Kink beleven als je single bent

Heb jij het idee dat je kinky gevoelens hebt? Hoe kom je in godsnaam verzeild in die wondere wereld van de kink? Wie zijn al die mensen? Waar ontmoet je hen? En wat te doen als je merkt dat je dit soort verlangens hebt? Mag het er zijn? Of voel je nog veel schaamte daaromheen? Laat me je vertellen over hoe ik mijn plek heb gevonden in deze wereld.

Toen ik jaren geleden voor het eerst ontdekte dat ik kinky gevoelens had (lees er meer over hier), was ik in relatie met een man met wie ik samenwoonde. Onze relatie was toen al niet zonder uitdagingen, maar sinds mijn ‘ontdekking’ scheidden onze wegen. Hij was, met de beste wil van de wereld, niet kinky. Oftewel, zo vanilla als maar kan. Toen ik in mijn monogame relatie niet terecht kon met mijn kinks, bleef er eigenlijk niet zoveel over verder, in ons geval. 

Een paar maanden later verliet ik hem definitief en trok de wijde wereld in als single. Ik heb me nooit geschaamd voor mijn kinky verlangens. Het is voor mij altijd een vanzelfsprekend onderdeel geweest van mijn identiteit. Een voorkeur op zielsniveau. 

 

Kink beleven als single

Maar goed. Wat te doen als single, en je leert dat je deze verlangens hebt? Oh, ik had honderden vragen. Hoe ga je op onderzoek uit? Hoe leer je anderen kennen die ook kinky zijn? Hoe te navigeren rondom schaamte over kinks, van jezelf, maar ook de schaamte van anderen? Wat te dragen naar je eerste speelfeestje? En hoe beland je nou eigenlijk daadwerkelijk met een heel leuk iemand in een echt kinky spel? 

Kortom, hoe doe je dat dan? Kink als je single bent? Als je niemand hebt om mee te spelen? Ik kwam er achter dat dat deel van mij zich niet zo makkelijk meer liet negeren. Ik moest er dus ‘iets’ mee, maar wat was dat dan? 

 

Go solo

Wat ik toen zelf heel belangrijk vond, was om eerst zelf op onderzoek uit te gaan. In mijn eentje dus. Ik wilde me nadrukkelijk nog niet verbinden aan een kinky partner om samen een weg te vinden in dit voor mij zo nieuwe landschap. Hoe verleidelijk ook het idee, ik had geen enkele behoefte aan een ervaren mentor die mij zou gidsen in deze wondere wereld. Ik moest eerst mijn kinky zelf leren kennen, voordat ik dit in verbinding kon brengen met een partner. 

Wie is mijn kinky persona? Wat vindt zij leuk, spannend en lekker? Ik vond solo mijn weg via informele borrels om andere kinksters te ontmoeten: de munches, kinky workshops en uiteindelijk ook de speelfeesten, waar ik de kans kreeg om mijn nieuw gevonden passie in de praktijk te brengen. Pas na maanden te hebben rondgelopen in dit wereldje, vond ik een partner met wie ik matchende kinks had en bovendien: matchende levens. We kregen een lange termijn relatie.  

 

Focus eerst op jezelf

Dat werkte zo goed omdat ik eerst goed had geïnvesteerd in mijn eigen voorkeuren. Ik wist al aardig wie ik was en wat ik leuk vond, voordat ik de verbintenis kon maken. Niemand heeft dit voor mij gedaan. Het was echt helemaal mijn eigen vormende reis geweest. 

Hoewel er helemaal niks boven het beleven van je kinks samen met een toegewijde liefdespartner gaat, als het op het ontwikkelen van mijn kinky persona aankomt, merk ik nog altijd dat dat veel beter gaat als ik single ben. Omdat ik mij dan helemaal kan focussen op mijn eigen plezier en voorkeuren. Ook in de prettige wetenschap dat ik daarmee mijn toekomstige partners – nu al – een hele grote gunst doe. 

 

GRATIS ONLINE WORKSHOP: DATEN EN SINGLE, HOE?

Heb jij het idee dat je kinky gevoelens hebt? Hoe kom je in godsnaam verzeild in die wondere wereld van de kink? Wie zijn al die mensen? Waar ontmoet je hen? En wat te doen als je merkt dat je dit soort verlangens hebt? Mag het er zijn? Of voel je nog veel schaamte daaromheen? Dat snap ik. Ik heb zelf ook al die dingen gevoeld en doorgemaakt. Echt niet altijd makkelijk. Want er is zoveel stigma vanuit de hele wereld op kink, nog veel meer dan op seks. 

Daarom wil ik je deze gratis online workshop aanbieden op woensdagavond 1 december om 19:00 uur: Kinky en dating. Hoe? 

Dit is wat je van mij gaat leren: 

Hoe om te gaan met schaamte en schuldgevoel rondom je verlangens;

Hoe jouw kink je kan helpen te groeien in zelfvertrouwen;

Je leert op een niet-creepy manier te praten over kink; 

Met wie je kunt praten over kink en met wie niet;

Hoe om te gaan met mensen die negatief reageren op jouw kinks;

Hoe je vrouwen vindt die ook kinky zijn;

Hoe je echte dates krijgt met vrouwen met matchende verlangens.

 

Ben je al nieuwsgierig? Vind je het spannend? Voel je weerstand? Misschien is dat een teken dat je er juist bij moet zijn. 

Je hoeft je geen zorgen te maken over je anonimiteit. In deze workshop kan jij mij alleen zien. Verder ziet niemand jou, ik ook niet. Je bent dus volledig anoniem, maar er wel live bij. 

Let op! Deze workshop is alleen live bij te wonen. Er zal dus geen replay worden aangeboden.

Schrijf je hier in: Gratis online workshop.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

spock highly illogical gemengde signalen