Gemengde signalen? Let op wat ze doet, niet wat ze zegt - Love Hacks

Gemengde signalen? Let op wat ze doet, niet wat ze zegt

Gemengde signalen. Soms krijg je maar moeilijk hoogte van je date. De ene keer zegt ze dit, de andere keer het tegenovergestelde. Om nog maar te zwijgen over haar onlogische gedrag. Om gek van te worden. What does it all mean!?

Hoe weet je nou of ze voor je gaat of niet? Het is eigenlijk heel simpel: let op haar gedrag.

Ze gaat voor je

Ken je deze al? Te druk, te ongelukkig, te werkeloos, te ziek, nog niet toe aan een relatie of nog niet over een ex heen… Als je dit te horen krijgt, zou het zomaar einde oefening kunnen zijn. Behalve als ze toch iedere keer weer voor je deur staat. Dit lijkt onlogisch, maar ze zal zo haar eigen redenen hebben voor de dingen die ze tegen je zegt. Meestal geeft ze op deze manier haar eigen tempo of haar grenzen aan. En dat is een gezonde eigenschap, ook al is het soms pijnlijk om te horen. Waar het voor jou om gaat is wat ze doet. Als ze iedere keer moeite blijft doen om je te zien, zit je goed. Heb vertrouwen, zelfs als ze met tegenstrijdige excuses komt. Je bent voorlopig nog niet van haar af.

Ze gaat niet voor je

Investeer geen tijd in vrouwen die jou niet willen, nee, ook niet na 20 berichtjes van jouw kant. Door niet blind achter vrouwen aan te rennen die je berichtjes maar blijven negeren, bespaar je flink wat tijd voor iedereen die jou wel op waarde weet te schatten. Maar wat te doen als ze de hele tijd van die super lieve dingen zegt? Bijvoorbeeld dat ze het zo fijn met je had, dat ze het gevoel heeft dat het echt klikt en – let op, dit is de meest verraderlijke – dat je ‘super lief’ bent? Zoveel gemengde signalen, kortom, ze zegt ja, maar doet nee. Wat nu? Als ze elke keer niet thuis geeft, ondanks alle lieve dingen die ze tegen je zegt, dan is het jammer maar waar: she’s just not that into you. Beter stop je ieder contact en richt je je pijlen op de volgende, die er wel voor jou is.

Geen woorden dus, maar daden. Gesnopen? Of…

Heb jij een oogje op iemand die de meest onmogelijke gemengde signalen naar je afgeeft en snap je echt niet meer wat je kan verwachten of doen? Deel het in de comments hieronder en ik help je aan meer duidelijkheid.

Put your money where your mouth is

Wil jij graag minder blabla, maar echt iets doen met je dating skills? Download dan hier mijn gratis training ‘Comfort zone challenge’. Hiermee kun je in de praktijk aan de slag om binnen een maand tijd meer zelfverzekerd te worden met het benaderen van leuke vrouwen.

Je vindt de download hier.

Showing 8 comments
 • erwin
  Beantwoorden

  mijn ex van 47 heeft opeens gevoelens voor een man van 70 omdat hij haar heeft geholpen.Ondanks dat zijn de pogingen v mijn kant om haar terug te krijgen.Haar reacties hierop zijn ik wil mijn kinderen beschermen omdat ik een belofte heb gedaan, ben op zoek naar mezelf , kan geen emoties voelen.We lopen wel elkaar te zoenen mond op mond en te knuffelen. De laatste keer vroeg ze waarom hou je van mij.De ene keer is ze lief de andere keer voorzichtig. Met haar zgn nieuwe relatie is er geen sprake van genegenheid alleen maar auto lenen en 1 of 2 keer koffie drinken.En ze wil tijd voor zichzelf om zichzelf te ontdekken.Dit is nu 2 jaar vanaf de scheiding zo bezig. Wat kan je me aanraden en vertellen hierover. erwin.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hey Erwin. Ik kan me goed voorstellen dat het verwarrend is allemaal. Zeker omdat je nog zo veel om haar geeft. Het beste wat ik je kan aanraden, als je echt van haar houdt, is luisteren naar wat ze te vertellen heeft. Ze zegt dat ze tijd nodig heeft om uit te zoeken wat zij wil. Geef haar dan ook die vrijheid. Dit is het meest liefdevolle wat je kan doen, zelfs al begrijp je helemaal niks van haar beslissingen hoe ze die vrijheid invult. Geef haar die ruimte, tijd en vrijheid. Dit is je beste optie om verschillende redenen: A. Je bent haar partner niet meer, dus je hebt niks over haar beslissingen te zeggen. En weet je, zelfs als vaste partner heb je niks over de autonome beslissingen te zeggen van je vriendin. Ze is niet jouw bezit. B. Zij is heel slim, want zij beslist om verder te gaan met haar leven na jou. Daar zou jij een goed voorbeeld aan kunnen nemen. Dus vraag je af: kun jij jezelf weer herontdekken? Kun jij alle tijd nemen om er achter te komen wat jij eigenlijk wil in het leven? Wat zou je doen en werkelijk willen als je het verleden los liet? Het is twee jaar geleden. Get over it. Het leven is te kort om emotioneel en fysiek rond te blijven hangen bij een vrouw die heeft besloten niet meer bij jou te willen horen, als jouw partner. Ik zeg niet dat je moet stoppen met van haar houden. Dat gevoel duurt zo lang het duurt. En het is iets moois. Als je echt van haar houdt, laat haar gaan. Dat is nu jouw uitdaging. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel het juiste om te doen. Vooral voor je zelf. Ik wens je heel veel sterkte en succes!

