Hoe een onbereikbare vrouw voor je valt

Hoe kan het dat ondanks de wensenlijstjes met de mooiste eigenschappen, vrouwen toch kunnen vallen voor iemand die daar in geen enkel opzicht op lijkt? Wat moet je doen als je totaal ontmoedigd raakt van datingprofielen met wensen waar je onmogelijk aan kan voldoen? Wat nou als je jezelf niet bijzonder knap voelt? En hoe verover je het hart van een onbereikbare vrouw? Door haar ervaringen te geven die al het denken onmogelijk maken.

Don’t make me think

Er is weinig dat zoveel aantrekkingskracht genereert als een gedeelde ervaring waarbij al het logische denken onmogelijk wordt gemaakt. De nadruk ligt uitsluitend op het gevoel. Ze krijgt simpelweg de kans niet om na te denken of zinnen te formuleren. Ze kan alleen maar plezier, spanning en sensatie voelen. Hm, als dit niet verdacht veel als goede seks klinkt… Dat klopt. Daarom hoor je ook zo vaak dat vrouwen een hechte liefdesband ontwikkelen als ze keer op keer geweldige seksuele ervaringen met iemand meemaken. Dat heeft niet zo zeer te maken met seks zelf, maar alles met overgave. Tijdens goede seks is er volledige overgave en het geeft je geen kans om je gedachten te laten afdwalen naar zaken die niks met het overweldigende gevoel te maken hebben dat je op dat moment ervaart.

Uit je hoofd, in je lichaam

En omdat dat mechanisme niet uitsluitend met seks verbonden is, kun je het gelukkig ook genereren met ander soort ervaringen. Het zijn het soort ervaringen wat je uit je hoofd sleurt en in je lichaam. Heb je wel eens van het dating advies gehoord waarbij de ideale date bestaat uit een gedeelde ervaring die een beetje spannend of zelfs eng is? Dat is wetenschappelijk aangetoond. Een spannende ervaring, zoals samen gaan paintballen, zet je gedachten uit en je overlevingsinstinct aan. Het is puur voelen.

Okee, dus bijzonder intense sexy en spannende ervaringen genereren aantrekkingskracht. Maar denk ook eens aan andere gedeelde gevoelservaringen, zoals een meditatie, samen heftig dansen, of een intense massage. Zelfs een fysiek gevecht kan enorme aantrekkingskracht opwekken. Zo lang nadenken maar geen optie is.

Voorwaarde 1: Vertrouwen

Maar pas op, je kan haar niet zomaar even in zo’n ervaring meenemen. Want logisch nadenken over de situatie betekent ook controle. En die controle bewaakt bijvoorbeeld ook haar verwachtingen, grenzen en wensen(lijst). Werk dus eerst aan dat vertrouwen. Dat is echt een voorwaarde, wil ze zich aan je over kunnen geven. Dit kost tijd. De mondelinge verzekering ‘Maak je maar geen zorgen, je kunt me vertrouwen’ is écht niet genoeg. Hou je aan je woord. Als je zegt dat je iets gaat doen, doe het dan ook. Kom niet terug op gemaakte afspraken en ga nooit, maar dan ook nooit over haar grenzen heen. Blijf dus altijd doorvragen naar haar grenzen en bewaak ook die van jezelf, zodat ze duidelijk weet waar ze aan toe is.

Voorwaarde 2: Overgave

Vertrouwen is de belangrijkste voorwaarde voor overgave. En overgave is het mooiste cadeau wat een vrouw je kan geven. Maar voordat ze ‘Ik vertrouw je’ tegen je kan zeggen, moet je dat eerst verdienen door het op te bouwen. Dus als je zeker weet dat het goed zit met het vertrouwen kun je iets spannends voorstellen voor je volgende date. De mate van vertrouwen in jou bepaalt niet alleen of ze ja of nee zegt, maar belangrijker nog, hoe goed ze zich kan overgeven tijdens de spannende ervaring en of ze het de volgende keer ook weer met je wil doen. Want herhaling maakt de aantrekkingskracht alleen maar sterker.

Voorwaarde 3: Toon dominantie

Als ze vertrouwen in je legt en je weet van te voren zéker dat ze niks tegen haar zin in doet, ga er dan ook vol voor. Stel, je geeft haar een workshop zwaardvechten, dan sijpelt de aantrekkingskracht weg als je jezelf inhoudt, bijvoorbeeld omdat je haar geen pijn wil doen. Iedereen weet dat in een zwaardgevecht een blauwe plek of twee onvermijdelijk is. Bepaal samen goed van te voren hoe ver ze kan en wil gaan met je. Soms is dat een stuk verder dan je had gedacht en als je jezelf dan inhoudt, gaat het hele effect verloren. Ze wil je kracht voelen. Hoe kan ze zich anders aan je overgeven?

Als jij iemand herhaaldelijk intense ervaringen kan bieden waarbij je haar vakantie geeft van alle verhalen en wensenlijstjes in haar hoofd en haar volledig kan onderdompelen in haar gevoel, zul je merken dat zelfs de meest onbereikbaar lijkende vrouwen zomaar voor je vallen.

Nu jij. Ik heb hierboven al een aantal voorbeelden genoemd, maar wat zou jij doen, als je iemand puur wilt laten voelen in plaats van denken? Wat past bij jou? Deel het hieronder.

Onbereikbare types leren bereiken?

Maar misschien vind je het sowieso al knap lastig om gewoon relaxed te zijn bij die onbereikbare types. In dat geval raad ik je aan om de ‘Comfort zone challenge’ te doen. Dat is een dagelijkse training van een maand, zodat het contact maken en gezellig kletsen met leuke vrouwen een piece of cake voor je wordt. Download de hele training GRATIS hier.

Showing 2 comments
 • Mike
  Beantwoorden

  Leuk idee, van die spannende gedeelde ervaringen, maar in mijn geval kan het beter niet iets zijn waar je heel behendig voor moet zijn. Ik ben namelijk erg onhandig en heb een gebrek aan ruimtelijk inzicht. Ik kan je vertellen: dat is niet bepaald een turn-on. Tenzij zij net zo onhandig blijkt te zijn als ik, misschien.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Er zijn genoeg spannende dingen die je samen kunt ondernemen zonder daarbij ruimtelijk inzicht nodig te hebben. Het vereist creativiteit om te bedenken welke. Kun je iets bedenken?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search