Geen succes op datingsites? Dit is waarom.

Online dating kan een geweldige tool zijn om hot dates te krijgen. Waarom heb je dan toch zo vaak geen succes op datingsites? Ik ga je in dit blog geen tips geven hoe je online moet daten. Ook geen tips voor wat je op je profiel moet zetten of hoe je vrouwen online aanspreekt. Wel ga ik je een methode geven hoe je datingsites slim omzeilt en je kans op echt succesvolle dates veel groter maakt.

 

Datingsites zijn een grote pool

Je zou je datingsites kunnen voorstellen als een grote hooibaal met duizenden individuele sprietjes hooi. Je zou kunnen vermoeden dat ze allemaal single zijn, maar dat is niet altijd waar. Zijn ze dan op z’n minst niet allemaal op zoek naar een speciaal iemand? Ook dat is niet altijd zo. Sommigen zijn enkel op datingsites om te checken hoe ze in de markt liggen, anderen vinden het leuk om er vrienden te maken. Kortom, ze zijn niet altijd op zoek naar datgene waar jij naar op zoek bent.

Stel je nu eens voor dat je zelf als nieuw strootje in deze grote hooibaal terechtkomt en je bent op zoek naar andere leuke strootjes om mee te daten. Waar te beginnen? Hoe zorg je dat je opvalt? Hoe zorg je dat je de kans op een leuke date vergroot? Wat zijn de beste openingszinnen?

Helaas, daar ga je in dit blog geen antwoord op krijgen. Waarom niet? Omdat er veel een betere, slimmere manier is om leuke vrouwen te vinden om mee te daten.

 

4 redenen waarom je geen succes op datingsites hebt

1. Er is altijd iemand beter, knapper en gevatter dan jij.

In zo’n grote hooibaal is de kans heel groot dat er altijd mannen zullen zijn die knapper, succesvoller en gevatter zijn dan jij. Hoe meer strootjes er in de hooibaal zitten, hoe lastiger het is om de beste te zijn: de beste foto’s te hebben, de beste profielteksten, of de beste online moves.

Er kunnen maar een handjevol de beste zijn. De kans is groot dat jij niet bij dat groepje zit. Maar stel. Je doet een half jaar lang grote investeringen om ook te worden toegelaten tot het groepje sixpackgoden. Om na uitputtende trainings- en dieetprogramma’s te merken dat succesvolle dates hebben geen kwestie is van blokjes in je buik

 

2. Je profiel valt niet op

Je kunt dan altijd nog proberen om uniek te zijn. Dingen plaatsen op je profiel die geen enkele andere man zegt. Daarmee wordt je kans op succes wel ietsje groter. Maar hoe zichtbaar ben je daar uiteindelijk mee, in een hooibaal met 192.576 concurrenten?

 

3. Het is ontzettend moeilijk om leuke vrouwen te vinden die bij jou passen

In een hooibaal met 100.000 strootjes, hoe vind je dan die paar leuke vrouwen die perfect bij jou passen? Als je veel profielen leest en foto’s bekijkt, zul je overeenkomsten gaan zien. Allemaal zijn ze spontaan, gezellig, open minded en houden van een wijntje op het terras. Dezelfde yoga poses, dezelfde verre reizen, dezelfde festivals… Het ziet er allemaal prachtig uit op Instagram, maar jou doet het allemaal weinig. Waar is toch die ene speciale die jij zoekt?

Ergens tussen de 100.000 strootjes. Succes.

 

4. Leuke vrouwen worden overladen met berichtjes

En als je eenmaal een leuk iemand hebt gevonden, denk dan niet dat je de enige bent die op het idee is gekomen om haar een berichtje te sturen. Leuke, mooie vrouwen worden overladen met berichtjes. En die berichtjes zijn meestal pijnlijk eentonig, ronduit saai, of geforceerd als een slechte openingszin.

