Hoe je de juiste vrouw aantrekt

FEEST! TOETERS! BELLEN! Mijn allereerste video is geboren dankzei de tientallen interviews die ik met sommigen van jullie heb mogen voeren. Bedankt jongens! 

In deze video geef ik je de drie beste tips om nooit meer van die ‘foute vrouwen’ (zoals manipulatieve exen, needy vrouwen of bezette vrouwen) aan te trekken en zo de vrouw van je dromen een stuk bereikbaarder maakt.

Klinkt herkenbaar? Laat in de comments hieronder weten van welk type ‘foute vrouw’ jij maar niet af komt…

 

Showing 4 comments
 • Wouter
  Beantwoorden

  Ik trek vaak de “iets te lieve vrouw” aan, ik kan weleens een opmerking terug gebruiken. Maar ach… de meeste zijn toch al bezet.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Die hoor ik ook wel vaak, Wouter. ‘De meesten zijn toch al bezet’ zal ook herkenbaar zijn voor velen. Voor mij in ieder geval wel. Toen ik single was, was er een periode dat ik er precies zo over dacht, al schouderophalend. ‘De leukste mannen van mijn leeftijd zijn allemaal bezet’. En dat klopte. Ik zag overal om me heen allemaal geweldig leuke mannen. Met geweldig leuke vriendin erbij. De gedachte bevestigde zichzelf. Ik ben het toen voor de gein eens gaan omdenken en mezelf ervan overtuigd dat de leukste mannen toevallig allemaal single zijn en zin hebben in een relatie met mij. Ook die gedachte bevestigde zichzelf net zo enthousiast als mijn schaarste gedachte. En dat wil wat zeggen, omdat in mijn toenmalige woonplaats een behoorlijk vrouwenoverschot is. Mijn tip: denk vanuit overvloed in plaats van schaarste en geloof erin (of doe alsof je erin gelooft). Wat heb je te verliezen?

 • Sander
  Beantwoorden

  Ha Klazien. Gefeliciteerd met je eerste!

  Ik weet niet of het bewust is, maar ik vind de naam van je site echt ge-wel-dig. Het duurde ook een minuutje voordat de dubbelzinnigheid ervan doordrong, en nu hoop ik maar dat het een zeer geslaagd woordgrapje is en niet per ongeluk 🙂

  Helaas heb ik geen antwoord op je vraag – ben zelf net uit een 9-jarige relatie gestapt en, nou, die ene ex gedraagt zich wel en de rest van vrouwelijk nederland staat nog niet in rijen voor de deur 🙂

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hi Sander! Bedankt voor het compliment 🙂 Welkom terug in singles land. Ik ga nog veel meer video’s posten hier, dus als je nog even rond blijft hangen, staan de leuke vrouwen binnenkort vanzelf in rijen voor de deur. Want ik ga je precies vertellen hoe je zo iets aan pakt.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

napkin