Good Guy gets the Girl

Online trainingsprogramma voor hoog-intelligente dudes die geen vriendin kunnen krijgen.

Hoe je als introverte IT'er relaxed contact legt met iemand die eigenlijk te aantrekkelijk voor je is, en je toch een diepe verbinding met haar maakt. 

No more small talk, raak haar hart

Wil jij echt diep contact leren maken met het soort vrouwen die jij aantrekkelijk vindt? Dat gaat je niet lukken met zomaar wat small talk. Ook manipulatieve pick-up trucs gaan je echt geen romantische relatie opleveren, want yuk! 

Dus als je toch die waanzinnig mooie vrouw aanspreekt, doe dat dan rechtstreeks tot de enige plek die voor haar echt telt: haar hart. Het is de beste route naar jouw nieuwe vriendin.

 • Ontdek een manier om jouw vriendin te vinden, waarbij je geen dating-apps meer nodig hebt en veel beter werkt dan online dating
 • Ontvang een complete training voor het opbouwen van een onverwoestbaar zelfvertrouwen, zodat op vrouwen afstappen een eitje wordt 
 • Ontmoet al vanaf de start van de training vrouwen van hoge kwaliteit die ook geïnteresseerd in jou zijn  
 • Krijg een supersimpele methode hoe je van slechts 1 naar oneindig veel dates gaat
 • Leer precies hoe jij een man wordt die door vrouwen wordt nagejaagd, in plaats van andersom
 • Kom live en in contact met Klazien die jou persoonlijk helpt en eerlijke feedback geeft op jouw dating skills vanuit vrouwelijk perspectief
 • Krijg mijn beste geheimtips om aantrekkingskracht op te wekken, die geen pick-up artist je kan vertellen en door vrouwen geheim wordt gehouden
 • Al vele mannen hebben een vaste vriendin gevonden na het volgen van deze training

Hello Good Guy,

Dus jij wilt graag een vriendin in je leven. Dat leven is best lekker hoor, daar niet van. Dankzij jouw ambitie, moreel kompas, lef en bovengemiddeld slimme hoofd heb je je zaakjes best goed voor elkaar. Het maakt je wat ik noem: one of the Good Guys. One of the Best, in fact. 


Maar het belangrijkste element mist nog in je leven: een fantastische vrouw die jij de jouwe mag noemen. 


Je zou niet weten waar je haar moet vinden. Je werk speelt zich vooral af in een mannenwereld, waardoor jij geen vrouwen tegenkomt.

Je tijdverslindende avonturen op dating apps hebben niet veel goeds opgeleverd, en je gaat ook nauwelijks uit. Waarom zou je? Je zou niet weten hoe je een vrouw in bijvoorbeeld een bar zou moeten benaderen. Je hebt gewoon nooit de juiste woorden op het juiste moment paraat.

Je hebt wel wat dating ervaring, maar vaak liep dat stuk voordat het echt wat kon worden. Na wat getwijfel voelden ze het uiteindelijk toch niet met je.

En ondertussen ben je alweer jaren alleen. Sxx en intimiteit ken je vooral van purno de purno. Een vertekend beeld, weet je. Maar je zou niet meer weten hoe het in het echt ook alweer was. Laat staan hoe je zoiets zou moeten aanpakken bij een vrouw.


Je hebt, net zoals de meeste mannen trouwens, geen idéé wat vrouwen beweegt

Vervelend, maar de gevolgen van dit gemis gaan dieper. Jij bent als mens voorgeprogrammeerd om samen te zijn. Het is bewezen dat mensen met een partner significant gelukkiger zijn dan eenlingen, wat de mythe van de ‘happy single’ je ook mag wijsmaken. Jij weet inmiddels beter.

Weet je, die afwijzingen gaan je niet in de koude kleren zitten. Dat doet pijn. Totaal genegeerd worden door vrouwen trouwens net zo hard. Het knaagt aan je zelfvertrouwen. Het bevestigt de oude boodschap die binnen in jou steeds luider wordt: Waarom zouden vrouwen jou eigenlijk interessant vinden? Depressie ligt op de loer en dat is in dit geval helemaal niet zo vreemd.

