Vind de liefde van je leven, maar dan nu echt.


Leer van Klazien Schaap om succesvol te daten met vrouwen die jij leuk vindt (en zij jou!), zodat die geweldige vriendin in je leven werkelijkheid wordt. 


Start nieuwe cursus: april 2022

Reserveer nu je plek:

Ik werk met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers

Herken je dit?


 • De angst voor afwijzing weerhoudt je ervan om ontspannen te flirten
 • Weinig zelfvertrouwen met leuke vrouwen. Iemand aanspreken voelt bijna onmogelijk
 • Graag ontspannen willen flirten en daten. Dat het je natuurlijk afgaat
 • Leuke vrouwen die nooit 'de Klik' met je voelen. Liever worden ze gewoon vrienden
 • Geen succes en geen plezier op datingsites

Wat de andere cursisten zeggen:

Vroeger was ik zo onzeker over wie of wat ik moest zijn. Ik heb nu veel meer rust gevonden.

Ik kan veel beter communiceren naar anderen wat ik nodig heb en anderen weten ook beter wat zij aan mij hebben. Want ik ben eerlijker en opener naar mezelf geworden en naar anderen en dat helpt me in alle relaties. Die met mezelf, maar ook die met vrienden, familie en mijn nieuwe vriendin natuurlijk.

Sylvester // samen met een fantastische vriendin sinds februari 2021

Ik leerde uiteindelijk mezelf. Het was een les Martijn.

Klazien wees mij op het gevoel dat er onder mijn pijn zat. Dat was zo’n ontzettend belangrijk onderdeel van mijn helingsproces. En die pijn was intens, ik wás die pijn! De belangrijkste les die ik leerde was dat ik daar helemaal niet onmachtig onder hoef te zijn. Ik heb het leren integreren. De pijn bestuurt en definieert mij niet meer, maar ik zet het in als tool voor groei.

Martijn  //  net zijn nieuwe vriendin gevonden. Nog pril, maar dolverliefd op elkaar

Ik was erg onervaren met dating. Bang om initiatief te nemen

Mijn eerste intentie om te werken met Klazien was niet eens om meteen letterlijk een vriendin te krijgen. Ik wilde vooral aan mezelf werken. Maar dat is inmiddels toch wat er uiteindelijk is gebeurd. Zo moeilijk als ik het mezelf maakte hoeft het helemaal niet te zijn. Ik dacht van mezelf vaak dat ik saai was of niks te bieden had. Bleek niks van waar te zijn.

Mike // Sinds 2020 in zijn allereerste relatie ooit

Ik heb me zo lang afgevraagd of ik wel genoeg was...

Ja, ik heb echt van mezelf leren houden. Dat ik daardoor zelf veel aantrekkelijker werd voor vrouwen is een prettig bijeffect. Die sterke relatie met mezelf had ik echt nog niet voordat ik Klaziens cursus deed. Ik kan nu beter voor mezelf zorgen. Ik kan mezelf dragen. Dat is ook goed voor iedereen in mijn omgeving. Maar de kern van deze winst is voor mij en dat is waar het om gaat. Die kleine Tim binnenin me. En uiteindelijk gaat mijn toekomstige vriendin daar ook van genieten, dat weet ik zeker.

Tim  //  Ging op zoek naar een vriendin, maar vond zichzelf terug in liefde.

Met de training 'Een vriendin in je leven' heb je alles in huis om die fantastische relatie waar te maken in je eigen leven

Je kan het gewoon leren

Voor succes in de liefde hoef je niet te worden geboren als natuurtalent. Zelfs uiterlijk is niet belangrijk. De methode die ik ontwikkeld heb om geweldige relaties te vinden, kun je gewoon aanleren, stap voor stap.

Ga aan de slag

Dating sites helpen niet. 

En alleen theorie blijven volgen gaat niks veranderen.

 

Alleen als jij echt duurzaam iets wil veranderen in je liefdesleven, 

kan ik je helpen.

Jouw resultaten na onze samenwerking:

Voor mij is er niks mooiers om te zien hoe iemand aanvankelijk hopeloos bij de cursus kwam aankloppen, in een paar maanden tijd te zien transformeren naar een man vol zelfvertrouwen. Een man die een overvloed aan liefde in zijn leven ervaart.


Ik geef je alle tools en technieken die je nodig hebt om zelf die fantastische relatie in je leven te manifesteren. Al tijdens en ook na de cursus begint het echte werk: dan ga jij gestructureerd aan de slag in de praktijk met alles wat ik je heb geleerd. 