Ik zit op een social mediaforum, voornamelijk om een van mijn favoriete hobby’s te bespreken, maar ook om leuke mensen te ontmoeten en af en toe een beetje te flirten. Er wordt dan ook heel wat gedate op dit forum. Regelmatig krijg ik berichtjes van mannen, bijna altijd in dezelfde strekking: ‘Hey, leuk profiel heb je. Hoe gaat het?’ Net zoals veel andere vrouwen op dit forum, antwoord ik hierop nooit. Je kunt je afvragen waarom. Het klinkt toch best vriendelijk en onschuldig, zo’n berichtje?

Dat kan de intentie heel goed zijn. Op mij en andere vrouwen komt het over als saai, onorigineel en ongeïnspireerd. Zeker als je bedenkt dat negen van de tien berichtjes zo beginnen, is het geen doen om iedereen afzonderlijk terug te mailen met ‘geen interesse, doei’.

Niks zegt ‘numbers game’ zo luid en duidelijk als generieke copy-paste berichtjes. Zou jij het leuk vinden om benaderd te worden als een van de zovelen met doorzichtige tekstjes? Sommige reclamebureaus zijn hier bijvoorbeeld heel goed in: ‘Gefeliciteerd, u bent geselecteerd als winnaar!’ Vrouwen vinden dat ook niet leuk. Daarom negeren we zonder moeite de vele mannen die dit spel spelen.

 

3 Tips voor betere dates, zonder datingsites

1. Kies kleinere pools

Spring uit de hooibaal en ga op zoek naar veel kleinere pools. Zorg dat deze nieuwe clubjes helemaal bij jou passen, bijvoorbeeld een vereniging waar jij je op je plek voelt. De mensen zijn daar misschien niet stuk voor stuk single, maar dat zijn ze op datingsites ook niet allemaal. Het verschil is dat in zo’n kleinere club de kans op een goede match zo’n 80% hoger is dan op een grote datingsite.

 

2. Maak real life contact

Achter je computer verscholen blijven is wel zo veilig. De kans is klein dat je wordt afgewezen, genegeerd of ontmaskerd als zoekende single. En als het gebeurt, komt het minder hard aan dan in real life. Je blijft zo goed als anoniem.

Deze digitale zelfbescherming zorgt er helaas ook voor dat vrouwen minder moeite doen om met jou te willen connecten, of zelfs maar de moeite nemen om een antwoord te formuleren op je goedbedoelde berichtjes. Het maakt een snelle stille afwijzing stukken makkelijker, ook na een date.

Als je het vertrouwen van vrouwen wilt winnen zodat ze zich voor je open stellen, zorg er dan voor dat je ze ontmoet in het echt. En dan niet via eindeloos berichtjes heen en weer sturen, maar door je huis uit te gaan, naar al die plekken waar vrouwen in het wild rondlopen. Borrels, festivals, de Spaanse les, de dansvereniging, kinderpartijtjes, de acrobatiekclub of bij het koor.

Dit is de tip die ik alle mannen geef die me online berichtjes sturen die iets origineler en persoonlijker zijn dan ‘hey, leuk profiel’: laat je leuke gezicht eens zien op de borrel, vriend. Want het werkt echt. Als je een leuke vrouw in real life ontmoet, is de kans dat ze je vertrouwt veel hoger, dan wanneer je dezelfde vrouw een berichtje zou sturen. In het laatste geval weet ze niet wie jij bent en kan ze je intenties niet goed inschatten. In het echt is dat veel makkelijker, waardoor je betrouwbaarheid stukken groter is.

 

3. Zorg ervoor dat je de leuke vrouwen naar je toe trekt

Waar vind je die plekken waar alle vrouwen die jij leuk vindt rondlopen? En als je er eenmaal bent, hoe zorg je ervoor dat ze jou ook zien staan daar? Hoe regel je met gemak leuke dates met hen? Door ervoor te zorgen dat je die vrouwen gaat aantrekken als een magneet.