Terwijl je kwaliteit van leven zo ontzettend veel hoger kan zijn.

Je hebt nu een belangrijke keuze hier: word jij de Forever Alone-man? Je weet wel. Die guy die zijn liefdesleven al een beetje heeft opgegeven, omdat het toch nooit wat wordt met de vrouwen. De enige single overgebleven man van je vriendenkring, die trouwens geen enkele moeite lijkt te hebben met een relaxte omgang met vrouwen.

Of word jij die man die een geweldige vrouw aan zijn zijde heeft als zijn vaste partner? Dat je vrienden denken, de lucky bastard!


Hoe zou dat voor jou zijn? Om helemaal thuis te komen bij jouw geliefde, je maatje, jouw eigenste onweerstaanbaar sexy babe? Ze is gek op jou, in heel jouw wezen. Je voelt je helemaal gezien en geaccepteerd. Samen beleef je de gekste avonturen. Maar ook met elkaar lekker thuis hangen met een goede serie of game is een feest met haar. Zij snàpt jouw unieke nerdisms. Sterker nog, zij is degene 'who talks nerdy to YOU'. Trouwens, had ik al gezegd dat de sxx fábel-tastisch is? 


Welke keuze maak jij? ...


Dat dacht ik ook! Laten we gaan beginnen. 


Nooit meer met je mond vol tanden staan

Hoe ik op mijn 41e mijn mooiste relatie ooit vond

KLAZIEN SCHAAP - Gespecialiseerd in dating en relaties sinds 2004

“Maar ben je zelf eigenlijk wel beschikbaar?” confronteerde mijn eigen coach mij afgelopen winter, toen ik bij haar klaagde dat ik altijd mannen aantrek in mijn leven, die op de één of andere manier uiteindelijk onbeschikbaar blijken te zijn.

Ik ben misdadig goed in het vinden van de liefde precies zoals ik het me gedroomd heb. Altijd al geweest. Dit is mijn geheim: eerst teken ik een ideaalplaatje, vervolgens pas ik mijn eigen datingstrategieën op mezelf toe en poef! Binnen enkele maanden staat zo'n man dan netjes afgeleverd voor mijn deur.

Bekentenis: ze waren allemaal hartstikke onbeschikbaar

Maar nu komt de grote bekentenis: ik was een stuk minder goed in het vasthouden van de liefde, en heb ik in maart 2019 een goede man uit mijn leven losgelaten. Ook leek het alsof ik tijdens de corona crisis die volgde mijn mojo een beetje kwijt was. Het lukte me met al mijn kennis wel om midden in de heftigste lockdown-periode een leuke vriend aan de haak te slaan die mij ook heel leuk vond, maar die bleek - oh verrassing - toch ook weer hartstikke onbeschikbaar. Doei man. 

En de juiste… die was nergens te bekennen. Lockdowns duren echt lang als je het in je eentje moet doen. Ik wou het opgeven. Misschien moest ik het gewoon maar laten bij anderen helpen aan de liefde. Dat gaf me nog iets van een gevoel van vervulling. Succes in de liefde by proxy. Terwijl ik zelf in die tijd hartverscheurend eenzaam was, eerlijk is eerlijk.

Ik begon de lat steeds lager te leggen

En met 41 ben ik ook de jongste niet meer. In mijn hoofd legde ik de lat steeds lager voor de mannen die in aanmerking kwamen. Wat ik nog wel aan singles in ‘mijn marktsegment’ zag, daar werd ik echt niet warm van. 

En opeens, voor het eerst in mijn leven voelde ik mij één van de overblijvers. Hoe kon dat nou weer?

Maar goed dat ik een ontzettende ‘geek for love’ ben. Ik wilde mijn eigen onvervulde maar vurige verlangen naar een relatie tot op de bodem uitzoeken. En ik heb tegen mijn gewoonte in een totaal andere benadering toegepast op mijn eigen dating. Eentje die volledig tegen mijn directe gevoel in ging. 

