Herken jij waarom een vrouw flirt met jou?

Zie jij het met welke intentie een vrouw flirt met jou? Deze kan licht of donker zijn. Als je dit goed kunt onderscheiden, kan het je veel ellende in de liefde besparen. 

Nu is het voor veel mannen sowieso niet gemakkelijk om te zien of een vrouw uberhaupt aan het flirten is. De meeste mannen gaan er nog steeds blind vanuit dat vrouwen nooit flirten met hen

Maar als je wel duidelijk merkt dat je flirty aandacht van een vrouw ontvangt, ben je dan – hoera! – helemaal binnen? 

Kort antwoord: nee. 

Want je weet vaak nog steeds niet wat haar intenties zijn. Die intenties kunnen breed uiteen lopen. Ze zou natuurlijk flirty kunnen overkomen vanuit een zekere beleefdheid. Of vanuit vriendschap. Of omdat ze gewoon haar werk naar jou goed doet, bijvoorbeeld als vriendelijke servicemedewerker. 

Deze voorbeelden zijn misschien licht ongemakkelijk als je ze verkeerd interpreteert, maar haar geflirt kan ook leiden tot serieus pijnlijke situaties, zoals aan het lijntje gehouden worden. En daarom maak ik onderscheid tussen donker flirten en licht flirten. 

 

Donker flirten en licht flirten

De intenties achter flirten kunnen uit een dokere of uit een lichte plek komen. Flirten vanuit het licht komt vanuit een oprechte interesse in jou. Ze verlangt naar jouw aandacht op een lichte, speelse manier. Verder geen verborgen agenda. Er wordt geflirt, puur omdat flirten zelf leuk is en omdat JIJ leuk bent in haar ogen, meer niet. No strings attached.

De intentie achter donker flirten is manipulatief. Het is flirten onder voorwaarden. Haar voorwaarden. Zij is niet geïnteresseerd in jou, maar meer in wat je haar te bieden hebt, zoals aandacht. 

 

Hoe haar intenties te herkennen?

Om onderscheid te maken tussen haar donker en haar licht, zul je dat voelen in je eigen lichaam. Een lichte flirt voelt ook echt licht in je lichaam. Je lichaam voelt open en vrij. Je voelt een ongedwongen, natuurlijke aantrekkingskracht met een glimlach. 

Een donkere flirt voelt wellicht nog veel aantrekkelijker, maar ook zwaarder in je lichaam. Het is een dwingende energie die harder aan jou trekt. Het is vaak sexueler getint dan licht flirten. Als je goed observeert en je niet meteen mee laat sleuren door haar donkere vrouwelijke charmes, zie je een vrouw die heel hard of heel slim haar best doet voor je. Ze weet precies op al jouw knoppen te drukken om het meeste effect te sorteren bij je, zodat je hooked blijft aan haar. Vrouwen zijn hier akelig goed in. Het voelt lekker, en je merkt dat je méér wilt. Een berucht voorbeeld van donker flirten is p%rno. 

 

Waar komt dat donker toch vandaan?

Waarom doen vrouwen dat: donker flirten? Waarom manipuleren vrouwen? Is dat nou nodig? Het komt altijd voort vanuit vaak hele oude pijn. En donker flirten is een strategie om te dealen met die pijn. 

– Ze voelt zich niet goed zoals zij is

– Ze ervaart een pijnlijke schaarste aan liefde in haar hele leven

– Ze is ervan overtuigd dat zij niets van waarde te bieden heeft

– Vanwege oud trauma is er angstig wantrouwen naar het andere geslacht, en/of naar mensen in het algemeen.

Heavy shit dus. Welke van deze pijnstukken herken je misschien bij jezelf?

 

Wat voor soort flirtgedrag nodig je zelf uit?

Of vrouwen donker of licht met jou flirten, heb je ook zelf in de hand. 

Als een vrouw op een donkere manier met jou flirt, is dat nooit zomaar. Op een paar niveaus dieper, in de donkere krochten van haar ziel, zoekt haar pijnlijke deel dat nooit liefde heeft ontvangen, contact met jouw pijnlijke deel, dat ook nooit liefde heeft ontvangen, op haar eigen twisted manier. Als haar donkere geflirt goed vat op jou heeft en je vindt het onweerstaanbaar lekker, dan kun je daaruit concluderen dat er donkere pijnstukken diep in je ziel verborgen liggen die jij nog te helen hebt. 

