Eigenwaarde opbouwen

Wat heb jij vrouwen eigenlijk aan waarde te bieden? En wat is jouw diepste donkerste overtuiging daarover? Wat is eigenwaarde precies en hoe bouw je het op? 

Een van mijn cursisten verraste mij eergisteren met deze geweldige vraag:

“OK, ik snap rationeel wel dat het niet helemaal waar is dat ik een vrouw helemaal niets te bieden zou hebben. Ik heb genoeg te bieden aan een vrouw… Denk ik. Maar echt overtuigd  tot in iedere vezel van mijn lichaam voel ik me er nog niet van. Het houdt me tegen om leuke vrouwen te benaderen. Hoe kan ik mijn geloof dat ik van waarde ben echt gaan leven in de praktijk?”

Zijn vraag deed mij denken aan mijn eigen recente proces in eigenwaarde. En dat heeft alles te maken met een bijzondere groep mensen die ik beter heb mogen leren kennen over de afgelopen maanden. 

Verliefd op mijn nieuwe community

Onlangs heb ik de eerste fase van een intensieve tantra-opleiding afgerond. En één van de meest ondersteunende pijlers onder het succes van deze opleiding is de community. Ik heb in deze tijd een hechte band opgebouwd met mijn 25 studiegenoten van de opleiding. Door dik en dun zijn we er voor elkaar, we delen intimiteit, en we spiegelen elkaar liefdevol, waar we nog kunnen groeien. Wat een warm bad zijn deze mensen voor mij geworden. 

Bij het afronden van deze 1e fase ben ik toegelaten tot een bijzondere club waar alle alumni van deze opleiding regelmatig samenkomen en bijzondere events voor elkaar organiseren. 

Ik hoefde geen twee keer na te denken en mijn hoofd begon al gelijk allemaal plannetjes te maken wat voor moois ik zelf zou organiseren voor mijn geliefde nieuwe cluppie. Een mooie truffelceremonie? Een shibari workshop? Of een tof seminar over daten zonder dating sites? Ik wil het allemaal!

 

De 2 hoofdingrediënten van eigenwaarde

Laat me nu even met je uitzoomen. 

Dit zijn de twee hoofdingrediënten om van waarde te zijn, en het te leven in de praktijk

1. Liefde voor jouw volk
Heb liefde voor de mensen die jij kiest om je mee te omringen. Als je deze mensen eigenlijk niet zo interessant vindt, of om de verkeerde redenen, kost het veel meer moeite om echt van waarde voor ze te zijn. En dan voelt het beklemmend in plaats van bekrachtigend.

2. Je bent van waarde. Geloof het maar
Als ik niet diep van binnen zou geloven dat ik werkelijk van waarde was, zou ik als vanzelfsprekend een passieve lurker blijven op de achtergrond. Wachten en kijken of er nog wat te halen valt… Maar omdat ik inmiddels echt wel weet, dat ik wat in huis heb mensen kunnen waarderen, geef ik het automatisch. Daar hoef ik niet eens meer over na te denken. Dat is gewoon hoe mijn hoofd vanzelfsprekend mijn eigenwaarde volgt. De overtuiging bevestigt zichzelf moeiteloos. 

Ook als jij van je eigenwaarde nog niet zo volledig overtuigd bent, kun je altijd gewoon beginnen met van waarde te zijn. Het zal misschien een wat hogere drempel voor je zijn, maar achteraf zal het zo bijdragen aan je gevoel van eigen-waarde, dat het alle moeite waard is.  

 

Workshop
22 februari
Word de man die vrouwen willen

Dit hele spel van waarde toevoegen = van waarde zijn, is één van de vele tools om zo’n man te worden die vrouwen simpelweg WILLEN. 

Ik denk dat je dit goed kan leren, want ik heb vele mannen in mijn praktijk echt gigantische transformaties zien doormaken. Van de nice guy naar die guy die wordt nagejaagd door vrouwen. En als zij het kunnen, dan kun jij het ook.

In deze online workshop heb ik hun grootste sleutelmomenten voor je samengevat.

Dit is wat je gaat leren in deze workshop:

Leer hoe onbewust nice guy gedrag vrouwen van je wegjaagt

De 10 fouten die bijna iedere man maakt, waarop vrouwen het hardst afknappen

Reken af met jouw innerlijke nice guy, zodat die nooit meer jouw verbinding met aantrekkelijke vrouwen saboteert

De 7 geheimen van mijn meest succesvolle studenten om de man te worden die vrouwen echt willen.

Een super tip om door te pakken en in 3 maanden tijd jouw droomvrouw aan te trekken.

 

Inschrijven

Dat is voor jou gratis, omdat je het hier op mijn blog leest. Link: Gratis deelname Word de man die vrouwen willen.

Kun je er niet bij zijn op 22 februari? Helaas. Deze workshop is exclusief, er is geen herhaling van beschikbaar. Schrijf je dus alleen in als je echt 2 uur tijd kunt maken om deze eenmalige workshop te ontvangen. Anders heeft het geen zin.

En deelname is anoniem. Jij kunt mij wel zien, maar niemand kan jou zien.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search