Want het eerste antwoord op de vraag van mijn coach of ik zelf wel beschikbaar was, was ‘Ja natuurlijk. Anders zat ik hier toch niet, gek mens!’ Maar het zette me later toch aan het denken.

Het contra-intuïtieve besef dat ALLES veranderde in mijn liefdesleven

Als ik heel eerlijk was, echt pijnlijk eerlijk… was het verrassende antwoord nee. Nee ik was helemaal niet beschikbaar voor de liefde. Geen wonder dat die mij helemaal niet eens kon vinden. Ik zat mezelf gewoon al die tijd te saboteren zonder dat ik het doorhad. 

Na dit ontluisterende besef ging alles in een stroomversnelling. Al de essentiële nieuwe liefdesinzichten van het afgelopen jaar heb ik in één keer kunnen integreren en dat maakte het mogelijk om nu wèl de perfecte partner voor mij te vinden, aan te trekken als een magneet en de mijne te maken, zonder dat ik daar veel moeite voor hoefde te doen. 

Dus daar was ineens die veelste aantrekkelijke man die me in niks deed denken aan de single mannen uit mijn leeftijdscategorie op datingsites. Geen rode vlag te bespeuren en 100% beschikbaar. Zoals ik al zei: de liefde vinden precies zoals ik het me gedroomd heb… Ik ben er goed in. 

Dit is de mooiste relatie die ik ooit heb gehad

We zitten nog in ons eerste jaar samen, maar ik weet uit eigen ervaring dat we een mooie lange toekomst tegemoet gaat. This one’s a keeper (zijn woorden). Zonder de praktische interventies die ik vorig jaar in mijn eigen leven heb toegepast, had deze relatie nooit kunnen bestaan. En dat is helemaal mijn eigen verdienste.

Deze contra-intuïtieve aanpak ga ik voor het eerst met je delen

Bovenop mijn bewezen methode waarmee ik al vele mannen heb geholpen aan hun vriendin, ga ik mijn nieuwste datinggeheimen met je delen waarmee ik mijn eigen liefdesleven vorig jaar volledig heb getransformeerd. Ik ga pijnlijk eerlijk met je zijn, want blind blijven voor alle BS die tussen jou en de liefde in staat is simpelweg geen optie meer. Ik leer je precies wat je moet doen, en vooral welk gedrag je absoluut moet loslaten, om die geweldige vriendin in je leven waar te maken.

Ik ga je bovendien persoonlijk helpen met al je vragen en geef je eerlijk feedback op jouw dating skills vanuit mijn eigen perspectief als vrouw. 

Dit hebben de good guys die je voorgingen ervaren

Ik was eigenlijk gestopt met actief zoeken naar een relatie. Mijn date-energie tank was leeg, dus geen behoefte om mezelf moe te maken. Bordspellen bij vrienden, samen gamen, Formule 1 samen kijken, zo kwam ik Corona wel door.

15 januari was het weer bordspeldag bij een goede vriendin. Zij had haar vriendin van de middelbare school uitgenodigd. Waar we heel snel achter kwamen was dat we gezamenlijke interesses hadden. En best obscure dingetjes. De dag vloog voorbij, en zij vroeg of ze mijn nummer mocht.

Fast forward: 14 februari besloten elkaar vriend/vriendin te noemen. Sorry als de details hiervan wat vaag zijn, maar het vloog voorbij, ik kan me niet veel herinneren, en dat is een goed ding.
Wat ik wél kan meegeven is dat ik weet hoe mij dit geluk is overkomen. Ik ben mijzelf gebleven. Ik blijf groeien, ik blijf leren, maar dat bouwt aan die dingen waar ik van mijzelf al trots op ben.
We hadden elkaar voor 15 januari al één keer eerder ontmoet, en ik heb blijkbaar toen zo'n indruk achter gelaten dat ze het niet kon loslaten. En gezien waar we nu staan is mijzelf zijn verreweg het beste wapen wat ik heb, ik moet het alleen durven gebruiken.

