Mijn favoriete dating podcasts

Als je toch weinig nieuwe mensen ontmoet, maar je wilt wel graag blijven doorleren over dating, luister naar dating podcasts. Dit zijn mijn vier favorieten.

 

Help me be me

Deze Amerikaanse podcast gaat niet alleen maar over dating, maar wel over wat je moet doen als je even helemaal met jezelf en met de wereld in de knoop zit. De vrouwelijke host Sarah May heeft de liefste stem van de wereld en zij noemt het: ‘Self help for people who hate self help’. Ik vind altijd troost bij haar uitzendingen als ik weer eens aan mijzelf twijfel. Haar tips zijn down to earth en waarachtig praktisch. Iedere uitzending zit zo barstensvol tips, dat er altijd wel iets tussen zit wat goed bij je past en wat je direct kunt gebruiken. Zo zie ik het graag. Begin eens bij de aflevering ‘Dealing with rejection’.

 

Savage Lovecast

De Lovecast van Dan Savage bestaat al 14 jaar. In zijn show beantwoordt hij vragen van luisteraars over sex, liefde en dating. Ik ben altijd onder de indruk van zijn enorme kennis over deze onderwerpen. Ik haal er vaak iets waardevols uit om door te geven aan mijn eigen studenten en natuurlijk inspiratie voor mijn eigen liefdesleven. Duik hier in het archief van honderden en honderden afleveringen. Er zit vast wel iets voor je bij.

 

Dateable

Amerikaanse podcasts doen het veel beter dan de Nederlandse op het gebied van dating. Er is in Nederland veel minder goede kennis voorhanden die op een aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt. We zijn gewoon nog niet zo ver hier. Dateable is een wat meer vermakelijke podcast, gemaakt door een team van singles die zelf ook op zoek zijn. Ze vertellen over hun eigen dating avonturen en nodigen regelmatig interessante gasten uit in hun studio. Zelf voel ik soms als ik het luister dat ik achter begin te lopen, omdat deze mensen altijd bovenop de nieuwste dating trends lijken te zitten. Hier vind je de uitzendingen.

Datevermaak

De Nederlandse variant van Dateable is Datevermaak. Ook deze show wordt gepresenteerd door jonge single millennials die met alle nieuwe datingtrends mee waaien, en daardoor zichzelf nog wel eens verliezen. De toon is een beetje popie-jopie, maar bij vlagen best vermakelijk. Gebruik deze show niet om iets waardevols over dating op te steken, maar misschien kun jij je identificeren met de hosts? Het gevoel dat je niet alleen staat als single en daar om kunnen lachen is ook wat waard. Google ‘Datevermaak’ en je kunt de show terugvinden bij verschillende podcast-aanbieders.

 

VERSTERK JE ZELFVERTROUWEN

Wil jij wel graag wat waardevols opsteken over dating waar je echt wat aan hebt, ook praktisch?
Kom dan naar de gratis online training: Versterk je Zelfvertrouwen

Hoe krijg je een onverwoestbare relatie met de belangrijkste persoon in je leven? JIJ!

Nu je meer dan ooit op jezelf bent aangewezen, is het extra belangrijk dat je op jezelf kunt vertrouwen.

Als jij een onverwoestbaar zelfvertrouwen wil hebben bij vrouwen, waar begin je dan? Bij jouzelf natuurlijk.

 

In deze gratis online workshop leer je:

De 10 grootste saboteurs van jouw zelfvertrouwen met vrouwen;

De 20 beste, gegarandeerd niet-zweverige tips voor instant zelfvertrouwen, die je meteen kunt toepassen in je leven;

Hoe de romantische gevoelens van vrouwen vanzelfsprekend volgen, zodra jij onvoorwaardelijk op jezelf leert vertrouwen;

Je angst voor afwijzing overwinnen;

Hoe je in 3 maanden tijd de vrouw van je leven kunt ontmoeten.

 

Schrijf je nu hier in.

Kun je er niet bij zijn die woensdagavond 22 april? Geen probleem. Schrijf je dan toch in, want speciaal voor alle inschrijvers stel ik de opname van de uitzending nog drie dagen daarna ter beschikking.

Showing 2 comments
  • Sebastiaan
    Beantwoorden

    Gouden tips weer dit. Geluisterd naar Sarah May aflevering ‘Dealing with rejection.’ Ik ga mijzelf mee op date nemen. Wat een simpel maar geweldig idee.

  • Dennis
    Beantwoorden

    Bedankt voor de tips! Ik ga ze zeker eens uitchecken! Podcasts zijn zalig om naar te luisteren wanneer je ook nog iets anders aan het doen bent. 🙂

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search