Precies dit ga ik je volgende week dinsdagavond leren op mijn online training ‘How to get a girlfriend’. Met de tools die ik je tijdens die training geef, leer je precies hoe je dat doet, stap voor stap. Zodat vrouwen vanzelf moeite gaan doen voor jou, in plaats van andersom.

Deze online training zal (op aanvraag van mijn niet-Nederlandstalige fans) in het Engels zijn en meedoen is helemaal gratis.

Schrijf je nu in voor deze training.

 

 

Wat zijn jouw ervaringen met online dating?

Ben jij niet zo’n held online? Of heb je juist veel meer dates dankzij datingsites? Deel je ervaringen met me in de reacties hieronder.

Showing 18 comments
 • Michiel Klok
  Beantwoorden

  Hoi klazien 😊
  Dat nu ook precies één van de reden waarom ik nooit mee gebruik maar van commerciële site zoals lexa of pepper.nl
  De tweede reden is dat er veel vrouwelijke nep profielen zijn en dr hordes hopeloze mannen opzitten en minder vrouwen.
  De derde reden is dat pepper.nl (van RTL) jaren geleden is gehacked en emailadres daardoor al jaren door oost europeese oplichters wordt gebruikt die me bestoken met sex verzoeken van oost europeese hoeren en andere spam.

  Verder heb ik dus ook niet zulke goed ervaringen met grote sites gehad in t verleden. Alleen bij een kleine site (rubensdating.nl) die niet zo commercieël is kreeg ik een berichtje van (inmiddels weer surinaamse ex-vriendin) nurley wat resulteerde in twee dates en een relatie van 3.5 jaar.
  Maar dat kwam dus omdat ze op mijn profiel reageerde. Inderdaad niet andersom. Je komt dan indaad echt op de grote hoop terecht.
  Sinds t uit is met nurley doe ik veel leuke dingen via nieuwe mensen leren kennen.nl http://www.nmlk.nl
  Ik maak dr echt geen reclame voor ofzo maar ik vind t echt geweldig 😊
  Je komt daar allemaal leuke single dames tegen waarmee je dus activiteiten mee doet. T versieren gaat gewoon vanzelf en alles heel leuk en ongedwongen. Zo vind ik vanzelf iemand met dezelfde interesses omdat je naar dezelfde activiteiten gaat waar allebij je interesse ligt. Van borrelen wandelen en picknicken tot raften festivals escaperooms en musea. Je komt ze zo overal tegen in t echt! 😃
  En t voordeel is dat je met meer als 5000 leden je goed je socialskills kunt oefenen.
  En je gaat dr actief op uit en je hebt direct interactie. Zoveel leuker dan online chatten. Ik kan websites als nmlk.nl of meetup.com echt aanraden.
  Of weekendhike.nl als je een wat introvert typje bent en van wandelen houd.
  Een ding wat je dus wel moet doen is uit he comfortzone stappen en gewoon niet bang zijn om een keertje te worden afgewezen maar gewoon willen en kunnen zijn wie je bent dan hebt je t al de helft gewonnen! 😊 t is gewoon een midset.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Ha Michiel, leuk om je hier tegen te komen. Bedankt voor de tijd die je hebt genomen voor je uitgebreide reacties. Ontzettend goede tips geef je, die ik met mijn hele hart kan beamen. Iedereen die meeleest, doe je voordeel met de tips van Michiel 😉

   • Michiel
    Beantwoorden

    Thx! 😀 Graag gedaan!

   • Bert
    Beantwoorden

    Hoi Michiel,
    Ik ben even wezen kijken op die website die je noemde van nmlk, maar heb ik het juist dat je je enkel kan inschrijven wanneer je minimaal een HBO opleiding hebt gedaan?
    D.w.z., ik met mijn mbo opleiding , vaste baan, eigen huis, etc, dat ik “het dan wel kan vergeten” om lid te worden, omdat je dan niet aan de “eisen” voldoet?