- Daniël

Vond zijn vriendin in januari 2022

Vroeger was ik zo onzeker over wie of wat ik moest zijn. Ik heb nu veel meer rust gevonden.
Ik kan veel beter communiceren naar anderen wat ik nodig heb en anderen weten ook beter wat zij aan mij hebben. Want ik ben eerlijker en opener naar mezelf geworden en naar anderen en dat helpt me in alle relaties. Die met mezelf, maar ook die met vrienden, familie en mijn nieuwe vriendin natuurlijk.

- Sylvester

samen met een fantastische vriendin sinds februari 2021

Klazien wees mij op het gevoel dat er onder mijn pijn zat. Dat was zo’n ontzettend belangrijk onderdeel van mijn helingsproces. En die pijn was intens, ik wás die pijn! De belangrijkste les die ik leerde was dat ik daar helemaal niet onmachtig onder hoef te zijn. Ik heb het leren integreren. De pijn bestuurt en definieert mij niet meer, maar ik zet het in als tool voor groei. 

Ik leerde uiteindelijk mezelf. Het was een les Martijn.

- Martijn

Vond een vriendin in 2021 van wie hij dacht dat zij ver out of his league was

Toen ik begon met de cursus, was ik bijna wanhopig. Ik durfde eigenlijk niet mee te doen. Maar ik wist ook dat ik drastische stappen moest gaan nemen. Het was mijn laatste kans. Ik had al zoveel geprobeerd. Verschillende psychologen, cursussen, boeken van pick-up artists... Vooral die boeken klopten gewoon niet voor mij. Ze waren gebaseerd op manipulatie en dat was niet wat ik zocht.
Ik twijfelde of ik op algemeen sociaal gebied wel ver genoeg ontwikkeld was, om echt wat aan de cursus te hebben. Ik was bang voor tips van het type ‘Ga gewoon lekker de kroeg in’.
Maar het voelde meteen zo vertrouwd dat ik me gelijk de 1e les al veel kwetsbaarder durfde op te stellen dan anders. Dat is best bijzonder voor mij.
De grootste verandering die ik heb doorgemaakt is dat ik me nu besef dat ik gewoon fouten mag maken. Mijn oude overtuiging dat ik absoluut geen fouten mocht maken - wat als ze het doorhebben! - ben ik gelukkig kwijt.
Als ik iets eng vind, ga ik het niet meer uit de weg, maar denk ik fuck it! Gewoon doen. Want wat is het ergste dat er nou kan gebeuren. En als één individu mij niet ziet staan, wil niet zeggen dat alle anderen mij ook zullen afkeuren. 

- Michiel

Vond een vriendin in 2019 een dag na de cursus. Het was meteen raak

Na twee weken continu om elkaar heen te draaien vond ik de vrouw met wie ik nu een jaar samen ben. We bleken onafscheidelijk. Alsof we al jaren samen waren. Ik vind het echt fijn! Om thuis te komen en dat zij er dan is. Knuffelen. Ouwehoeren. Zoenen... Wat ik daarvoor echt moest overwinnen was de Mr. Nice Guy in mij. Ik heb van Klazien geleerd wat voor effect hij heeft op mijn liefdesleven en hoe je daarmee om kunt gaan zodat hij geen invloed meer heeft. 

- Erwin

Dolgelukkig met zijn paardenmeisje 

Binnen 48 uur na afloop van de cursus meteen al een telefoonnummer en een date gescoord!
En het allermooiste vind ik nog wel dat de manier waarop de dingen gingen voor mij zo logisch aanvoelde. Ik had nergens het gevoel een drempel over te moeten of dat ik iets engs aan het doen was. Sterker nog, ik denk dat ik het pas ongemakkelijk had gevonden als ik haar níét mee zou hebben gevraagd.

