Lekker daten als je een hekel hebt aan dating apps

Vind jij dating apps ook zo’n gedoe? Maarja, dat is wel hoe het gaat tegenwoordig. Toch? Maar wat de meeste singles niet weten is dit: zonder dating apps heb je meer dates en van hogere kwaliteit. Hoe? Dat vertel ik je graag. 

Als je me een beetje kent, weet je dat dating apps en ik geen vrienden zijn. Contacten leggen via dating sites vind ik zakelijk, kil, vervreemdend en tijdrovend. En het haalt het slechtste in de mens naar boven. Sinds de komst van dating apps zijn er angstaanjagende nieuwe fenomenen ontstaan en volledig ‘normaal’ geworden zoals catfishing en ghosting. 

Ondanks, nee, dankzij dat ik niet op de dating apps zit, ben ik de laatste tijd lekker veel aan het daten met allemaal verschillende leuke mensen. ‘Organisch daten’, heet dat. Tussentijdse update: het ziet er rooskleurig uit. Binnenkort vertel ik je daarover meer. 

 

2 Gouden regels om lekker te daten zonder de apps

Een van mijn gouden dating regels waarnaar ik leef is:

Is het niet leuk? Dan is er iets mis.

Daten hoort echt leuk te zijn. Is dat het niet, dan is er geen reden om ermee door te gaan onder die omstandigheden. Dus vind jij dating apps maar niks? Dump dan de apps. Maar niet het daten. 

Maar vind jij dating apps heel fijn en handig werken? En levert het je juist veel leuke dates op? Ga daar dan vooral mee door. Dan is dat voor jou een goede manier.

Een andere gouden dating regel die ik graag volg is:

Stel je open.

Eén van mijn leukste dates op dit moment is een setje. Voor mij is dat een beetje wennen, want tot voor kort vertelde ik mezelf het verhaal: stelletjes daten is niks voor mij, want ik hoef geen relatie met meerdere mensen tegelijk. Nu, twee afspraakjes later met deze ontzettende lieverds, zie ik hoe beperkend deze gedachte altijd is geweest. Als ik me niet had opengesteld, was ik twee mooie nieuwe connecties, plus een berg fijne intimiteit misgelopen. Ik ben echt een beetje gek op deze mensen geworden, maar op een verrassende manier die ik onmogelijk had kunnen voorspellen. 

Had ik dit power couple ook kunnen vinden op dating apps? Waarschijnlijk niet. Dus het idee dat je op dating apps mensen kunt ontmoeten die je anders nooit ontmoet zou hebben, dat geloof ik niet zo. Want andersom geldt ook: in het echte leven ontmoet je de meest bijzondere mensen die je op de apps nooit ontmoet zou hebben. Al is het alleen maar omdat ze er niet op zitten. Zoals ik. 

Online workshop: Lekker daten zonder dating apps

Wil jij ook lekker daten zonder dating apps? Op zondagavond 4 februari geef ik een workshop online met precies die titel. Ik ga je de kunst leren van hoe je meer dates krijgt, en van hogere kwaliteit, zonder dat daar een dating app aan te pas komt. 

Dit is wat jij gaat leren: 

5 redenen waarom dating via de apps zo moeizaam gaat

Hoe je van 0 naar meerdere dates per week gaat

Zo word je iemand die vrouwen heel graag willen daten

De 5 Gouden Regels om succesvolle connecties aan te gaan en nooit meer dating apps nodig te hebben

De 7 best practices van mijn meest succesvolle studenten hoe zij de Liefde in hun leven hebben gevonden

Hoe je in 3 maanden tijd de vrouw van je leven kunt ontmoeten

 

Als lezer van mijn blog kun je er gratis bij zijn via deze link: Workshop Lekker daten zonder dating apps

 

Kun je er niet bij zijn op 4 februari?

Deze workshop is exclusief en alleen live bij te wonen, er is dus geen herhaling van beschikbaar. Schrijf je dus alleen in als je echt 2 uur tijd kunt maken om deze eenmalige workshop te ontvangen.

Deelname is anoniem. Jij kunt mij wel zien, maar niemand kan jou zien.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search