Kinky en single, wat nu?

Dus je bent kinky en single. Hoe ga je daarmee om? Mag het er zijn? Of voel je nog veel schaamte daaromheen? Dat snap ik. Ik heb zelf ook al die dingen gevoeld en doorgemaakt. Echt niet altijd makkelijk. Want er is zoveel stigma vanuit de hele wereld op kink, nog veel meer dan op seks.

Ik weet niet zo goed hoe ik dit op moet schrijven. Het voelt een beetje als een coming out. Iets wat je niet zomaar vertelt… ook al schenkt het me al jaren zoveel puur plezier. Mijn hele kwaliteit van leven is zoveel beter geworden, sinds… Dat ene. 

Dat ik zes jaar geleden ontdekte dat ik kinky was. 

De play party waar het allemaal begon

Ik bevond me op een feestje ergens in de bergen midden in de VS. Er was een soort dome. Daarbinnen was het best donker. Ze noemden het een ‘play party’. Een speelfeest. Wat onwennig liep ik rond. Hier en daar zag ik stelletjes die dingen deden, waar ik niet naar durfde te kijken. Ze zaten overal. Dus ik keek maar naar de grond. 

Ik ontwaarde iemand die een gastvrouw zou kunnen zijn. Ik ging naast haar zitten en deelde mijn onwennige gevoel met haar. Waar ben ik in godsnaam terecht gekomen? De dame nam uitgebreid de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Dat het helemaal oké was om te kijken naar de stelletjes die verwikkeld zijn in ‘spel’, zoals ze het noemde. En dat ik niks hoef te doen hier waar ik geen zin in heb. Het is helemaal in orde als ik alleen maar wat wil kletsen met de mensen zoals op een normaal feestje. Iedereen doet hier niets zonder ‘consent’, een toestemming die iedereen kan geven en ook kan intrekken als ze dat zo voelen.

 

Sliertjes kriebelen over mijn huid

Toen ik mijn eerste schroom had overwonnen keek ik mijn ogen uit. Ik zag een stel een prachtige sensuele dans doen met touw. Ergens anders hoorde ik het klappen van een zweep. Ik vroeg me af of dat geen pijn zou doen… En waarom je daar dan voor zou kiezen. Iemand liep rond met een grote zweep met tientallen lederen sliertjes eraan. Het fascineerde me en ik mocht het ding even vasthouden. Zwaar wel. Fijne geur. De sliertjes kriebelden prettig over mijn huid. ‘Would you like to experience this yourself?’ Vroeg de eigenaar…

Met rode wangen en grote ogen hoorde ik mezelf ja zeggen. Dat wilde ik eigenlijk wel. Het begon met een soort aaiende bewegingen over mijn rug. Best wel een fijne massage. Ik werd aangemoedigd om dichtbij mijn eigen plezier en mijn grenzen te blijven. Alleen zoals ik het fijn vond. Zo niet, dan stopte het gelijk. Ik ervoer bij mijn partner een diep respect voor mijn lichaam en mijn grenzen. Het gebeurde alleen en precies zoals ik het wilde. Ik zou het kunnen omschrijven als een stevige massage.

Het viel me op dat niemand in de ruimte echt bezig was met seks… Het waren meer… een soort spelende, stoeiende dieren. Dus dit is kink, dacht ik… En het verbaasde me dat ik me in deze ruimte vele malen veiliger en prettiger voelde dan ik in veel vanilla sexy situaties ooit heb gevoeld. Situaties waarbij het helemaal niet altijd zo vanzelfsprekend is dat je ‘nee’ met open armen wordt verwelkomd… Dat kink is helemaal zo gek nog niet. Ik was thuis.

 

Schaamte

Fast forward. Inmiddels heb ik vele avonturen beleefd in de wondere wereld van kink. Ik heb alles uitgeprobeerd, van touwen tot fetish wear. En van zweepjes tot dominantie en onderdanigheid. Ik heb inmiddels zelf al vele speelfeesten en workshops gegeven, meestal in kleine, vertrouwde kringen. 

Misschien denk je nu: heel leuk voor je Klazien, maar laat dit lekker in jouw eigen privé sfeer. Snap ik. Dat dacht ik ook heel lang. De reden dat ik dit deel hier toch wil delen met je, is omdat ik bij veel mensen om me heen veel schaamte zie omtrent hun eigen kinky gevoelens. En dat stemt me zo verdrietig, omdat kinky gevoelens zo mooi kunnen zijn en zo onderdeel van de menselijke natuur. De stille zelfafwijzing die er rondom kink zit is enorm. En ik denk dat we dit met z’n allen gewoon niet willen. 