    • Michiel
     Beantwoorden

     Hoi Bert,
     Ja dat klopt. Dat wil die eigenaar van die site t liefst. (Beetje apart mannetje) Maar ik heb ook een MBO bouwkunde opleiding en ik zit dr ook tussen.
     Maar je hoeft in dit geval niet eerlijk over zulke dingen te zijn. T gaat dr om dat je toegelaten wordt door hem. Dus poets t anders gewoon even op. Een vriend van me is metselaar. Van zijn profiel heb ik hbo uitvoerder gemaakt hahaha…en niemand die t merkt. Ik zou je adviseren een leuke spontane foto van jezelf dr op te zetten. Te zeggen dat je HBO hebt in een gerelateerde functie als dat je nu doet. Ben je ouder dan 45? Maakt t even een paar jaar jonger. Na 45 kom je in de “bejaarden” categorie van nmlk en dan mag je niet meer zoveel met de jongere mensen meedoen. T zijn was rare regeltjes die je even moet omzeilen maar iedereen doet t.
     Ik zou gelijk voor een jaar abonnement van 60,- gaan. Ik vind t namelijk op mn rijbewijs na een van de beste investeringen van de afgelipen 15 jaar. Waarom?? Ik heb dr in 4 jaar tijd zo’n grote kring vrienden maar vooral ontzettend veel vriendinnen bijgekregen! Dat zou ik echt niet meer willen missen. T is dus geen datingsite he. Je leert daar heel veel leuke single vrouwen kennen. Vandaar gaat t vaak eigenlijk vanzelf. Stel je open en wees positief en communicatief. Iedereen is daar in t begin zenuwachtig maar dat hoeft echt niet. Train je social skills. Maakt niet uit of je op je bek gaat bij een vrouw daar. Je komt zoveel andere tegen en haar daarna waarschijnlijk toch niet zo vaak meer. T is juist heel goed om je te ontwikkelen. Mocht je vragen hebben kun je daarmee natuurlijk altijd naar klazien of vraag t aan vriendinnen of kijk op youtube.
     Zo ben ik ook achter klazien dr channel lovehacks gekomen 🙂 enjoy and have fun!

     Ik kan je trouwens wel een gratis proeflid maken voor een maand geloof ik. Als je je email adres doorgeeft stuur ik je een link met een uitnodiging.
     Geld ook voor anderen. Vind ik geen probleem 🙂 Als ik.kan helpen doe ik t graag.

     Grtjs michiel

     • Klazien

      Love that spirit, Michiel!

 • Danny
  Beantwoorden

  Ik heb het laatste jaar veel gedated, allemaal mensen die ik via tinder heb leren kennen. En er was 1 gemene deler: veel gebroken harten. Ofwel werd ik afgewezen, of wel moest ik iemand afwijzen. Deze week heb ik een einde gemaakt aan een relatie van slechts 3 maand. Ik verzeker je: mijn hart bloedde toen ik haar moest vertellen dat eruiteindelijk geen diepe gevoelens waren voor haar. Zij had nochtans alle kenmerken die ik zocht in een vrouw…..en toch was er geen echte vonk van mijn kant. Ze was zoooo ontgoocheld, verdrietig, verbitterd koud en teleurgesteld dat ik heb besloten om niet meer te gaan daten. Contact wil ze niet niet meer, wat te begrijpen valt. Ik voelde echt de tristesse en ontgoocheling in haar stem en woorden. Geloof het of niet, maar diegene die besluit om een einde te maken aan een relatie lijdt evenhard!!! Ik voel me nu ontzettend verdrietig desondanks ik gewoon naar mijn inner gevoel heb geluisterd. Voor mij moet nu de ware liefde mijn levenspad kruisen op een spontane manier.