- Michiel

Ging dates regelen zonder moeite 

Vandaag is, bijna zeker, de laatste dag van mijn net-niet-30-jarige single-streak! Woensdag vroeg ze of ik haar vriendje wou zijn. Ik wist het nog niet zeker en had nog even bedenktijd nodig - we hadden immers pas 5 keer afgesproken. Maar ik weet zeker dat ik dit wil nu en morgenavond ga ik dat aan haar vertellen.
Dankjewel Klazien voor al je hulp op dit pad! Zij kwam in m'n leven op een moment dat ik het totaal niet verwachtte, juist terwijl ik het single-zijn volledig had omarmd. Door alles wat ik geleerd heb, heb ik m'n hoofd koel kunnen houden tijdens het hele proces en zorgeloos rustig op kunnen bouwen.

- Guido

Is eindelijk niet meer single

Door de  Toolkit  die ik van Klazien heb gekregen maak ik mij niet meer druk  of ik het wel goed genoeg doe. Ik liep vaak tegen negatieve gedachten aan als: hoe zal een vrouw over mij denken? Niet om zelf een leuke tijd te hebben. Het hele traject was echt een eye-opener waardoor ik nu een leuke lieve vrouw heb ontmoet, waar ik alles kan mee bespreken zonder zorgen te hoeven maken  of ik het nog wel  'goed' doe. Het beste advies? Op een date kom je vooral plezier maken voor jezelf!

- Fabian

Dolblij met zijn nieuwe vriendin die hij begin dit jaar vond

Ik heb iemand in mijn leven die ik sinds twee weken mijn vriendinnetje mag noemen. Terugkijkend denk ik dat de cursus mij focus gaf in de zoektocht. Kantelpunt voor mij is te beseffen dat ik minder m'n best hoef te doen en meer mag zijn wie ik ben en dat ook mag uitdragen. Hoewel ik natuurlijk zelf initiatieven nam in het uitvragen van vrouwen, merkte ik dat vrouwen ook achter mij aan gingen. De vrouw waar ik nu een relatie mee heb was bijvoorbeeld vrij vasthoudend voor een lange tijd.
Erg leuk om te vertellen is dat een heleboel onzekerheden als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Op het fysieke vlak voel ik me erg vrij en zeker. En ik krijg zeg maar zeer goede recensies: “Ik heb nog nooit zo lekker gezoend”. Mijn lengte (163 cm) is altijd wel een onzekerheidje voor me geweest. Ik kan er goed mee leven en ik heb het geaccepteerd en liet me er steeds minder door tegenhouden. Maar het blijft extra leuk als het voor mijn vriendin blijkbaar ook geen issue aangezien zij 1.86 lang is.

- Arief

Gelukkig samen met zijn vriendin die ietsje langer is dan hij. Geen enkel punt.

Ik was ik erg onervaren met dating. Bang om initiatief te nemen.
Mijn eerste intentie om te werken met Klazien was niet eens om meteen letterlijk een vriendin te krijgen. Ik wilde vooral aan mezelf werken. Maar die relatie is inmiddels toch wat er uiteindelijk is gebeurd. Zo moeilijk als ik het mezelf maakte hoeft het helemaal niet te zijn. Ik dacht van mezelf vaak dat ik saai was of niks te bieden had. Bleek niks van waar te zijn.

- Mike

Vond in 2020 in zijn allereerste relatie ooit

Ik heb een vriendin!!
Zonder Klazien was die bewuste avond
net zo afgelopen als de eerste keer.
Wat ging er anders?
Ik leef nu meer in het moment.
Ik stel geen eisenlijstjes meer op,
maar probeer het gewoon leuk te hebben.
Mijn motto op dit moment: Was het leuk? Dan maken we (nog) een afspraak.

- Mark

Kreeg een relatie in 2020

Ik heb echt een heel interessant jaar gehad.
Ik weet echt niet waar ik moet beginnen.
Ik heb zoveel gedaan en meegemaakt.
Ik ben echt een heel ander mens geworden.
En afgelopen zondag mocht ik wakker worden naast een hele leuke vrouw. En het is gewoon echt de Nieuwe Werkelijkheid waar ik altijd naar uitkeek, maar nooit precies wist hoe ik daar naar toe kon werken.

