Mijn beste flirtervaringen – Toon

We kennen allemaal de flirt tips van de experts: straal meer zelfvertrouwen uit, wees niet creepy, wees niet te aanhankelijk, etcetera. Dat klinkt allemaal vrij logisch, nietwaar? Maar hoe dan?! Ik hoor je. In theorie klinkt flirten logisch en gemakkelijk. Maar de praktijk blijkt chaos. Daarom deel ik hier mijn drie beste flirtervaringen.

 

Er zijn duizenden manieren om succesvol te flirten. Laat me van al die manieren mijn drie beste flirtervaringen met je delen in de komende drie blogs, die ik in het echt heb meegemaakt. Ze hebben zo’n diepe indruk op me achtergelaten, dat ik er soms jaren later nog zwijmelend aan terugdenk.

Waarschuwing: het zal niet werken om deze verhalen woord voor woord te copy-pasten in je eigen flirten. Bovendien: wat ik erg verleidelijk vindt, vindt de volgende vrouw afstotelijk. Maar de onderliggende intenties en succesfactoren zijn hetzelfde. Laat je inspireren.

 

Kom je zo ook naar de borrel?

Begin dit jaar was ik op een congres. In de korte pauze tussen twee presentaties door, sluit ik me aan bij een onbekend groepje aan een statafel. Licht ongemakkelijk houden we gesprekjes over onze ervaringen van die dag. Plotseling komt er iemand op ons groepje aangewandeld met alle monterheid van de wereld. ‘Hallo, ik ben Toon, wie zijn jullie?’ Hij schudt ons alle vijf de hand en vertelt in geuren en kleuren dat hij een geweldige tijd heeft vandaag. Hij richt zich tot mij en vraagt naar mijn hoogtepunten. Ik ben hem nu al dankbaar dat hij de ongemakkelijke stemming in het groepje kilo’s lichter maakt.

Zijn enthousiasme is aanstekelijk en direct deel ik mijn leukste ervaringen. Hij luistert geïnteresseerd en stelt goede, inhoudelijke vragen. Maar lang duurt het niet. ‘Ik moet nu rennen voor de volgende presentatie, maar het lijkt me echt leuk om verder te praten met je. Zie ik je zo op de borrel?’

Geen idee dat er ook nog een borrel was na deze conferentiedag, maar vanaf dat moment moet en zal ik bij die borrel zijn om dit leuke gesprek voort te zetten met deze jongen die mij zo’n ontspannen gevoel kon geven.

Helaas heb ik hem die dag niet meer gezien. Een maand later kwam ik hem toevallig weer tegen op een andere meeting. ‘Dag Klazien!’ zegt hij, net zo joviaal als de eerste keer. Hoe vaak komt het voor dat mensen na een korte random ontmoeting je naam na een maand nog weten? Ik vond het charmant. Tegen het eind van de meeting had ik zijn telefoonnummer geritseld. Yes!

 

Waarom werkte het zo goed?

1. Toon straalde zelfvertrouwen uit, omdat hij het naar zijn zin had op deze plek. Dat enthousiasme was onweerstaanbaar en stelde me direct op mijn gemak. Daarom is het heel belangrijk dat je regelmatig naar plekken gaat waar je op je best bent.

2. Zijn oprechte interesse in mijn ervaringen en het onthouden van mijn naam toonde dat zijn aandacht uitging naar mij en niet naar zijn eigen behoeften.

3. Hij stelde een krappe tijdslimiet om een blijvende indruk te maken. Slechts vier minuten nam hij om kennis te maken met de groep en met mij, voordat hij weer verder ging. Meer heb je niet nodig.

4. Hij sloot onze korte ontmoeting af met een positieve intentie en een open uitnodiging. Hij zette me geen moment onder druk om ja te zeggen. Daarom wilde ik er alleen maar liever op in gaan. Leer hier meer over hoe je de kans op een ja groter maakt, door meer ruimte te geven voor een nee.

 

Waarom was het niet creepy?

Hij gaf me geen enkel moment het gevoel dat hij iets van me wilde, zoals de meeste flirtende mannen. Was hij langer blijven hangen ten koste van de presentatie waar hij graag heen wilde, dan was het irritant geweest.

 

Geef me al je vragen 

Ik hoop dat Toons verhaal je inspireert om serieus in te zetten op bovenstaande tips. Heb je vragen over Toons methode? Stel ze in de reacties hieronder.

 

Donderdag 27 oktober
Webinar: 25 concrete flirt tips

Ik besef me dat mijn beste flirtervaringen persoonlijk zijn voor mij.

Gelukkig stikt het in mijn grote sociale netwerk van de ongelooflijk aantrekkelijke, slimme, schattige, geeky en drop-dead-sexy vrouwen. Van die vrouwen die eigenlijk veel te leuk zijn voor deze wereld en over sjans nooit hebben te klagen.

Wat deed hen vallen voor de mannen in hun leven? Ik heb 25 concrete flirt tips voor je verzameld uit interviews met de leukste, slimste en meest sexy vrouwen uit mijn netwerk. Ze delen welke move bij hun de doorslag maakte, waardoor ze als een blok vielen voor de mannen in hun leven.

Schrijf je nu in. Ik geef dit webinar eenmalig. Er zal dit keer geen replay achteraf beschikbaar zijn, dus markeer donderdagavond 19:30 in je agenda en zorg dat je erbij bent.

Download mijn e-book met 28 Comfort zone tips

Vind je flirten stiekem gewoon hardstikke eng? Niks om je voor te schamen. Voor jou heb ik een complete cursus met 28 comfort zone hacks, zodat je sneller in die fijne sociale zone komt, waardoor leuke vrouwen aanspreken een fluitje van een cent wordt. Download mijn e-book ‘De Comfort zone challenge’ gratis hier.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search