Love Hacks nu ook iedere week op Youtube: Talk Nerdy to Me

Leuk hoor, al die blogs over dating, maar wil je liever video’s kijken dan teksten lezen? Vanaf nu kan dat iedere week op mijn vodcast: Talk Nerdy to Me! De enige dating-zo-doe-je-dat show die het beste in jou naar boven haalt, dat je helemaal in je mannelijke kracht zet op Manly Monday en in je vrouwelijke kracht op Feminine Friday.

In Talk Nerdy To Me beantwoord ik al jouw vragen over dating met praktische, effectieve tips, die je meteen kan toepassen. En ze werken echt. Dat is ook fijn.

Word Abonnee
Abonneer je op mijn Youtube kanaal zodat je wekelijks op de hoogte blijft van de nieuwe filmpjes. Op deze manier help je mij ook om het kanaal te doen groeien. Op naar de eerste 1000 abonnees! Dat zou super zijn!

MANLY MONDAY / FEMININE FRIDAY
Op maandag is het Manly Monday en behandel ik een dating vraag vanuit een mannelijk perspectief. Op vrijdag is het Feminine Friday en beantwoord ik dezelfde vraag vanuit een vrouwelijk perspectief. Want hoewel mannen en vrouwen gelukkig helemaal gelijkwaardig zijn, werkt echt effectief daten voor beiden net ietsje anders.

Feminine Friday - allereerste filmpje!

Wat is toch die vrouwelijkheid die vrouwen zo aantrekkelijk maakt voor mannen? En wat is het mannelijke aan mannen dat ze zo onweerstaanbaar maakt voor vrouwen?

Manly Monday - Allereerste filmpje!

Je succes bij het vinden van een geweldige relatie staat of valt bij jouw dating stijl. Want pas als jij weet hoe je sterk kunt staan in je eigen mannelijkheid als man of vrouwelijkheid als vrouw, maak je de grootste kans bij de leukste, bijzonderste en mooiste partner die je maar wil.

Talk nerdy to you?
Als jij wil dat ik nerdy tegen jou praat, stel me al je vragen over dating via klazien@lovehacks.nl of vraag het in de comments hieronder als je durft 😉

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search