- Johan

Kreeg een relatie in 2019. wonen inmiddels samen

De cursus ging uiteindelijk veel verder dan het vinden van een vriendin. Het gaat ook over het vormen van jezelf en je leven. Dat had ik echt nodig.
Ik ben nu een stuk comfortabeler met mezelf. Ik durf meer risico’s te nemen, ik durf gewoon over het algemeen veel meer. Simpel voorbeeldje: voorheen zou ik nooit in een achtbaan zijn gestapt. Gisteren voor het eerst geweest. Ben gelijk vier keer achter elkaar gegaan, zo gaaf vond ik het.
Door mijn nieuwe lef, ben ik ondernemender geworden en heb ik de juiste sociale settings gevonden. Daar ontpopte ik me als een echt sociaal dier. Ik ontmoet zoveel meer nieuwe leuke mensen. Ik onderneem spontane acties. En ik ben, ondanks dat ik nog altijd een beetje verlegen ben, helemaal niet meer zo mensenschuw als vroeger.
Ik durf vrouwen gewoon aan te spreken. Het zijn geen mythische wezens meer voor mij. Ik heb gewoon leuke gesprekken, of het nou wat oplevert of niet, dat maakt niet uit. Ik voel me makkelijker bij hen en zij voelen zich makkelijker bij mij. Er zit geen druk meer op.
De mensen in mijn omgeving die me al een tijdje kenden, dachten soms, wat doe jij nou allemaal, tegenwoordig?
Ik zit nu met een nieuw luxe probleem. Ik heb nu zoveel vrienden dat het soms moeilijk is te balanceren qua tijd.
Toen ik vlak na de cursus mijn allereerste vriendin kreeg, zat ik in een enorme roes van gelukzaligheid. Achteraf ging het succes allemaal iets te snel, besef ik me nu, maar op dat moment voelde ik me beter dan ik me ooit had gevoeld. Ik was euforisch.
Mijn grootste inzicht van mijn werk met Klazien is: leren durven. Ga steeds net ietsje verder dan je eigenlijk durft en vertaal het in concrete acties. Ik doe sindsdien nog steeds bijna dagelijks dingen die ik eigenlijk niet durf. Het is top! 

- Jan

34-year old virgin. werd opeens overladen met vrienden en vond verschillende liefdes. Nu gelukkig in een poly-amorische relatie.

Het is voor mijn nu ook officieel. Ik woon samen met mijn liefje. Een nieuw huis en een nieuwe start in mijn leven. Bedankt Klazien!

- Ron

Begon een heel nieuw leven met zijn nieuwe liefde

Dit is wat je krijgt als je meedoet:

Direct na je aanmelding krijg jij de zeven stappen om jouw nieuwe vriendin werkelijkheid te maken.