  Danny 🙁

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hi Danny, bedankt voor je reactie. Ik voel de pijn door je woorden heen. Break-ups zijn nooit makkelijk. En afwijzen doet vaak nog meer pijn dan afgewezen worden. Maar je hebt het juiste gedaan want je hebt ja tegen jezelf gezegd en dat is het allerbelangrijkste. Een heel dapper besluit. Ik hoop dat je er snel overheen bent, maar ook in de liefde geldt: no pain, no gain. Je bent dus eigenlijk heel goed bezig, Danny. Heel veel sterkte!

  • Michiel
   Beantwoorden

   Graag gedaan 😀
   ps. Sorry voor alle typfouten. Te klein koreaans toetsenbord op mn mobiel voor m’n te dikke hollandse vingers hahaha…

 • Danny
  Beantwoorden

  Bedankt Klazien. Het valt me echt moeilijk. Eigenlijk wel een beetje gek. Ik degene die het uitmaak en het dan toch zo moeilijk hebben. En ik heb al zo n hekel om mensen te kwetsen. Ze zag er goed uit, had zoveel zaken die ik zoek in een vrouw en dan…….dat ene vonkje dat ontbrak. En ze deed zoveel voor me en dan krijgt ze ondankbaar een bons te verwerken. Ik heb echt 3 maand mn best gedaan. Hoopte om meer naar elkaar toe te groeien en dat is uitgedraaid op niets. Ik hoop echt voor mezelf, en daar heb ik angst voor, dat ik de juiste beslissing heb genomen. . Zit met heel wat vragen nu want ik heb haar wel graag!! En ik weet dat ze zich nu ook heel hard gekwetst gevoeld en wat nog meer!!
  Diepe zucht. 😪
  Danny

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hey Danny, ik voel met je mee. Het is ook gewoon ronduit K.U.T. Het enige en beste wat je nu kunt doen is goed voor jezelf zorgen. Ook al zijn jullie nog zo gek op elkaar, het werkte niet en je intuitie ziet er zelden naast. Je hebt de juiste beslissing genomen. En jullie verdienen allebei beter, dan een relatie die net niet helemaal lekker gaat. Wat kun je nu vooral doen? De relatie met jezelf voeden, want dat is de belangrijkste relatie die je ooit zult hebben. Doe wat goed is voor jou. Verwen jezelf en wees vooral heel lief voor jezelf. Daarmee doe jezelf, de hele wereld, inclusief je ex het grootste plezier mee.

 • Bert
  Beantwoorden

  Ik ben in het verleden vele malen lid geweest van betaalde / gratis datingsites.
  Persoonlijk vind ik het niet makkelijk om te zeggen, maar ik ben een nogal gevoelig en serieus iemand, krijg vaak te horen dat ik “minder serieus moet zijn” en “losser moet worden.”
  Het hele verhaal van de hooibaal hierboven, daar kan ik mij helemaal in herkennen.
  Datingsites als “OneHello” ( bestaat al lang niet meer), Relatieplanet, Iwannadate, en de gratis sites “Knuz” en “OK Cupid” , allemaal ben ik daar lid van geweest.
  Elke keer doe je je best om een netjes, vriendelijk en serieus profiel te maken, en je doet echt moeite om een vrouw een serieuze mail te sturen, waarin je duidelijk naar voren brengt dat je serieus haar profiel gelezen hebt en echt moeite hebt gedaan om een originele mail te sturen.
  Maar helaas, de resulaten waren :
  – Zien dat je mail gelezen is, maar geen antwoord
  – Iemand die op jouw profiel reageert terwijl je nog geen foto had van jezelf
  ( “je profiel spreekt mij aan, je lijkt me een leuke jongen, daar moet ik op reageren.”
  Een aantal keren leuk mee gemaild, terwijl ze zelf ook geen foto had op haar profiel.
  Na 3 keer mij alles vragen ” mag ik een foto van je zien, ik ben best benieuwd”, was
  het.Mijn zus had een paar dagen ervoor best een redelijke foto gemaakt, ik stuurde
  deze foto met het idee dat ik ook een foto van haar terug zou krijgen….maar ze liet
  niets meer van zich horen en blokkeerde mij; alsof ik haar iets ergs had aangedaan.)
  – Ik kan niet meer met je mailen, ik ben iemand anders tegengekomen ;
  2 dagen later zie je dat ze nog steeds actief is, nieuw profiel met nieuwe foto’s
  ( maar ” nog steeds op zoek naar de prins op het witte paard”)

