Mijn beste flirtervaring – Ik blijf bij je

Gisteren vertelde ik je over de succesvolle flirt van Toon. Die toont aan dat flirten helemaal niet ingewikkeld of onwelkom hoeft te zijn, of veel tijd hoeft te kosten. Na het scoren van Toons nummer, hebben we contact gehouden als vrienden. Maar ik wil je ook graag vertellen over een succesvolle flirtervaring die heeft geleid tot een serieuze relatie. Een geweldige man met wie ik 2,5 jaar samen ben geweest.

Toen ik hem ontmoette was er niet 1 specifiek ding waardoor ik meteen zag dat hij enorme partnerpotentie bezat. Het was een verzameling van eigenschappen en gedrag die me gelijk voor hem deed vallen.

 

Ik blijf bij je

Het is weer stampensvol op mijn feest in poppodium Ekko in Utrecht. Op de dansvloer is de sfeer uitgelaten en extatisch. Op het podium bouw ik net mijn DJ set af, als ik in het publiek een knappe jongen spot, die hoog boven de rest uittorent. Hij vangt mijn blik met een stralende lach. Ik wandel naar beneden om eens nader kennis te maken.

De muziek is veel te luid, dus van een gesprek komt het niet echt. We dansen al snel de sterren van de hemel. Ik wil hem de hele tijd aanraken, want hij is prachtig. Hij heeft al snel door dat ik niet van hem af kan blijven, dus hij tilt me op, de hoogte in. Met mij in zijn armen danst hij gewoon verder. We zoenen, we lachen, we dansen, maar we hebben nog steeds weinig gepraat in deze 20 minuten. Maakt niet uit, de chemie is sterk en we vinden elkaar helemaal geweldig.

Ik moet onze gepassioneerde dans afbreken, want ik ga naar Schiphol om een vliegtuig te halen naar mijn vakantiebestemming. Alsof we al jaren samen zijn, dartelt hij achter me aan als ik mijn spullen inpak en afscheid neem van mijn vrienden. Ook op de wandeling naar het station wijkt hij niet van mijn zijde. Het geeft ons tijd elkaar wat beter te leren kennen. Hij biedt aan om mijn koffer te dragen en de verhalen over zijn leven bevallen me. Hij blijkt een zelfde soort nerd als ik te zijn, dus we hebben veel om over te praten. Samen reizen we naar Amsterdam, waar hij woont. Maar als ik overstap naar Schiphol, reist hij nog altijd met me mee. ‘Dan kan ik je uitzwaaien’.

De hele vakantie gezwijmeld. Wie is deze romantische vreemdeling? Later vroeg ik hem op onze eerste date waarom hij zo lang bleef plakken tijdens onze ontmoeting. ‘Ik vond je zo leuk, dat ik je geen moment uit het oog wilde verliezen. Misschien had ik je dan nooit meer teruggezien’. Yes folks, that’s a keeper.

 

Waarom werkte het?

1. Niet 1 ding, maar de (voor mij persoonlijk) juiste combinatie van veel verschillende factoren zorgde ervoor dat ik een date wilde regelen met deze vreemdeling. Als je wilt dat de vrouw die jij op het oog hebt serieus in jou geïnteresseerd is, zet dan niet in op 1 succesformule, maar investeer in het totaalplaatje van zelfvertrouwen, eigenschappen en gedrag. Ook al helpt het enorm, met alleen een lieve lach kom je er niet.  

2. Hij zag er goed uit. Hiervoor geldt hetzelfde. Het waren niet zijn goede looks die de doorslag gaven, maar het hielp enorm om mijn aandacht te vangen en een dansje met hem te wagen. Dus wil je positief opvallen? Investeer dan wat meer in je uiterlijk. Maar het geeft je op zichzelf geen garantie op leuke dates.

3. Juiste plek, juiste moment. Hij was dolenthousiast, net als ik. Dat kwam doordat hij het naar zijn zin had op zijn favoriete feest. Wat toevallig mijn feest bleek te zijn. Om je enthousiast en zelfverzekerd te voelen is het dan ook enorm belangrijk dat je regelmatig plekken bezoekt waar je je op je best voelt. Vrouwen voelen je positieve vibes en willen zich daar maar wat graag mee verbinden.

