Hoe weet je of zij de vrouw voor jou is?

Veel dates die aanvankelijk veelbelovend leken, sterven een voortijdig einde in totale onzekerheid over de vraag: is zij het nou wel helemaal? Want hoe weet je nou of zij de vrouw voor jou is? 

Mijn cursist Bo vraag me: “Als je een vrouw leert kennen, hoe beoordeel je dan of ze echt iets voor je is of niet? Ik vind het zelf vaak lastig of het nou hormonen zijn die ik voel, of echt mijn hart wat spreekt…”

Misschien loop jij ook wel met deze vraag rond… Wanneer weet je of de vrouw die op je pad komt ook echt de juiste voor jou is?

1. Als je verliefd bent?

Met verliefdheid is een aantal verwarrende dingen aan de hand, waardoor dit een onbetrouwbare indicator is voor het aangaan van echte liefdesrelaties.

Ten eerste, wat is verliefdheid nou eigenlijk? Ik noem het een niet-onaangename mini-psychose. Your brain on crack, als het ware. Het is een verslavingsroes, heerlijk en afschuwelijk tegelijk, afhankelijk van de heftigheid ervan. De hersenen reageren hetzelfde op het object van de verliefdheid als ze zouden doen op ieder andere drug naar keuze. En iedereen weet dat high zijn op drugs niet heel bevorderlijk is voor het nemen van grote levensbeslissingen. Zoals het aangaan van duurzame relaties.

En wat nou als je helemaal niet weet hoe verliefd zijn voelt? Dat is dan gek genoeg nog weer verwarrender. Waar blijft die lekkere roes nou, waar alle liedjes en films over gaan?

2. Als zij 100% een JA bij jou voelt?

Het kan ook zo zijn dat je date ontzettend enthousiast is over jou en een relatie met jou helemaal ziet zitten. Maar wat nou als dat niet zo wederzijds is van jouw kant? Is dan toch voor haar kiezen de meest ‘veilige’ keuze, of zoek je toch nog even verder naar een vrouw die jou ook de vlinders in je buik geeft?

 

3. Als je je fysiek (wel/niet) tot haar aangetrokken voelt?

Gefeliciteerd! Je bent op date met een beeldschone vrouw, van wie je zwaar onder de indruk bent. Maar hoe zit het dan met al die andere elementen die ook belangrijk zijn om een relatie te laten werken, zoals betrouwbaarheid, warmte en wederkerigheid?

Of andersom: je voelt je helemaal gezien door een geweldige vrouw. Je hoeft je volstrekt niet anders voor te doen dan je bent, want ze stelt je volledig op je gemak. Er is alleen één belangrijke maar: je voelt je fysiek niet tot haar aangetrokken. Relatie aangaan, ja of nee?

 

Kijk ànders

Wat veel mannen totaal vergeten mee te nemen in hun partnerkeuze is een belangrijke, àndere manier van kijken. Ze focussen op de verkeerde dingen, maar zien de echte, de belangrijke indicatoren totaal over het hoofd.

De juiste partner haarscherp kunnen beoordelen op relatiepotentie is één van de skills die ga ik meenemen in mijn gloednieuwe programma waarin ik mannen uitdaag om de vrouw van hun leven te vinden.

 

Mag ik je om een gunst vragen?

Dit programma is nog in de maak, en this is where you come in! Heb jij net zoals Bo een vraag over of een probleem met het vinden van de vrouw van jouw leven? Stel ‘m aan mij via deze link, en ik neem ‘m mee.

Dus: wat is jouw grootste struikelblok met het vinden van jouw toekomstige vriendin?

Vertel het me hier! En…

Ik ga je belonen want onder de antwoorden verloot ik 10 e-books ‘Van Droogstaan naar Droomvrouw in 10 Warpzones’. 

Want je antwoord betekent super veel voor mij. Alvast ontzettend bedankt.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search