  Een contact via “One Hello” destijds:
  – Ik was de eerste die op haar profiel reageerde, ze vond het zo leuk dat ze en reactie
  kreeg van iemand die zo dichtbij ( om de hoek) woont.
  Een aantal keren leuk gemaild, ook over het vakantiewerk wat ze heeft gedaan waar
  mijn zus al jaren werkt; Na een aantal keren stelt ze mij de vraag wat ik haar zelf
  ook wilde vragen, ze was me net even voor ; ” Zullen we ergens naartoe gaan, dat
  lijkt me hardstikke leuk, dan bellen we even, dan maken we een afspraak.”
  Ik mijn gegevens geven.Krijg ik 2 dagen later een mail ” Ik heb al een paar keer een date
  gehad met iemand anders van One Hello, hoop dat je het begrijpt, zo is One Hello toch
  weer een succesverhaal rijker.”
  En dat terwijl ze 2 dagen daarvoor nog voorstelt om af te spreken, terwijl ze later
  ineens al ” paar keer een date had gehad met iemand anders.” Hoezo, doorzichtig?

  Het frustrerende is, dat je andere mensen in je omgeving de ene na de andere vriendin ziet krijgen, er zijn mensen die sneller van vriendin wisselen dan van onderbroek; en ik?
  Ik blijf elke keer met lege handen staan; men kent je niet, weet niet wie je bent, beoordeeld je op je uiterlijk en je bent bij voorbaat al niets.
  Collega’s op het werk kennen je, weten wie je bent,hoe je bent.
  ” Hoe kan het dat je geen vrouw hebt? Je bent vrouwvriendelijk, netjes, serieus, bij jou komt rottigheid en narigheid niet eens op” , etc.

  Wat ook gebeurt, is dat wanneer ik in de stad loop, dat mensen mij hardop hoorbaar uit staan te lachen, de tranen uit hun ogen vegen van het lachen .” Wat een rotkop, wat een harses” , en dan zie je ze uit een ooghoek gierend en lachend mijn kant op kijken ; mensen die je totaal niet kent, met wie je nooit een woord gewisseld hebt.
  Of: ik loop alleen maar ergens langs, zie je een aantal jongeren ( veelal jonge vrouwen) ergens op een terras zitten.Zonder enige aanleiding word je uitgemaakt voor ” Sukkel, mongool, wat een mongool” , en een plezier dat ze hebben; compleet onbekenden.
  Er zijn mensen die dit makkelijk van zich af kunnen zetten, maar ik heb hier gewoon moeite mee.Dat compleet onbekenden plezier hebben in het hardop hoorbaar, zichtbaar , belachelijk maken van iemand die men niet eens kent,
  Dit alles maakt het ook dat ik nooit succes heb op datingsites ; als het mij klukt om uberhaubt contact te leggen, en ik kan met hen mailen , en men ziet mij niet, dat lukt soms.
  Op het moment dat ik een normale, redelijke foto stuur, merk je dat ze van je af willen.
  En dan zie je weer dat een ander overal zo tegenaan loopt, door bijvoorbeeld een profielfoto van een onbekende op Facebook te liken; mijnheer is er nu mee getrouwd en heeft er een kind mee.
  Dan denk je wel, waarom een ander wel en ik niet?