 • Waar jij het soort vrouwen in het echt ontmoet die jou ook interessant vinden
  Schiet niet met hagel als je werkende connecties wil maken met vrouwen. Je wordt een scherpschutter. Voorkom zo dat jouw toenadering bij een eenmalige flirt blijft maar echt uitgroeit in veel meer, bijna zonder dat je het door hebt. Dit is een dating-app-vrije methode. Je komt direct in contact met vrouwen. 
 • Zo gaan vrouwen moeite voor jou doen 
  Het najagen van vrouwen is onaantrekkelijk en het kost je veel moeite met weinig resultaat. Met deze nieuwe tactieken keer je deze hele dynamiek gemakkelijk om, zodat zij net zo lang moeite voor jou gaan doen totdat ze je hebben.
 • Zo krijg je een rotsvast zelfvertrouwen met vrouwen
  Overwin je remmingen met vrouwen. Je haalt het hele voetstuk weg waar je vrouwen normaal op plaatst, dat onbewust jouw pleaser-modus activeert. Je gaat hartstikke relaxed zelfs de mooiste vrouwen benaderen en wordt daardoor aantrekkelijk voor hen.
 • Dit is hoe je een vrouw benadert zodat zij zich voor je openstelt
  Flirten is leuk om te kunnen, maar het blijft vaak bij een oppervlakkig spelletje zonder gevolg. Leer manieren om ‘uit je hoofd’ te gaan: je stopt om alles 10 x te overdenken waardoor sociale verlamming optreedt. En je krijgt simpele trucs hoe je succesvol doorpakt na je eerste woorden en een soepel gesprek op gang brengt dat ongemerkt verleidt. Jij gaat verder waar gewoon flirten stopt.
 • Zo regel je een date waar zij niet omheen kan
  Als psycholoog geef ik jou de beste communicatietechnieken om gemakkelijk dates te regelen waar zij direct haar hele agenda voor vrijmaakt.
 • Van 1 date naar véél dates
  Een connectie die aanvankelijk veelbelovend leek, dooft al snel uit na een handjevol dates. Met een paar simpele tweaks in je gedrag kom je gemakkelijk voorbij het stroeve beginstadium van dating en verdiept haar aandacht voor jou zich juist verder na verloop van tijd, in plaats dat het als een nachtkaarsje uitdooft.
 • Zo word je intiem met haar
  Intimiteit behoort tot de eerste levensbehoeftes en in tegenstelling tot wat de meesten denken, snakken vrouwen er naar. Ja, ook naar sxx. Jij zal nu gemakkelijk voorbij haar creeper-beschermingsmechanisme komen, zonder yukky manipulatieve trucjes. Zelfs jouw gekste verlangens zijn meer dan welkom bij haar: hell yes please! Want je wordt een betere lover dan al haar vorige mannen. 

Doe mee op jouw eigen tempo

Omdat dit een online training is, heb je zelf de controle over jouw eigen groeiproces.

 • Je kunt de training volgen waar op de wereld je maar wilt
 • Je bent volledig anoniem
 • Je kunt het op je eigen tempo doen
 • Doe het wanneer het jou uitkomt
 • Je houdt toegang. Voor altijd
 • Je kunt mij al je vragen over jouw dating stellen en ik geef je persoonlijk advies over hoe jij jouw vriendin gaat vinden, in de live online sessies met mij
 • Kom in contact met je mede-good guys die ook de training volgen via het privé forum en blijf scherp en gemotiveerd

Waarom het jou nu wél gewoon lukt om je vriendin te vinden

Jij kan straks jouw vriendin in je leven gaan verwelkomen omdat jij nu de best-bewaarde geheimen over vrouwen weet, die geen man jou kan vertellen en geen vrouw je zal prijsgeven.

 • Hoe vrouwen 'ontdooien' en zich direct voor jou gaan openstellen, omdat je radicaal eerlijk gaat zijn. Je boort het lef in jezelf aan.
 • Je wordt gemakkelijk intiem met haar want met deze simpele manier - die door de meeste mannen zwaar wordt onderschat - bewijs je direct jouw betrouwbaarheid en natuurlijk leiderschap, waardoor zij zich gemakkelijk aan je over kan geven.
 • Hoe je een date regelt waar zij enthousiast JA op zegt, zelfs zonder dat het woord 'date' valt. Je hebt een fantastische tijd met haar en het zal resulteren in vervolg-dates.
 • Hoe je met een paar slimme stappen de dating apps by-passt en direct in contact komt met vrouwen die A: veel leuker zijn dan wat je online tegenkomt en B: veel meer actieve interesse in jou tonen. 

Dit vind je nergens anders

Good Guy Gets the Girl is het enige programma in Nederland waarin je van een vrouw leert hoe je je vriendin verovert.

Gesteund door mijn universitaire Master graad in de psychologie ben je alle pseudo-wetenschappelijke onzin over dating en pick-up goeroes out there te slim af. 

Een gedegen wetenschappelijke back-up is natuurlijk mooi, maar de proof is in the pudding:

Vrouwen daten leer je van een vrouw. Veel dichter bij de bron kom je niet.

