Hoe een vrouw haar lichaam naar je opent

Hoe zorg je ervoor dat een vrouw haar lichaam naar je opent? Dat is afhankelijk van 2 voorwaarden waar absoluut eerst aan moet worden voldaan. 

Ik ga vanavond naar een ‘tempel avond’. Dat is een tantrische benaming voor een plek waar mensen naar toe gaan om zich in intimiteit met elkaar te verbinden. In deze specifieke tempel vinden geen seksuele handelingen plaats. Het gaat puur om intimiteit en sensualiteit: diep invoelen op je eigen lichaam en op het lichaam van de ander. Door middel van oefeningen die de hosts van de avond begeleiden, maak je op een veilige en prettige manier contact met de andere bezoekers.

Sommige mensen zal ik al wel kennen. Anderen weer niet. Dus ik vind het allemaal reuze spannend. Met wie zal ik een ‘intimate encounter’ hebben vanavond?

 

2 absolute randvoorwaarden voor intimiteit

Met wie ik die intimiteit deel, is 100% afhankelijk van 2 essentiële voorwaarden: bij wie het A. veilig en B. aantrekkelijk genoeg voelt op mijn lichaam te openen. Oftewel: wie mag er aan me zitten en wie niet. Want no way dat ik iemand aan me laat zitten die voor mij niet veilig of niet opwindend voelt.

Aan deze twee voorwaarden moet allebei sowieso worden voldaan, wil een vrouw intiem met je worden.

Hoe dan?

Dat begint allemaal bij jouzelf, en niet bij de vrouw met wie je bent.

De allereerste vraag die je bij jezelf mag onderzoeken is deze:

Voel ik mijn eigen lichaam?

Veiligheid

Zijn alle gevoelens in mijn lijf helemaal welkom en OK? Zijn er delen in mijn lichaam die ik helemaal niet kan voelen? Zijn er ongemakkelijke gevoelens in mijn lijf die ik onderdruk? Mag ik verdriet voelen? Boosheid? Schaamte? Waar zet spanning zich vast in mijn lijf?

Dit zijn trouwens geen heel eenvoudige vragen. Want veel van deze processen spelen zich volledig in je onderbewuste af: een gevoel wat je jarenlang succesvol hebt onderdrukt, laat zich natuurlijk niet voelen. Dat is het hele doel van onderdrukking. Meestal kun je het merken door gevoelloosheid.

Deze vragen hebben te maken met hoe veilig en relaxed jij je voelt in je eigen lijf. Laat het voor nu een onderzoeksvraag zijn, die je met nieuwsgierigheid mag behandelen. Wat je eraan kunt doen, komt later.

Maar als je tot de conclusie komt dat je eigen lichaam niet helemaal als een hele veilige, welkome plek voelt om in te wonen, misschien zelfs een heel gebied onder je kin dat je überhaupt niet zo goed kan voelen… Dan kan dat de reden zijn dat vrouwen zich niet naar je openen. Want als jij je niet prettig voelt in je eigen vel, voelen zij zich ook niet prettig bij jou.

Opwinding

Een vrouw kan zich veilig bij je voelen, maar dat wil nog niet zeggen dat ze zich naar je wil openen, als ze er verder ‘meh’ in staat. Ook dat is voor een belangrijk deel van jou afhankelijk. En brengt me bij de vraag: voel jij opwinding in je eigen lichaam? Mag dat gewoon lekker leven in je lichaam, ook zonder dat er iets mee hoeft te gebeuren? En wat is de rol van schaamte over dit gevoel?

Als jij niet in touch bent met je eigen gevoelens van opwinding (of je bent het wel, maar niet op een gezonde manier), dan wordt een vrouw ook niet warm of koud van je. Simple as that.

Dit zijn trouwens processen die niet via het hoofd gaan. Ik ga vanavond niet naar dat event toe met een lijstje in mijn hoofd: voldoet ‘ie of niet? Nee. Het is echt veel simpeler: ik kan mijn eigen ja of nee direct voelen door alleen maar vlakbij die persoon te staan en hem aan te kijken. Hoef ik verder niks voor doen of te snappen. Alle vrouwen kunnen dit.

Hoe opent een vrouw haar lichamelijk naar je? Simpel: vraag het eerst aan je eigen lichaam.

 

WAT IS LIEFDE?
GRATIS ONLINE WORKSHOP 12 DECEMBER

Wat heeft de boodschappen van je eigen lichaam te kunnen voelen en lezen te maken met de liefde? Alles. En dat ga ik je leren in mijn online workshop: Wat is liefde op 12 december.

Want wat is liefde eigenlijk? Jaaaaa, de vraag der vragen. Veel belangrijker dan: hoe krijg ik een relatie? Hij die het geheim van de liefde kent, trekt automatisch de liefde naar zich toe. He is net magie.

Want de Liefde reikt zoveel verder dan het hebben van een relatie. Wat ik keer op keer zie bij mijn studenten, is dat wanneer ze de Liefde in hun leven beginnen te ontdekken en echt te doorvoelen, het niet lang meer duurt voordat ze een fijne vriendin vinden. Maar die vrouw is niet meer het einddoel. Het is een extra bonus.

Logisch ook. Want wie van zichzelf houdt, maakt het voor anderen ook mogelijk om van hem te houden.

 

WAT GA JE LEREN IN DEZE WORKSHOP?

– 5 redenen waarom het steeds niet lukt om vrouwen voor je te interesseren als je de Liefde niet kent

– Het Geheim van de Liefde. Ken het, en je hoeft nooit meer om aandacht en bevestiging verlegen te zitten

– Liefde is een werkwoord. Leer de liefde praktisch te trainen, zodat je het echt kunt delen met leuke vrouwen in jouw wereld

– Zelfliefde en 3 praktische tips hoe dit toe te passen in je dagelijks leven.

– Uit je hoofd, in je hart. Waarom de Liefde zich niet laat ‘snappen’ en wat je moet doen om het te kunnen gaan ‘voelen’.

– De 7 best practices van mijn meest succesvolle studenten hoe zij de Liefde in hun leven hebben gevonden

– Hoe je in 3 maanden tijd de vrouw van je leven kunt ontmoeten

 

Inschrijven doe je via deze link als lezer van mijn blog hier: gratis deelname Wat is Liefde.

 

Kun je er niet bij zijn op 12 december?

Jammer de bammer. Deze workshop is exclusief, er is geen herhaling van beschikbaar. Schrijf je dus alleen in als je echt 2 uur tijd vrij hebt of kunt maken om deze eenmalige workshop helemaal te ontvangen.

Deelname is anoniem. Jij kunt mij wel zien, maar niemand kan jou zien.

 

PS:

Primeur! Deze workshop heb ik nog nooit eerder gegeven.​​​​​​​

Primeur 2: deze workshop is eenmalig beschikbaar. Geen replays. Be there!

 

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search