Gemengde signalen? Let op wat ze doet, niet wat ze zegt

Gemengde signalen. Soms krijg je maar moeilijk hoogte van je date. De ene keer zegt ze dit, de andere keer het tegenovergestelde. Om nog maar te zwijgen over haar onlogische gedrag. Om gek van te worden. What does it all mean!?

Hoe weet je nou of ze voor je gaat of niet? Het is eigenlijk heel simpel: let op haar gedrag.

Ze gaat voor je

Ken je deze al? Te druk, te ongelukkig, te werkeloos, te ziek, nog niet toe aan een relatie of nog niet over een ex heen… Als je dit te horen krijgt, zou het zomaar einde oefening kunnen zijn. Behalve als ze toch iedere keer weer voor je deur staat. Dit lijkt onlogisch, maar ze zal zo haar eigen redenen hebben voor de dingen die ze tegen je zegt. Meestal geeft ze op deze manier haar eigen tempo of haar grenzen aan. En dat is een gezonde eigenschap, ook al is het soms pijnlijk om te horen. Waar het voor jou om gaat is wat ze doet. Als ze iedere keer moeite blijft doen om je te zien, zit je goed. Heb vertrouwen, zelfs als ze met tegenstrijdige excuses komt. Je bent voorlopig nog niet van haar af.

Ze gaat niet voor je

Investeer geen tijd in vrouwen die jou niet willen, nee, ook niet na 20 berichtjes van jouw kant. Door niet blind achter vrouwen aan te rennen die je berichtjes maar blijven negeren, bespaar je flink wat tijd voor iedereen die jou wel op waarde weet te schatten. Maar wat te doen als ze de hele tijd van die super lieve dingen zegt? Bijvoorbeeld dat ze het zo fijn met je had, dat ze het gevoel heeft dat het echt klikt en – let op, dit is de meest verraderlijke – dat je ‘super lief’ bent? Zoveel gemengde signalen, kortom, ze zegt ja, maar doet nee. Wat nu? Als ze elke keer niet thuis geeft, ondanks alle lieve dingen die ze tegen je zegt, dan is het jammer maar waar: she’s just not that into you. Beter stop je ieder contact en richt je je pijlen op de volgende, die er wel voor jou is.

Geen woorden dus, maar daden. Gesnopen? Of…

Heb jij een oogje op iemand die de meest onmogelijke gemengde signalen naar je afgeeft en snap je echt niet meer wat je kan verwachten of doen? Deel het in de comments hieronder en ik help je aan meer duidelijkheid.

Put your money where your mouth is

Wil jij graag minder blabla, maar echt iets doen met je dating skills? Download dan hier mijn gratis training ‘Comfort zone challenge’. Hiermee kun je in de praktijk aan de slag om binnen een maand tijd meer zelfverzekerd te worden met het benaderen van leuke vrouwen.

Je vindt de download hier.

Showing 4 comments
 • erwin
  Beantwoorden

  mijn ex van 47 heeft opeens gevoelens voor een man van 70 omdat hij haar heeft geholpen.Ondanks dat zijn de pogingen v mijn kant om haar terug te krijgen.Haar reacties hierop zijn ik wil mijn kinderen beschermen omdat ik een belofte heb gedaan, ben op zoek naar mezelf , kan geen emoties voelen.We lopen wel elkaar te zoenen mond op mond en te knuffelen. De laatste keer vroeg ze waarom hou je van mij.De ene keer is ze lief de andere keer voorzichtig. Met haar zgn nieuwe relatie is er geen sprake van genegenheid alleen maar auto lenen en 1 of 2 keer koffie drinken.En ze wil tijd voor zichzelf om zichzelf te ontdekken.Dit is nu 2 jaar vanaf de scheiding zo bezig. Wat kan je me aanraden en vertellen hierover. erwin.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hey Erwin. Ik kan me goed voorstellen dat het verwarrend is allemaal. Zeker omdat je nog zo veel om haar geeft. Het beste wat ik je kan aanraden, als je echt van haar houdt, is luisteren naar wat ze te vertellen heeft. Ze zegt dat ze tijd nodig heeft om uit te zoeken wat zij wil. Geef haar dan ook die vrijheid. Dit is het meest liefdevolle wat je kan doen, zelfs al begrijp je helemaal niks van haar beslissingen hoe ze die vrijheid invult. Geef haar die ruimte, tijd en vrijheid. Dit is je beste optie om verschillende redenen: A. Je bent haar partner niet meer, dus je hebt niks over haar beslissingen te zeggen. En weet je, zelfs als vaste partner heb je niks over de autonome beslissingen te zeggen van je vriendin. Ze is niet jouw bezit. B. Zij is heel slim, want zij beslist om verder te gaan met haar leven na jou. Daar zou jij een goed voorbeeld aan kunnen nemen. Dus vraag je af: kun jij jezelf weer herontdekken? Kun jij alle tijd nemen om er achter te komen wat jij eigenlijk wil in het leven? Wat zou je doen en werkelijk willen als je het verleden los liet? Het is twee jaar geleden. Get over it. Het leven is te kort om emotioneel en fysiek rond te blijven hangen bij een vrouw die heeft besloten niet meer bij jou te willen horen, als jouw partner. Ik zeg niet dat je moet stoppen met van haar houden. Dat gevoel duurt zo lang het duurt. En het is iets moois. Als je echt van haar houdt, laat haar gaan. Dat is nu jouw uitdaging. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel het juiste om te doen. Vooral voor je zelf. Ik wens je heel veel sterkte en succes!

 • Edwin
  Beantwoorden

  Pas geleden hele leuke date gehad ,zag aan haar dat ze me heel leuk vindt
  Al die bekende signalen , hele middag en avond gekletst , bij afscheid kussen op de mond , had en hen zeer goed gevoel
  Vindt haar echt heel leuk en zou graag met haar verder willen
  Nu zegt ze dat t gevoel er niet is , hoe is dat mogelijk terwijl ze wel de signalen afgaf en zei begon me te kussen

  • Klazien
   Beantwoorden

   hi Edwin. Bedankt voor het delen. Ik snap dat je in de war bent, maar eigenlijk is het heel logisch. Jullie hebben een leuke tijd gehad. Jullie zijn best intiem geweest. Kortom, het was gezellig. Daarna heeft zij wat tijd gehad om één en ander te laten bezinken en kwam tot de conclusie dat het gevoel waar zij naar zoekt er toch niet is. En dat vervolgens weer naar jou teruggekoppeld. Veel duidelijker had ze niet kunnen zijn. Respecteer dat en move on. Of zoals ze by Flight of the Conchords zeggen: ‘A kiss is not a contract’.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Mestival - open en bloot over de liefde