Intiem worden? Vraag het gewoon


Wil je graag intiem worden met een vrouw die jij leuk vindt? Maar weet je niet hoe? Probeer dit: vraag het gewoon.

Een paar weken geleden had ik een erg leuke date met iemand in een knus Amsterdams bruin cafe. Zo’n plek waar het helemaal niet gek is om door vreemden te worden aangesproken voor een gezellig praatje en iedereen opeens saamhorig in zingen uitbarst als er een favoriet nummer voorbij komt.

‘Heb je zin om te zoenen?’, fluistert hij in mijn oor. ‘Nee’, fluister ik terug. Er valt een stilte, die gek genoeg helemaal niet ongemakkelijk is. Eerder een verademing. Omdat er zó veel duidelijk wordt in zijn vraag en mijn antwoord.

Nee = een verademing

Ik weet in één keer dat hij A, mijn grenzen respecteert, en B, dat ik me vertrouwd genoeg bij hem kan voelen om authentiek te kunnen zijn, zonder bang te hoeven zijn dat mijn eerlijkheid hem zal kwetsen.

De verademing is helemaal wederzijds, want met mijn eerlijke antwoord kan hij zich ook ontspannen. Wetende dat ik voor mezelf kan zorgen en op tijd kan opkomen voor mijn eigen grenzen en verlangens. Waardoor hij zelf niet hoeft op te draaien voor de zorg voor mij. Dat kan ik namelijk heel goed zelf.

Consent vragen = sexuele escalatie

Ook interessant: de sfeer is opeens nog meer sexueel geladen, dan die al was. Leuk leuk, een aantrekkelijke date die met me wil zoenen! 20 Minuten lang geniet ik van het knetteren van de elektriciteit tussen ons. Opeens klinkt uit de speakers de ultieme zwijmel-rock ballad uit mijn vroege tienertijd. Ik kan me niet meer inhouden en ik trek hem naar me toe. Een gepassioneerde zoen volgt.

Moraal van het verhaal:

1.Wil je intiem worden met haar, vraag het gewoon.

2. Respecteer haar eerlijke antwoord, wat het ook mag wezen

3. Wees relaxed met een ‘nee’.

Jeroen heeft nu meer succes dan ooit

Een lief verhaal, en ook nog eens een happy end. Maar misschien vraag je je af: is het niet wat al te persoonlijk? Ben ik niet gewoon zo’n vrouw die afwijkt van de meeste andere vrouwen die misschien helemaal niet zo comfortabel zijn met intimiteit?

Laten we het aan mijn date vragen, die ik voor nu even Jeroen zal noemen. Waarom vroeg hij eigenlijk consent (toestemming) voor die zoen? Waarom leek hem dat een goed idee?

Jeroen: “Ik doe dat tegenwoordig steeds vaker bij vrouwen die ik leuk vind. Want het werkt gewoon heel goed, heb ik gemerkt. Sinds ik eerst hun consent vraag als ik bijvoorbeeld met hun wil zoenen, heb ik veel meer succes. Weet je, vaak blijkt het dat ze dat gewoon graag willen. Ik krijg vaak zelfs waardering dat ik het vraag. Ze vinden het erg leuk eens een man te ontmoeten die ook geïnteresseerd is in wat zij wel en niet willen.

Soms gebeurt het wel dat ze nee zegt. En dat is prima. Nee had je toch al. Vaak komt ze er dan op een later moment op de date er zelf of terug en vraagt ze me of ze mij mag zoenen. Of doet ze het gewoon zonder consent, zoals jij deed. Maar dat maakt mij niet uit.”

Leer zelf intiem worden met leuke vrouwen

Consent is een fantastische tool om mee te flirten en de sexy spanning tussen jou en die leuke vrouw mee op te voeren. Jeroen laat zien dat het helemaal niet moeilijk of ongemakkelijk hoeft te zijn. In mijn online training ‘Flirten met de kracht van consent’ leer ik je hoe je consent toepast om intiem te worden met een vrouw. Ik leer je:

Hoe te flirten met consent;

Hoe je de seksuele spanning met een paar woorden enorm kan laten escaleren;

Hoe je consent kunt gebruiken om minder in je hoofd en meer in je gevoel te komen, waardoor je spontaner kunt flirten, zonder zorgen;

Timing;

Non-verbaal flirten met consent;

Vaker een ‘ja’ krijgen;

Relaxed omgaan met afwijzingen;

Wat je kunt doen om deze methodes direct in je flirten te implementeren.

Klinkt niet slecht he. Schrijf je hier in:

Als je nog vragen hebt over consent

Oh en vergeet niet om een berichtje hieronder achter te laten, als je een vraag hebt over consent. Ik vind vragen krijgen erg tof en ik antwoord gelijk.

Nog iets: heb jij zo je twijfels bij consent en of het wel werkt of niet, lees dan dit artikel, waarin ik alle veelvoorkomende twijfel over consent voor je uit handen neem.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search