Liefde in overvloed

Liefde in overvloed betekent leven vanuit een mindset van overvloed. Je kunt de lat hoger leggen: leukere vrouwen aantrekken en meer intimiteit ervaren. Onvergetelijke 1e indruk

Je leert wat jou uniek maakt, waardoor je een onvergetelijke 1e indruk op de vrouwen maakt, met wie jij van nature een goede match hebt.  


Diepe connectie

Je leert om diepe connecties te maken met vrouwen, recht vanuit jouw hart, gericht op het aangaan van sterke, duurzame relaties, in plaats van snelle succesjes


Weet waar je moet zoeken

Je ideale match vind je in communities waar jouw soort mensen rondlopen. Je leert deze communities te vinden en te kennen. Behalve de liefde vind je in eerste instantie een berg nieuwe vrienden.


Onverwoestbaar zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen komt voort uit zelfliefde. Je gaat leren om zo ontzettend veel van jezelf te houden dat anderen precies aan jou kunnen zien hoe je zoiets doet. Goed voorbeeld doet goed volgen. 


Aantrekkingskracht opwekken

Je kan door te spelen met jouw mannelijke kwaliteiten polariteit opwekken


Het mannelijke en het vrouwelijke trekken elkaar aan als een magneet en jij leert hoe. 


Communicatie

Je leert flirten en dates te regelen door verschillende communicatietechnieken toe te passen. Dit leidt tot het soort dates waar ze niet omheen kan. Niet door te manipuleren, maar door te spreken vanuit jouw innerlijke waarheid. 


Daten wordt natuurlijk

De enige die tussen jou en de liefde in staat ben jezelf. Dat komt door de verhalen die je je zelf vertelt en waarin je kiest te geloven. 

Je leert deze overtuigingen om te keren, zodat echt contact maken met vrouwen natuurlijk wordt, in plaats van geforceerd. 

Training: Een vriendin in je leven


Groepstraject


De 1e drie maanden:

 

 • 6 live bijeenkomsten van 3 uur waar je met een kleine groep van maximaal acht mannen gaat werken aan jouw persoonlijke relatiedoelen.  
 • Een veilige omgeving, waarin je fouten mag maken en je kwetsbaar mag zijn. We have your back!
 • Mijn e-book 'Van Droogstaan naar Droomvrouw in 10 Warpzones'. 
 • Je werkt aan je eigen doelen op je eigen niveau
 • Toegang tot de privé-community op Facebook, wat je persoonlijke hotline is met mij en de andere cursisten. 
 • 14 dagen 'Ik ben van gedachten veranderd'-garantie. 

De 9 maanden daarna:


 • Een jaar lang toegang tot de privé online community op Facebook, waar je terecht kunt met al je vragen, feedback en tips. Ik en de anderen helpen je direct en persoonlijk.
 • Een jaar lang toegang tot alle documenten van de cursus, zoals de groeiende flirt-evenementenkalender en alle e-books; cheat sheets etc... 

Privé traject


De 1e drie maanden:

 

 • 6 één op één bijeenkomsten waarin je met mij gaat werken aan jouw persoonlijke relatiedoelen.
 • Een veilige omgeving, waarin je fouten mag maken en je kwetsbaar mag zijn. I have your back!
 • Ik neem je mee naar 3 social events. Training op locatie
 • Mijn e-book 'Van Droogstaan naar Droomvrouw in 10 Warpzones'. 
 • Je werkt aan je eigen doelen op je eigen niveau
 • Toegang tot de privé-community op Facebook, wat je persoonlijke hotline is met mij en de andere cursisten. 
 • Onbeperkt voice coaching via de app.
 • 14 dagen 'Ik ben van gedachten veranderd'-garantie. 

De 9 maanden daarna:


 • Een jaar lang toegang tot de privé online community op Facebook, waar je terecht kunt met al je vragen, feedback en tips. Ik en de anderen helpen je direct en persoonlijk.
 • Een jaar lang toegang tot alle documenten van de cursus, zoals de groeiende flirt-evenementenkalender en alle e-books; cheat sheets etc... 
 • Onbeperkt voice coaching.

Inhoud van de training:

 1. 1
  Matchkans verhogen
  Je matchkans verhogen, zodat je beschikking hebt over een grotere keus aan vrouwen die jij aantrekkelijk vindt, en zij jou. Je leert waar je de ideale vrouwen voor jou vindt. En technieken om geen last meer te hebben van verwachtingen en projecties.
 2. 2
  Je denken herprogrammeren
  Je belemmerende denksystemen signaleren en herprogrammeren in systemen die je gaan dienen en gericht zijn op succes in de liefde. Negatieve overtuigingen omkeren. Methode van Byron Katie.
 3. 3
  Flirten
  Flirten en flirttechnieken, gericht op romantische verleiding. Ook: hoe voorkom je de friend zone.
 1. 3
  Dates regelen
  Alle communicatietechnieken om makkelijk dates te regelen met vrouwen die jij aantrekkelijk vindt. 
 2. 4
  Intimiteit en polarity play
  We leren van co-host en intimiteits-expert Chiara van den Berg hoe we aantrekkingskracht en intimiteit kunnen opwekken met onze lichaamshouding en technieken uit de tantra.  We gaan oefenen met oefenvrouwen.
 3. 5
  Consent
  Communicatietechnieken hoe je de intimiteit kan delen die jij wil hebben in je leven, middels consent en radicale eerlijkheid. 
 4. 6
  Positive Psychology
  Oefeningen en geleide meditaties waarmee jij positieve invloed uitoefent op jouw toekomst.  

Wat je nog meer krijgt:

 • Persoonlijk 1-op-1 consult met mij 
 • Mijn e-book: ‘Van Droogstaan naar Droomvrouw in 10 Warpzones’  
 • Prive online community op Facebook: 24/7 hulp van mij en de groep. Dit is jouw persoonlijke hotline.
 • 1 jaar lang online support van mij persoonlijk en van de community
 • Door mij gecureerde events kalender, met alle events waar jij het meest de kans loopt om leuke vrouwen te ontmoeten
 • Documentatie; PDF's; e-books; en andere documenten die je gaan helpen in je dating
 • EINDFEEST! Een borrel om onze successen te vieren
 • Oefenvrouwen. Op een moment in de cursus nodig ik vrouwen uit waarmee je kunt oefenen. Zij dienen jou met eerlijke feedback in een veilige omgeving, zodat je beter wordt met dating.
 •  Geleide meditaties en affirmaties, die jou helpen jouw droomvrouw te manifesteren
 • De comfort zone challenges. Dit is jouw huiswerk, zodat je het geleerde gelijk in praktijk gaat brengen.

Mijn aanbieding voor jou:

Groepstraject


Wat is de waarde van een geweldige vaste relatie in je leven? Onbetaalbaar...

Maar deze cursus is dat gelukkig niet :) 


Waarde groepstraject 'Een vriendin in je leven' : €3000,- 


Alleen voor de deelnemers van mijn webinars:    €1247,-


Optie gespreide betaling: het kan ook in 5 gelijke termijnen van €275,- per maand worden betaald. (Bij elkaar €1375,-)Privé traject*


Alleen voor de deelnemers van mijn webinars:    €2900,- 


Optie gespreide betaling: het kan ook in 5 gelijke termijnen van €600,- per maand worden betaald. (Bij elkaar €3000,-)


* Nog 1 plek beschikbaar

Na je reservering word je door mij gebeld voor een vrijblijvend kennismakinggesprek. Is deze cursus je op het lijf geschreven? Dan ontvang je na dit gesprek een factuur met het kortingsbedrag, of de 1e termijn van de 5. 

 

 

Je hebt altijd 14 dagen 'Ik ben van gedachten veranderd' -garantie. 


Wil jij nog langer alleen blijven, terwijl andere mannen wel leuke relaties krijgen?

... Of niet?

Zet nu de stap naar een leven vol liefde.

Reserveer nu je plek:

Ik werk met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers

Hoe zit het met...

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mannen die vastbesloten zijn om hun droom van een vriendin waar te maken. Je succes is sterk afhankelijk van je eigen motivatie om stappen te durven nemen en te investeren in nieuw gedrag, dat aanvankelijk een beetje eng en onwennig zal aanvoelen. Als jij beschikt over een gedreven motivatie, en je bent bereid om je relatiedoelen te behalen, ook al moet je daarvoor meerdere malen uit je comfort zone, dan is deze cursus een heel goede oplossing voor jou.

Ik wil eerst graag goed leren flirten voordat ik aan een relatie begin. Past de cursus bij mij?

Ook als je niet direct op zoek bent naar een vaste vriendin, is deze cursus prima geschikt voor je. Eerdere cursisten hebben in de cursus met succes gewerkt aan hun sociale vaardigheden om bijvoorbeeld meer vrienden te maken, assertiever te worden, meerdere losse liefdescontacten te hebben in hun leven of beter te leren flirten. Het leuke is: als je leert hoe je een vaste relatie vindt en verovert, neem je al die vaardigheden met je mee. Je zult bijvoorbeeld ook merken dat je meer invloed krijgt op je werk, je vriendenkring verandert positief, en je gaat meer liefde voelen, voor jezelf en voor de rest van de wereld. 

Ik heb nog nooit zelfs maar een vrouw gekust in mijn leven. Is mijn niveau niet te laag voor de cursus?