 • Edwin
  Beantwoorden

  Pas geleden hele leuke date gehad ,zag aan haar dat ze me heel leuk vindt
  Al die bekende signalen , hele middag en avond gekletst , bij afscheid kussen op de mond , had en hen zeer goed gevoel
  Vindt haar echt heel leuk en zou graag met haar verder willen
  Nu zegt ze dat t gevoel er niet is , hoe is dat mogelijk terwijl ze wel de signalen afgaf en zei begon me te kussen

  • Klazien
   Beantwoorden

   hi Edwin. Bedankt voor het delen. Ik snap dat je in de war bent, maar eigenlijk is het heel logisch. Jullie hebben een leuke tijd gehad. Jullie zijn best intiem geweest. Kortom, het was gezellig. Daarna heeft zij wat tijd gehad om één en ander te laten bezinken en kwam tot de conclusie dat het gevoel waar zij naar zoekt er toch niet is. En dat vervolgens weer naar jou teruggekoppeld. Veel duidelijker had ze niet kunnen zijn. Respecteer dat en move on. Of zoals ze by Flight of the Conchords zeggen: ‘A kiss is not a contract’.

 • Stefan
  Beantwoorden

  Beste Klazien,
  Ik had een leuke vrouw ontmoet en na een date of 6 merkte ik dat het buiten de dates om geen voortgang in zat. Alle dates waren echt super, heel gezellig, goede gesprekken en konden eigenlijk heel de nacht door praten. Het klikte gewoon heel goed en we lagen over veel dingen op een lijn. Ze gaf ook aan dat ze het super leuk vond met mij en nam ook vaak het initiatief om me aan te raken. Ook door haar hadden we de eerste date gezoend.
  Wel zei ze al vanaf het begin dat ze niet te snel wilde gaan, reden gaf ze niet.
  Buiten de dates om hadden we goed app contact.
  Ze begon wel te merken dat ik in die tussentijd wat begon te voelen voor haar en dat heb ik haar ook verteld. Zei vertelde me op haar beurt dat ze nooit snel verliefd werd en er zeker vertrouwen in had dat het iets zou worden tussen ons, anders zou ze me ook niet elke keer op komen zoeken en zo lang bij me blijven.
  Op een gegeven moment begon de interactie in het appen wat wisselen te worden. Waarop ik haar had gevraagd of ze langs kon komen en dat ik haar graag wilde spreken. Daarvan schrok ze (bleek later) en ze zei dat ze wel tijd had om langs te komen. Vervolgens is ze niet op komen dagen zonder wat te laten weten. Dagen erna nog een paar apps verstuurd maar helaas opende ze deze niet. Na 4 dagen maar gebeld en helaas nam ze niet op, ze belde gelukkig wel direct terug. Het kwam erop neer dat ze schrok van mijn bericht en daar wist ze niet mee om te gaan (omdat ik duidelijk wilde) en gaf aan niet graag over haar gevoel te willen/kunnen praten en dat ze dat ook nooit deed. Na wat vragen zei ze dat ze ’n ex (haar enige) heeft gehad die wat dingen heeft gedaan wat veel met haar vertrouwen heeft gedaan. Ook zei ze dat ze na die relatie geen relatie meer zou willen hebben.

  De week erop is ze nog bij me op bezoek geweest van 20:00 tot 2:00 ’s nachts. Het kwam erop neer dat ze niet hetzelfde gevoel had voor mij dan wat ik wel voor haar had. Ook gaf ze aan dat ze dat wel super graag zou willen maar dat het er gewoon niet was.
  Ik zei dat ik vond dat we echt super goed bij elkaar zouden passen en daarop zei ze ook dat ze dat ook zeker dacht.
  Maar we besloten om maar niet meer te daten omdat ze mij geen valse hoop wilde geven. Ik baalde heel hard natuurlijk.
  Nu kan ik dat allemaal begrijpen, maar waarom bleef ze al die tijd tegen mij zeggen dat het zeker wel iets zou kunnen worden? En dan ineens omdat ik duidelijk wilde raakt ze in ‘paniek’ (in mijn ogen).
  Het ging gewoon super goed voordat ik haar naar duidelijk vroeg en als ik van te voren wist wat ze allemaal met haar ex had meegemaakt dan had ik het zeker rustiger aangepakt. Al moet ik zeggen dat ik me al heb ingehouden omdat ze van het begin af aan al zei dat ze niet te snel wilde gaan.

