Hoe je geen sexy tijd hebt op je sexy zomerfestival

Ik ben net terug van een heerlijke vakantie in Nowhere. Dat is een soort Burning Man, maar dan in Europa, op drie uur rijden vanaf Barcelona. Inclusief woestijn, extreme weersomstandigheden, vrijheid, blijheid, ultieme zelfexpressie, en ontzettend sexy, openminded mensen. De seksuele lading is er enorm. Maar sommigen hebben helemaal geen sexy tijd. Hoe overleef je zo’n week in godsnaam?

Zelf heb ik de tijd van mijn leven. Ik flirt erop los en doe her en der oneerbaarder voorstellen dan ik zou doen in ‘de echte wereld’. Sommigen zeggen ja, anderen zeggen nee. Het is me allemaal even lief. De liefde die ik voel naar iedereen en daarmee het respect voor elkaars grenzen krijgt ruim baan en daar word ik heel gelukkig van en zij ook.

Niet onknap, toch alleen

Maar het blijkt dat het niet voor iedereen zo werkt. Ronald, een niet-onaantrekkelijke, humoristische Spanjaard die ik ieder jaar weer tegenkom in deze woestijn komt bij me met een sip gezicht. “Iedereen hier duikt met elkaar de tent in, behalve ik. Het is net alsof ze zich allemaal in de woestijn aan het baden zijn met een overvloed aan fris water, terwijl ik onmogelijk een druppel kan vinden om mijn dorst te lessen. Wat doe ik in godsnaam verkeerd?” Een dag later komt een Nederlandse vriend, Max, naar me toe met een zelfde verhaal.

Ook deze jongen is niet onknap en hij weet de show goed te stelen als talentvol dansartiest. Wat gaat er dan toch elke keer fout, als je gewoon heel graag wat intimiteit wilt in een plek vol betoverend mooie mensen?

Drie overeenkomsten tussen beide heren vielen me direct op, waardoor het super logisch is dat niemand ze zag staan. In ieder geval niet op die manier. Namelijk:

  1. Ze waren veel te gehecht aan het idee dat ze intiem moesten zijn met iemand om een geslaagde tijd te hebben.
  2. Ze hadden daardoor geen oog voor de waardevolle momenten die zich recht onder hun neus afspeelden.
  3. Ze durfden niet te vragen om wat ze eigenlijk graag wilden delen met hun festivalflirts.

Dit is hoe je wel de intimiteit krijgt die je wenst

1. Zet het idee ‘vanavond zal/moet ik intiem zijn met iemand’ uit je hoofd
Jouw gehechtheid aan het idee om op een bepaald moment met iemand de koffer in te duiken zorgt er voor dat het juist niet gebeurt. Dat is best lastig als je daar een vurig verlangen naar hebt. Mag je dat dan ineens niet meer voelen? Natuurlijk wel. Maar een wens is iets anders dan een doel. Wensen mogen, net als intenties, gewoon gevoeld worden en dat is helemaal OK. Pas als je er een heilig doel van maakt zo van ‘dit moet gebeuren, anders heb ik een kutavond’, zoals Ronald en Max deden, glipt het behoorlijk uit je vingers en gebeurt er helemaal niks. Nooit. Laat dus je behoeftigheid, of ‘needyness’ aan dat idee los en er ontstaat ineens nieuwe ruimte om het uitstekend naar je zin te hebben. En daar gaat het om. En je wordt er ook nog eens veel aantrekkelijker door.

man and women at Nowhere festival2. ‘Waardeer’ is het sleutelwoord
Waardeer alle mooie dingen die je overkomen op het festival. Apprecieer. Wat hebben mooie momenten met mooie vrouwen voor zin als je de hele tijd denkt: ja maar ‘that thing’ heb ik niet gekregen? Deze energie is voelbaar voor vrouwen met wie jij je vermaakt. Niet bepaald aantrekkelijk! Het is veel aantrekkelijker als je in de flow van het moment zelf komt.

Hoe kom je daar? Door ieder moment te waarderen in het moment zelf. Bijvoorbeeld: ‘Hey, een leuke vrouw knuffelt me, awesome!’ Helemaal leuk en flirty wordt het, als je deze waardering met haar deelt: ‘Wat is het ontzettend fijn knuffelen met jou, zeg!’ Dit is alles wat je hoeft te doen om een toptijd te hebben. Blijf waarderen, ieder moment weer. Mensen zullen bij je in de buurt willen blijven.

3. Vraag gewoon wat je wilt
Als je het erg fijn met iemand hebt en je zou graag intiemer met haar worden, maar het gebeurt niet spontaan? Je kunt het altijd vragen. Het voelt misschien dom overkomen en het is ook nog eens een keer heel eng, maar Ik belóóf je: vragen om wat je wilt wordt zeer gewaardeerd en je vergroot de kans op dat je krijgt wat je graag wenst enorm. En ja, de kans op een afwijzing is er altijd, maar je zult merken: geen enkele afwijzing is het einde van de wereld of een reden voor zelfmedelijden.

Sexy tijd in 28 dagen…

Wil jij werken aan je sexy festivalskills? Download dan mijn gratis training ‘Comfort zone challenge’, waarin je 28 toffe mini challenges vindt om iedere dag een beetje beter te worden in flirten met aantrekkelijke festivalgangers.

Download ‘m gratis hier!

 

En? Wat is jouw meest sexy festivalervaring? Deel het met me in de reacties. Ik ben gek op dit soort verhalen en we kunnen allemaal inspiratie bij elkaar opdoen zo. Win-win!

 

Showing 2 comments
  • Martijn
    Beantwoorden

    Klazien, dit jaar jou voor het eerst tegengekomen op het festival en inderdaad, als er iemand top gedijd in deze prachtige omgeving, dan ben jij het wel! Ben het helemaal eens met je stukje wat bwtreft het genieten van elk moment en elk detail wat er plaats vindt, zulke mooie mensen met prachtige ideeën en alle tijd om ze te delen. Sex is maar bijzaak… ? Hugs and kisses darling ?

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Klazien met Al Green Let's stay togethertantric dancing