Waar kun je alles leren wat jij wilt weten over de liefde en dating, op één avond in Amsterdam? Op Mestival – open en bloot over de liefde! In meer dan 20 workshops leer jij hoe je meer succes oogst met vrouwen, dating en de liefde. Ontmoet mij en de andere experts op mijn festival op vrijdagavond 12 mei in de Rode Hoed in Amsterdam. 

Waar vinden we romantiek en commitment? Alles lijkt te kunnen tussen Tinder en tradities: samenwonen, trouwen, kinderen, maar ook meerdere partners tegelijk. Zijn datingtrends als ghosting en de hook-up culture nu de modus operandi? Wat betekent dat voor genegenheid, binding en intimiteit? Waar sta jij als het gaat om liefde?

Een kleine greep uit het workshopaanbod:

  • Van Tinder naar echt contact van dating coach Erik Weijers
  • Seks en integriteit van sex educator Dennis Snorremans
  • De eerste indruk van first impression coach Joëlla van der Boom
  • Polyamorie van ervaringsdeskundige Iris Heesbeen
  • En natuurlijk mijn eigen workshop: ‘Het recept voor de perfecte date

Keynote door Jan Geurtz

Waar ik zelf het meest enthousiast over ben, is dat mijn grote held op het gebied van de liefde de keynote talk komt verzorgen: Jan Geurtz, auteur van het boek ‘Verslaafd aan liefde‘. Hij stelt dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Hoe dat precies zit? Vraag het hem! Vanavond laat hij zien hoe we onze behoefte aan andermans bevestiging kunnen veranderen in duurzaam en onafhankelijk geluk.

 

Alle informatie vind je hier

 

Leave a Comment