deze workshop is exclusief, er is geen herhaling van beschikbaar. Schrijf je dus alleen in als je echt 2 uur tijd vrij hebt of kunt maken om deze eenmalige workshop helemaal te ontvangen.

Deelname is anoniem. Jij kunt mij wel zien, maar niemand kan jou zien.

 

PS:

Primeur! Deze workshop heb ik nog nooit eerder gegeven.​​​​​​​

Primeur 2: deze workshop is eenmalig beschikbaar. Geen replays. Be there!

 

Showing 4 comments
 • Walter
  Beantwoorden

  Ja confronterend, dit gaat ook over mij. Ik ben zo’n ongewenste single helaas en dat ben ik ook al meer dan een decennium (gerekend vanaf mijn 18e verjaardag) en ja, ik heb ook al veel dingen geprobeerd om dat te veranderen zonder resultaat. En ja, dat is echt heel lang als je er wel naar verlangt. Dit is echt heel confronterend om te lezen, de waarheid doet soms pijn.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hang in there Walter. Dit jaar ga ik weer een aantal mooie nieuwe love hacks aanbieden. Ik heb je in gedachten, als ik ze creëeer.

 • Walter
  Beantwoorden

  Weet je wat ik nou zo lastig vindt Klazien. Ik ben vaker gestopt met actief daten. Ik heb een soort knipperlicht relatie met daten, dan probeer ik het weer even en dan ben ik er weer een tijdje helemaal klaar mee, omdat het me weer eens niks heeft opgeleverd.

  Het probleem wat ik heb wanneer ik niet actief date is dat ik dan wel nog steeds de behoefte aan een vrouw heb. Ik sta eigenlijk altijd ‘aan’ en blijf om mij heen kijken naar fysiek aantrekkelijke vrouwen. Dat altijd ‘aan’ staan is super vermoeiend, maar komt door mijn onvervulde verlangens op dat gebied.

  Ik vraag me af hoe ik daar mee om kan gaan. Want ook al ben ik niet aan het daten, dan ben ik nog steeds met vrouwen bezig en blijf ik in die vicueuze cirkel rondgaan, dat is zo vermoeiend.

  Heb jij een tip of een artikel waarin je zoiets hebt beschreven?

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hi Walter, dankjewel voor je goede vraag. Dat altijd ‘aan staan’, is ontzettend normaal. Stap 1: accepteer dit ‘aan staan’ in jezelf, hoe storend het soms ook voelt… Door het te accepteren en te omarmen, maak je het al een stuk rustiger voor jezelf. Geef jezelf echt deze toestemming om rond te kijken naar aantrekkelijke vrouwen. Je bent een man. Dat is heel natuurlijk. Zeg gewoon tegen jezelf: ik mág bezig zijn met aantrekkelijke vrouwen. Echt, own het. Het is OK. Ook veel vrouwen zijn bezig met iedere ruimte te scannen op aantrekkelijke mannen. I know I do 😉 En ook dat is helemaal OK. Iedere keer als je voelt, OK, ik ben weer aan het scannen, adem dan diep in… en uit. En zeg tegen jezelf: het is OK, ik mag dit.
   Succes!

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search