Hoe vang je haar aandacht?

Hoe krijg je haar volle aandacht? Leer wat bijna (bijna!) alle mannen ongemerkt verkeerd doen, als ze een ruimte delen met vrouwen wiens aandacht ze willen hebben.

Ken je dat gevoel? Er is een sociaal event en je zit voortdurend om je heen te kijken of er ergens interessante vrouwen voor jou rondlopen die je eventueel – in theorie – kunt benaderen. Je bent je constant bewust van de aanwezigheid van vrouwen en het maakt je onrustig. Je kunt eigenlijk helemaal niet meer ontspannen genieten van het event zelf, want ja, die ene leuke vrouw is er ook… 

En ja, ik heb heel vaak in de schoenen van die ‘ene leuke vrouw’ gestaan. Geen prettige ervaring, want wat veruit de meeste mannen dan doen, kan ik indelen in twee duidelijke categorieën: de jagers en de afwachters. Beide even onaantrekkelijk. 

 

Jagers en afwachters

De eerste categorie mannen gaat lopen jagen. Ze benaderen vrouwen met van te voren bedachte praatjes. Hun intentie is duidelijk voelbaar voor me. Ze komen altijd kijken of er iets te halen valt. Het is een directe afknapper, want het voelt needy en in veel gevallen zelfs onveilig (creepy). Hiervoor hoef ik niet eens op een sociaal event te zijn trouwens. Vooral online zijn de jagers opvallend aanwezig. De andere, veel grotere categorie van de afwachters zijn daar niet zichtbaar. 

De afwachters kun je wel goed spotten op sociale events, ook al zijn ze onopvallend. Ze doen niks. Ze zeggen niks. Maar loeren liever op een veilig afstandje. De afwachters zetten letterlijk niet de stappen die nodig zijn om in contact te komen met de vrouw met wie ze diep van binnen het allerliefst zouden connecten. Ze zou hem wel eens kunnen afwijzen en dat voelt echt niet fijn

 

Wees het licht, niet de mot

Het soort mannen dat wèl mijn volledige aandacht heeft, is veel zeldzamer. Dit is het soort dat niet jaagt en ook niet afwacht. Ze raken niet in de war van de aanwezigheid van aantrekkelijke vrouwen in de ruimte. Ze voelen zich er juist wel relaxed bij. 

Om aandacht hoeven ze niet te vragen. Nee, ze dwingen het af, vaak zonder dat ze het zelf doorhebben. Het effect is dat zij niet achter leuke vrouwen aan hoeven. Die komen namelijk uit zichzelf naar hun toe voor een ontmoeting. 

Waar andere mannen als motten om de mooiste, meest stralende vrouwen in de ruimte heen fladderen, zijn de mannen uit de laatste categorie zelf het meest stralende licht in de ruimte. De waarde die ze aan de sfeer van een event toevoegen is voelbaar voor iedereen. Mensen fladderen met liefde om hen heen. 

Dus… keer het om. Word zelf het licht waar vrouwen graag op af komen. 

 

Gratis online workshop donderdagavond 4 november

Zo vind je haar wél

Hoe doe je dat dan? Om zelf zo te gaan stralen, hoef je helemaal niet van nature over een groot charisma te beschikken. Je hoeft er absoluut geen vlotte babbel voor te hebben. Je hoeft er zelfs niet bijzonder knap voor uit te zien. 

Maar hoe dan wel? Weet je wat, ik vertel het je live. Ik ga het allemaal met je delen in mijn aanstaande online workshop donderdagavond 4 november om 19:00 uur. 

In deze workshop deel ik mijn allerbeste kennis met je, als jij op zoek bent naar een relatie. En het mooie is: deze workshop is helemaal gratis.

In deze workshop ga je leren:

De 3 geheimen die niemand jou vertelt over het vinden van jouw ideale match;

Het beste systeem om een vriendin te vinden, dat dating sites by-passt, zodat je die niet nodig hebt;

Wáár je de ideale vrouwen voor jou vindt, die jou ook zien staan;

5 Kansen op liefde die zich aandienen vlak na de lockdown;

De beste tip hoe je belemmerende gedachten uitschakelt die tussen jou en je toekomstige vriendin in staan;

Het geheim hoe je er voor zorgt dat leuke vrouwen jou gaan najagen, in plaats van andersom.

 

Inschrijven doe je hier: Gratis online workshop Zo vind je haar wel

 

Als je deze avond niet kan, geen nood. Ik stel voor iedere inschrijver gratis een replay ter beschikking gedurende drie dagen erna.

 

Showing 2 comments
 • Wouter
  Beantwoorden

  Is er nog een derde categorie? Ik ben geen jager (standaardpraatjes zijn echt beneden mijn stand) en ik ben alleen een afwachter als ik me ergens niet senang voel. Maar met leuke vrouwen hou ik “de opties open”. Ik ga zo vriendschappelijk met ze om dat het alles kan zijn. Inmiddels weet ik van jou dat dat ook verkeerd is, want hoe moeten vrouwen dan weten dat je ze leuk vindt? Maar het is een diep ingesleten manier van doen: wel contact met die vrouwen maar geen risico op afwijzing – iets wat ik behalve pijnlijk ook gênant vindt, omdat het overkomt als “je dacht toch niet dat ik jou leuk vond?”

  “Wees de lamp, niet de mot” klinkt heel aardig en dat is het ook. Maar het kan niet universeel opgaan. Sowieso zijn er introverten, die niet graag in het middelpunt staan. Maar los daarvan: in een groep van twintig kunnen er domweg niet twintig in het middelpunt staan. Dan valt de rol van lamp toch weer toe aan de vlotste, leukste, mooiste, spontaanste, handigste, competentste… vul zelf maar aan. Of zit ik er nou heel erg naast?

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hi Wouter, dankjewel voor je kanttekeningen. Ik hoor veel ja-maar. En daarmee zit je niemand behalve jezelf ook wel erg dwars. Zie je hoe je verhalen je in dit narratief verankerd houden? Wil je gelijk hebben of gelukkig zijn? 😉

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search