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hey Bert, je verhaal raakt me. Wat een ontzettend kutgevoel moet het zijn om telkens weer afgewezen te worden. Doorzichtige redenen. Mensen die niet verder (willen) kijken dan je uiterlijk. Grote onzekerheid daarover. Dag in dag uit. Dat moet gewoon echt zwaar voor je zijn. Als je wilt, stuur me dan even een mailtje naar klazien@lovehacks.nl en ik geef je een paar goede, persoonlijke tips voor hoe je ervoor kan zorgen dat leuke vrouwen jou wel echt 100% willen zien en horen, voor wie jij werkelijk bent: een topgozer! Ik zie uit naar je mailtje.

 • RetroDancer
  Beantwoorden

  Hee Klazien je site is geweldig, het is goed dat tussen een mannelijke datingexpert ook een vrouwelijk perpectief zit. Maar ik moet zeggen dat ik dit stuk wel wat kort door de bocht vind. Het is jammer dat datingsites hier wat afgeschreven lijken te worden als goed middel.

  Terwijl ik er zeer goede ervaringen mee heb. Ik als 30 plus man werd twee jaar geleden weer vrijgezel en ik werk in een mannenwereld en op stap gaan daar krijg ik ook niet altijd meer mensen voor gemobiliseerd. Toen was Relatieplanet een uitkomst. Zeker omdat je dan in contact komt met mensen die buiten je netwerk vallen. Er wonen in de stad verderop geweldige vrouwen maar die kom ik zomaar niet tegen want ik kom daar immers nooit.

  Het is ook niet moeilijk. Het aanbod is groot maar je hebt alle rust om selecties te maken van wie er wel en niet bij je past. En om aandacht te trekken gaat het toch om het hebben van een goede drie-eenheid (bericht-profieltekst-foto). Maak een leuk berichtje dat prikkelt om je profiel te bekijken. En zorg dat dat profiel een authentieke tekst heeft en een leuke foto. Ik heb binnen een jaar tijd meer dan 20 dates kunnen afspreken op die manier. En ik heb gewoon een normaal uiterlijk vergelijkbaar met 90% van de mannen.

  En vrouwen krijgen wel heel veel berichten. Maar 90% daarvan is troep van een harde kern van onprettige mannen die met een hagelgeweer methode alle vrouwen met copy paste berichten of met seksueel getinte voorstellen. Echt leuke berichten, van mannen die jouw doelgroep zijn, krijgen ze veel minder.

  Er zijn dus diverse ongeschreven regels en hacks waarmee je op zo’n site gemakkelijk dates kan scoren. Het gaat wat te diep om die hier allemaal uiteen te zetten. Maar misschien zou je door naar succesverhalen hierover te zoeken je site hierop kunnen aanscherpen.

  • Klazien
   Beantwoorden

   Super goede aanvulling, Retrodancer. Ik ben inderdaad meer op zoek naar dit soort verhalen, maar ik hoor ze zelden. Ik weet dat datingsites fantastisch kunnen zijn, als je goed kunt schrijven, investeert in het maken van een leuke foto, en ook kunt prikkelen met een goede chat-vaardigheden. Dan spring je er vrij snel positief uit. En om te daten buiten je eigen netwerk zijn datingsites echt fantastisch. Dankjewel voor dit positieve geluid.

   • RetroDancer
    Beantwoorden

    Dank voor je reactie

    Mocht je ervoor een artikel de behoefte aan hebben kan ik wel wat best practices van mijn kant delen. Maar ik begrijp het ook als dat teveel een eenzijdige mannenkijk van een persoon geeft 🙂

    • Klazien
     Beantwoorden

     Bedankt voor de eer. Datingsites zijn interessant. Maar het gaat mij erom: wat doe je als je een echte date hebt en achter je beeldscherm vandaan moet komen. Elkaar in het echt zien moet je toch, als je mazzel hebt 😉

 • RetroDancer
  Beantwoorden

  Oke, als ik nog eens tijd over heb schrijf ik er mn eigen boek wel over 😉

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search