 

4. Hij maakte contact met lichaamstaal. Dit bewijst dat je niet eens woorden nodig hebt om succesvol te flirten. Weet je niet wat je moet zeggen? Who cares. Zeg het zonder woorden.

5. Zelfvertrouwen. In de hoogtijdagen van dat feest (genaamd EINDBAAS), waren mannen nog wel eens geïntimideerd als ik vertelde dat ik dat organiseerde. Heel jammer vond ik dat altijd. Dan wisten ze ineens niks meer te zeggen en ongemakkelijk dropen ze af. Deze man niet. Hij vond het juist leuk om me beter te leren kennen. Daarom is een gezond zelfvertrouwen een absolute vereiste als je succesvol wilt flirten.

 

6. Dansen. Flirten is op zichzelf al een soort dans. Geen wonder dat dansen zelf zo goed werkt om succesvol te flirten. Vind jij jezelf een houten klaas met twee linkerbenen? Neem dan eens een danslesje of vijf. Je zult merken dat ook je communicatie met leuke vrouwen veel makkelijker zal gaan, en er komt meer flow in je flirten.

 

 

7. Veel raakvlakken. Dit is een hele belangrijke. Als deze man niet zoveel met mij gemeen had, had ik sowieso niet met hem op een date gewild.

8. Romantisch gebaar om me uit te zwaaien op Schiphol. Dit is niet iemand die bang is voor commitment. Dat treft, want ik ook niet, dus dat klikte meteen. Wees heel voorzichtig met dramatische romantische gebaren als je elkaar nog maar net kent.

 

Waarom was het niet creepy?

Normaal zou ik zeggen: blijf nooit te lang rondhangen bij de persoon die je leuk vindt. Het vermoord de spanning en nieuwsgierigheid en het kan enorm creepy overkomen. Maar als de chemie knettert, zoals op die avond tussen ons, kan het ontzettend in je voordeel werken. Door alle bovengenoemde omstandigheden vond ik het een teken van lef in plaats van laf. Door dat risico te nemen, scoorde hij enorm, waardoor hij de rest van mijn vakantie in mijn hoofd zat.

 

Geef me al je vragen

Ik hoop dat het verhaal van mijn ex-vriend je inspireert om in te zetten op bovenstaande tips. Heb je vragen? Stel ze in de reacties hieronder en ik geef je direct een goed antwoord. 

 

Vanavond weer een webinar: 25 concrete flirt tips

Ik besef me dat mijn ervaringen persoonlijk zijn voor mij.

Gelukkig stikt het in mijn grote sociale netwerk van de ongelooflijk aantrekkelijke, slimme, schattige, geeky en drop-dead-sexy vrouwen. Van die vrouwen die eigenlijk veel te leuk zijn voor deze wereld en over sjans nooit hebben te klagen.

Wat deed hen uiteindelijk vallen voor de mannen in hun leven? Ik heb 25 concrete flirt tips voor je verzameld uit interviews met de leukste, slimste en meest sexy vrouwen uit mijn netwerk. Ze delen welke move bij hun de doorslag maakte, waardoor ze als een blok vielen voor de mannen in hun leven.

Schrijf je nu in. Ik geef dit webinar eenmalig. Er zal dit keer geen replay achteraf beschikbaar zijn, dus markeer vanavond 19:30 in je agenda en zorg dat je erbij bent.

 

DOWNLOAD MIJN E-BOOK MET 28 COMFORT ZONE TIPS

Vind je flirten stiekem gewoon hardstikke eng? Niks om je voor te schamen. Voor jou heb ik een complete cursus met 28 comfort zone hacks, zodat je sneller in die fijne sociale zone komt, waardoor leuke vrouwen aanspreken een fluitje van een cent wordt. Download mijn e-book ‘De Comfort zone challenge’ gratis hier. 

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search