Gemengde signalen? Let op wat ze doet, niet wat ze zegt

Gemengde signalen. Soms krijg je maar moeilijk hoogte van je date. De ene keer zegt ze dit, de andere keer het tegenovergestelde. Om nog maar te zwijgen over haar onlogische gedrag. Om gek van te worden. What does it all mean!?

Hoe weet je nou of ze voor je gaat of niet? Het is eigenlijk heel simpel: let op haar gedrag.

Ze gaat voor je

Ken je deze al? Te druk, te ongelukkig, te werkeloos, te ziek, nog niet toe aan een relatie of nog niet over een ex heen… Als je dit te horen krijgt, zou het zomaar einde oefening kunnen zijn. Behalve als ze toch iedere keer weer voor je deur staat. Dit lijkt onlogisch, maar ze zal zo haar eigen redenen hebben voor de dingen die ze tegen je zegt. Meestal geeft ze op deze manier haar eigen tempo of haar grenzen aan. En dat is een gezonde eigenschap, ook al is het soms pijnlijk om te horen. Waar het voor jou om gaat is wat ze doet. Als ze iedere keer moeite blijft doen om je te zien, zit je goed. Heb vertrouwen, zelfs als ze met tegenstrijdige excuses komt. Je bent voorlopig nog niet van haar af.

Ze gaat niet voor je

Investeer geen tijd in vrouwen die jou niet willen, nee, ook niet na 20 berichtjes van jouw kant. Door niet blind achter vrouwen aan te rennen die je berichtjes maar blijven negeren, bespaar je flink wat tijd voor iedereen die jou wel op waarde weet te schatten. Maar wat te doen als ze de hele tijd van die super lieve dingen zegt? Bijvoorbeeld dat ze het zo fijn met je had, dat ze het gevoel heeft dat het echt klikt en – let op, dit is de meest verraderlijke – dat je ‘super lief’ bent? Zoveel gemengde signalen, kortom, ze zegt ja, maar doet nee. Wat nu? Als ze elke keer niet thuis geeft, ondanks alle lieve dingen die ze tegen je zegt, dan is het jammer maar waar: she’s just not that into you. Beter stop je ieder contact en richt je je pijlen op de volgende, die er wel voor jou is.

Geen woorden dus, maar daden. Gesnopen? Of…

Heb jij een oogje op iemand die de meest onmogelijke gemengde signalen naar je afgeeft en snap je echt niet meer wat je kan verwachten of doen? Deel het in de comments hieronder en ik help je aan meer duidelijkheid.

Put your money where your mouth is

Wil jij graag minder blabla, maar echt iets doen met je dating skills? Download dan hier mijn gratis training ‘Comfort zone challenge’. Hiermee kun je in de praktijk aan de slag om binnen een maand tijd meer zelfverzekerd te worden met het benaderen van leuke vrouwen.

Je vindt de download hier.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

de leukste vrouwen in de supermarktMestival - open en bloot over de liefde