Een simpele test om te leren of jij gevoelig bent voor donker flirten van een vrouw: kijk je wel eens p#rno? Dan weet je het antwoord. 

Het mannelijke archetype wat donker flirten bij een vrouw het meest uitlokt is de Nice Guy. 

 

Ze flirt met jou, maar donker. Hoe ga je ermee om?

Ten eerste natuurlijk door het snel te herkennen. Dat doe je door meer in contact te komen met je eigen lichaam. Want daar kun je het echt voelen. Ben jij iemand die vooral in z’n hoofd zit, dan hebben donkere flirters vrij spel bij jou, en krijgen ze alles gemakkelijk gedaan bij je, wat ze maar denken dat ze willen. 

Om als man tegen donker flirten bestand te zijn, is een kwestie van het innerlijk werk doen. Durf jij je eigen donkere demonen aan te kijken? En ben je bereid om je levenslang toe te wijden aan het helen van jouw eigen pijnstukken? Pas als jij dit innerlijke werk durft aan te gaan met jezelf, kun je donker flirten gaan herkennen, evenals haar beweegredenen erachter. Het spel van manipulatie heeft simpelweg geen vat meer op je. Het is niet meer opwindend, maar saai en zelfs een tikje sneu. 

De echte meesters reiken donkere flirters de hand uit en verheffen hen naar een niveau van gelijkwaardigheid. Ik heb dit zelf mee mogen maken in een oefensituatie met een zeer ervaren man. En ook al was het een oefening, het voelde voor mijn donkere dame (die ook gewoon in mij zit) ongelooflijk helend. 

 

ONLINE WORKSHOP: ZELFVERZEKERD CONNECTIE MAKEN

24 MEI 19:00 UUR

Moeiteloos connectie maken met de meest aantrekkelijke vrouwen. En dan niet zomaar een oppervlakkig praatje, maar echt een diepe connectie, die zij in ieder geval niet snel zal vergeten. En dat je daar dan eigenlijk helemaal niet bij na hoeft te denken. Het gebeurt gewoon. Hoe zou dat zijn?

Deze workshop is voor jou als:
– Jij niet gemakkelijk op mooie vrouwen af kunt stappen
– Omdat de gedachtes in je hoofd je vaak blokkeren
– Je zit meer in je hoofd, dan in je lijf. Je overdenkt ieder mogelijk detail wat er wel of niet zou kunnen gebeuren
– Alleen al de aanwezigheid van een aantrekkelijke vrouw overweldigt je
– En als je dan een keer contact maakt, blijft het vaak bij korte, oppervlakkige gesprekjes
– Dit frustreert je, want je bent single en je wilt een leuke vriendin
– Als je maar wat meer zelfvertrouwen had, maarja, waar tover je dat zo snel vandaan?

Als jij jezelf herkent in 3 of meer van de bovenstaande punten, wees welkom!

Dit is wat je gaat leren in deze workshop:
– Spot de 10 grootste saboteurs van jouw zelfvertrouwen met vrouwen
– Hoe je het hele spel van flirten kunt overslaan, als je je toekomstige vriendin wilt ontmoeten
– Mijn allerbeste acties voor instant zelfvertrouwen, die je meteen kunt toepassen in je leven
– Hoe de romantische gevoelens van vrouwen vanzelfsprekend volgen, zodra jij onvoorwaardelijk op jezelf leert vertrouwen
– Je angst voor afwijzing overwinnen
– De 7 geheimen van mijn meest succesvolle studenten hoe zij hun vriendin hebben gevonden
– Een super tip om door te pakken en in 3 maanden tijd jouw droomvrouw aan te trekken, for real

 

INSCHRIJVEN

Dat is voor jou gratis als lezer van dit blog. Klik dan even op deze link, en de rest wijst zich vanzelf: Workshop Zelfverzekerd connectie maken

Deze workshop is exclusief, er is geen herhaling van beschikbaar. Schrijf je dus alleen in als je echt 2 uur tijd kunt maken om deze eenmalige workshop te ontvangen. Anders heeft het geen zin.

Deelname is anoniem. Jij kunt mij wel zien, maar niemand kan jou zien.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search