 • Ik vond zelf onlangs 2 relaties, waarvan de meest recente mijn beste relatie ooit.
 • Beide midden in de lockdown
 • Zonder hulp van dating apps
 • De meest succesvolle stappen die ik voor mezelf heb gezet geef ik allemaal prijs in mijn programma, waardoor al 27 good guys een relatie hebben gevonden. 
 • Verschenen in landelijke media zoals: Het Parool; NPO1; RTL-live; Viva; BNN; SBS etc...

Wat jij gaat leren in Good Guy gets the Girl:

 • Hoe jij jouw eigenwaarde naar een hoger niveau brengt, zodat vrouwen daardoor magnetisch worden aangetrokken.
 • Hoe je stap voor stap je voorselectie zo uitvoert zodat je nooit meer wordt afgeleid door vrouwen die uiteindelijk geen interesse hebben; die jij zelf eigenlijk niet zo aantrekkelijk vindt; of die al bezet zijn. In plaats daarvan trek je 100% beschikbare vrouwen aan van hoge kwaliteit, die jou ook aantrekkelijk vinden. 
 • Hoe jij jezelf weer open kan stellen naar vrouwen, vrij van angst om bij hen een slecht figuur te staan. Je gaat gemakkelijk gesprekken met hen aan, zonder dat er allerlei gedachtes in de weg zitten.
 • Waar jij precies het soort vrouwen vindt op wie jij valt. Je krijgt een complete lijst met concrete plekken waar je naar toe kunt gaan om hen ook daadwerkelijk te ontmoeten. 
 • Hoe je de verschillende nice-guy valkuilen gaat herkennen, waardoor je stopt met pleasen. In plaats daarvan leer je vrouwen te leiden, zodat zij jou gaan volgen
 • Hoe vrouwen zich voor jou gaan openen, zowel lichamelijk als in hart. Je leert een manier waardoor jij voor vrouwen de man bent bij wij zij helemaal zichzelf kunnen zijn. 
 • Hoe jij vrouwen vindt die de liefde met jou graag willen aangaan, zonder allerlei voorwaardes. Het soort vrouwen dat niet wordt gehinderd door bindingsangst of verlatingsangst, maar 100% voor jou kiest. Die ga jij aantrekken in je leven. 

Ga je voor Online of voor VIP?

Deze cursus gaat in de komende maanden van start. Vul hieronder je naam en je e-mail adres in als je als eerste op de hoogte wil worden gehouden wanneer deze cursus weer gaat beginnen. 

Good Guy gets the Girl 

Online

 • Onbeperkt toegang tot al de video's: de 7 stappen om je nieuwe vriendin werkelijkheid te maken.
 • Live online sessies met Klazien en de Good Guy groep
 • Lijst met concrete plekken waar jij direct in contact komt met de vrouwen die jij zoekt
 • Opnames van de live online sessies 
 • 1-op-1 sessies met Klazien zelf, live en/of online. (6x)  
 • Voice-coaching. Heb direct toegang tot Klazien via Whatsapp. (3 maanden)
 • Direct feedback van een oefenvrouw op jouw dating skills 

Good Guy gets the Girl 

VIP

 • Onbeperkt toegang tot al de video's: de 7 stappen om je nieuwe vriendin werkelijkheid te maken.
 • Live online sessies met Klazien en de Good Guy groep
 • Lijst met concrete plekken waar jij direct in contact komt met de vrouwen die jij zoekt
 • Opnames van de live online sessies 
 • 1-op-1 sessies met Klazien zelf, live en/of online. (6x)  
 • Voice-coaching. Heb direct toegang tot Klazien via Whatsapp. (3 maanden)
 • Direct feedback van een oefenvrouw op jouw dating skills

Zit je nog met vragen? 

Dat snap ik heel goed. Blijf er niet mee rondlopen, maar stel ze in een e-mail aan mij en ik beantwoord je vragen persoonlijk. Je kunt mij bereiken op klazien@lovehacks.nl.

 • - Klazien
Insert Content Template or Symbol