Dus, heb jij wel eens kinky gevoelens? Het is he-le-maal okee. Dat beloof ik je. Jij mag dit voelen en jij mag dit leven als jij dat zo voelt. Geloof het of niet, maar er lopen mensen zoals jij rond op deze planeet die precies net zulke ‘gekke’ verlangens hebben als jij en die heel graag met je zouden willen spelen. En weet dat ook jouw nee helemaal goed en welkom is. 

Gratis online workshop: Kinky en single, hoe?

Heb jij het idee dat je kinky gevoelens hebt? Hoe kom je in godsnaam verzeild in die wondere wereld van de kink? Wie zijn al die mensen? Waar ontmoet je hen? En wat te doen als je merkt dat je dit soort verlangens hebt? Mag het er zijn? Of voel je nog veel schaamte daaromheen? Dat snap ik. Ik heb zelf ook al die dingen gevoeld en doorgemaakt. Echt niet altijd makkelijk. Want er is zoveel stigma vanuit de hele wereld op kink, nog veel meer dan op seks. 

Daarom wil ik je deze gratis online workshop aanbieden op woensdagavond 1 december om 19:00 uur: Kinky en dating. Hoe? 

Dit is wat je van mij gaat leren: 

Hoe om te gaan met schaamte en schuldgevoel rondom je verlangens;

Hoe jouw kink je kan helpen te groeien in zelfvertrouwen;

Je leert op een niet-creepy manier te praten over kink; 

Met wie je kunt praten over kink en met wie niet;

Hoe om te gaan met mensen die negatief reageren op jouw kinks;

Hoe je vrouwen vindt die ook kinky zijn;

Hoe je echte dates krijgt met vrouwen met matchende verlangens.

 

Ben je al nieuwsgierig? Vind je het spannend? Voel je weerstand? Misschien is dat een teken dat je er juist bij moet zijn. 

Je hoeft je geen zorgen te maken over je anonimiteit. In deze workshop kan jij mij alleen zien. Verder ziet niemand jou, ik ook niet. Je bent dus volledig anoniem, maar er wel live bij. 

Let op! Deze workshop is alleen live bij te wonen. Er zal dus geen replay worden aangeboden.

 

Schrijf je hier in: Gratis online workshop.

 

Showing 4 comments
 • Mike
  Beantwoorden

  Ik heb juist het omgekeerde: ik ben behoorlijk vanilla en ik vraag me altijd af wat er zou gebeuren (gebeurd zou zijn) als ik iemand zou ontmoeten die wel kinky is. Zou dat de relatie dan in de weg zitten?

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hi Mike, wat een goede vraag. Ik denk dat jullie hier samen een mooie weg in kunnen zoeken waarbij allebei jullie verlangens worden gehoord en bevredigd. Vraag aan haar wat zij nodig heeft om haar kinks te kunnen leven. Misschien heeft zij behoefte aan leuke speelpartners, met wie ze haar kinks kan beoefenen. Dat hoeft jullie relatie helemaal niet in de weg te zitten. Als jullie het goed met elkaar blijven bespreken en naar elkaar blijven luisteren wat de ander nodig heeft.

   • Mike
    Beantwoorden

    Grappig, en misschien ook wel logisch, dat je mijn vraag opvat als iets wat op dit moment persoonlijk speelt bij mij. Ik bedoelde het meer in het algemeen: als je niet als niet-kinker iemand zou tegenkomen die er wel into is. Wat dan? Ik denk dat het antwoord hetzelfde zal zijn?

    In mijn relatie is het geen ding. Mijn vriendin heeft overigens wel een verleden met kink, maar daar is ze op afgeknapt na haar vorige, nogal toxische, relatie.

  • Wouter
   Beantwoorden

   Geen twee mensen willen helemaal hetzelfde in een relatie, in bed niet en erbuiten ook niet. Daar kun je gelukkig aan werken. Als je allebei totaal andere muziek luistert, hoeft dat de relatie ook niet te dwarsbomen. Overigens dacht ik ook altijd dat ik net zo vanille was als de paus katholiek, maar de laatste tijd ben ik daar niet meer zo zeker van. Details hou ik lekker voor mezelf. 🙂

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

tantric dancing