  Ik heb het toen een paar weken laten rusten en heb haar toen opgebeld. Na 3 1/2 uur met haar aan de telefoon te hebben gezeten kwam het erop neer dat ze er totaal geen raad mee weet. Wel gaf ze aan dat ze mij geen valse hoop wil geven. Maar ik vroeg al waar het vandaan kwam dat ze dacht dat het niets zou worden, omdat alles er zo goed uit zag, maar daar wist ze geen antwoord op. Ze viel heel vaak stil aan de telefoon en zei dat ze het wel echt super fijn vond dat ik zo aandachtig naar haar luisterde en dat vond ze super om er zo met mij over te kunnen praten. (omdat ze dit onderwerp altijd vermeed)

  De signalen waren de laatste tijd gewoon zo wisselend van haar kant uit dat ik er geen hoogte meer van kon krijgen. Na ’n week hadden we nog wat app contact waarop ze liet blijken dat ze nog wel wilde bellen later die week, helaas kwam van haar niet het initiatief en heb ik haar proberen te bellen maar helaas ze nam niet op. Na wat app contact heb ik mijn gedachte over alles wat was gebeurd nog naar haar gestuurd en geappt dat dat mijn laatste app was.

  Enig idee wat ik verkeerd heb gedaan of waarom het van haar kant uit zo ineens anders werd? En ik vraag me echt af waarom ga je iemand nog op zoeken (en zo lange avond nog) en bel je er nog uren mee terwijl je al weet dat je er niets mee wilt. Als ik van een vrouw af wil ga ik er echt geen tijd meer insteken om er op bezoek te gaan of er uren mee bellen.
  Het lijkt er (in mijn ogen) sterk op dat ze heel erg twijfelde doordat ik ineens om duidelijk vroeg. Ik ga in ieder geval geen contact meer met haar op zoeken, al hoop ik dat zij goed gaat na denken en wel met mijn contact op gaat zoeken.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hey Stefan, da’s erg rot allemaal zeg. En om gek van te worden, dat push-pull gedrag. Even vooropgesteld, haar valt helemaal niks kwalijk te nemen. Ze voelt wat ze voelt en ze doet wat ze doet. Voor haar gedrag is zij jou geen enkele verklaring verschuldigd. Haar gevoelens en gedrag zijn namelijk haar eigen business en niet de jouwe. Ik heb een veel betere vraag voor je: ben jij bereid dit push-pull gedrag van haar te tolereren? Tolereer jij gedrag van haar, dat je van jouw beste vrienden en familie nooit zou pikken? In hoeverre gaat zij over jouw grenzen als zij niet komt opdagen op de gemaakte afspraken? Waar liggen jouw grenzen eigenlijk? Dit soort vragen zijn namelijk wel jouw business en dit is waar je ook actief iets aan kunt doen. Ze zegt dat ze je geen valse hoop wil geven, maar die valse hoop heb je al lang. Je verwacht er veel te veel van. Ergens in de wereld is er iemand die nooit over jouw grenzen zou gaan. Graag en enthousiast ruim op tijd komt voor afspraken die je met haar hebt gemaakt. En niet kan wachten tot zij jou weer kan zien. Maar die geweldige persoon ga je niet ontmoeten als je niet eerst ruimte voor haar maakt in je leven. Je zult dus iemand eerst moeten loslaten die jou niet meer dient.
   En ja, jouw vlam spreekt de waarheid. Zij is misschien gek op jou. Maar zij kiest niet voor jou. Hoe weet je dat zij niet voor jou kiest? Nou kijk eens naar de werkelijkheid die nu voor je neus ligt: zij ligt nu niet in jouw armen, toch? En ja, iemand leuk vinden, maar toch niet voor die persoon kiezen, dat kan prima naast elkaar bestaan. Kies voor een vrouw die 100 % voor jou kiest, of dat nou traag of snel gaat. Choose people who choose you, Stefan. Die vrije keus is gelukkig aan jou, iedere dag weer. Succes!

 • Stefan
  Beantwoorden

  Beste Klazien, Dank voor uw duidelijke antwoord. Ik denk dat ik helemaal begrijp wat je bedoeld. Ik had haar al lang los moeten laten omdat ze duidelijk niet 100% voor mij gaat. De reden dat ze dat niet doet, doet er volgens jou niet toe. Ga voor iemand die wel 100% voor mij gaat.

  Maar ik denk dat je ook wel begrijpt dat ik naar een reden zocht, omdat ze al die tijd duidelijk aan gaf mij super leuk te vinden en ze er zeker vertrouwen in had dat het iets zou worden tussen ons. Maar zodra ze merkte dat ik dichterbij wilde komen veranderde haar houding helemaal. Daarom dacht ik dat ze alle gebeurtenissen met haar ex nog niet goed verwerkt heeft, aangezien ze zelf vertelde hier nooit over te willen praten.

  Maar ze is verleden tijd en ik zet er een punt achter. Ik heb volgende week een nieuwe date staan waar ik heel veel zin in heb.
  Dank voor alle info op deze website!

  • Klazien
   Beantwoorden

   Heel veel plezier op je nieuwe date Stefan. Maak er iets moois van 🙂

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Mestival - open en bloot over de liefde