Er ligt in deze maatschappij een enorm taboe op bijvoorbeeld als man van over de dertig nog maagd zijn. Zelfs als maagdelijke twintiger word je raar aangekeken. In mijn cursus is dat niks om je voor te schamen, want het maakt helemaal niet uit hoe veel of hoe weinig ervaring je hebt op het gebied van de liefde. Ik bied de groep een veilige plek waar iedereen zo kwetsbaar en zo eerlijk mag zijn als hij zelf wil. Je zult veel steun ervaren aan de andere mannen die ook zo hun eigen uitdagingen hebben. Er heerst een sfeer van elkaar helpen en steunen als het tegenzit. Elkaar een schuldgevoel aanpraten, daar doen we niet aan. Natuurlijk vieren we ook elkaars successen. We have your back! Dat maakt deze cursus bijzonder geschikt voor mannen die weinig ervaring hebben met vrouwen.

Amsterdam, dat is best ver reizen voor mij. Hoe ga ik daar op tijd komen?

Ik heb cursisten mogen ontvangen uit Zeeland, Groningen, Brabant en Friesland. Zelfs uit Brussel.


De cursus begint iedere keer om half 8 's avonds en duurt tot 22:30 uur. Mijn locatie is goed te bereiken per OV, omdat het dichtbij het centraal station is en je kunt parkeren voor de deur, gratis! Ik heb cursisten uit alle provinciën van Nederland gehad. Dat komt doordat Amsterdam prettig centraal gelegen is. 

Over het aantal dates heb ik niet te klagen. Is deze cursus geschikt voor mij?

Ook als je regelmatig leuke dates hebt, ben je van harte welkom op de cursus. Iedereen werkt aan zijn eigen doelen op zijn eigen niveau. Dus als jouw doel is: 'Daten lukt. En nu nog die leuke vriendin vinden', dan is dat waarmee we aan de slag gaan.

Ik bevind me op het autistisch spectrum. Kan ik meedoen met de cursus?

Ik heb vaker cursisten in mijn groepen die zich op het autistisch spectrum bevinden. Ik geloof dat iedereen is geboren voor de liefde, dus ook als je deze eigenschap hebt, kun je ontzettend gelukkig zijn in de liefde en je relatiedoelen behalen. Vele van mijn cursisten gingen je voor. En als het hun lukt, lukt het jou ook. Als je twijfelt of je wel kunt meedoen met de cursus vanwege je autisme, stuur me even een berichtje, dan komen we er samen wel uit: klazien@lovehacks.nl.

Wat nou als de andere mannen in de cursus al veel verder zijn dan ik?

Ik geloof enorm in de kracht van de groep. Daarom bied ik deze cursus aan als live training met echte ontmoetingen tussen de cursisten. Als groep kun je elkaar enorm helpen en tot steun zijn. Als je het gevoel hebt dat de anderen verder zijn qua niveau dan jij, dat is dat goed nieuws voor jou, omdat jij van de anderen het meest kunt leren. Op deze manier kun je je optrekken aan de rest en maak je grote ontwikkeling door.

Wat is je succespercentage? Hoeveel mannen heb je al aan een vriendin geholpen?

Jouw succes in de liefde is niet afhankelijk van het succes van anderen die je voorgingen. Jouw succes hangt wel af van welke doelen je wilt bereiken, dus hoe jij jouw succes definieert. Daarmee gaan we de eerste cursusdag aan de slag. Vervolgens hangt jouw succes af van jouw bereidheid om diep in je eigen proces te duiken. Ja, dat is soms beangstigend, want je zult naast successen, ook heel wat van je eigen demonen tegenkomen (als je het goed doet).

In de regel hebben de mannen die mijn cursus met het meeste succes afsluiten het volgende met elkaar gemeen: ze zijn bereid om het werk te doen. Om lef te tonen om echt diep te gaan, ook al doet het soms pijn. Om de dingen te doen die ze eerst eigenlijk niet durfden. En het dan toch te doen, ondanks de angst die ze voelden.

Moet ik dingen doen die misschien niet bij me passen, of waar ik echt bang voor ben?

Je zult zeker niet worden gedwongen om dingen te doen die je echt niet wilt doen. Ieder zijn eigen tempo en ik ben een groot fan van babysteps. Als je iets echt graag wilt, maar eigenlijk niet durft, krijg je uitgebreid begeleiding van mij en de andere mannen om je de stap te durven laten zetten. Het zijn vaak die stappen waarvan je achteraf denkt: ooooh, was dit echt nou zo eng? En dan ben je toch blij dat je het gedaan hebt. 

Ik heb al van alles geprobeerd, psychologen, pick-up, boeken lezen, andere cursussen... Niks werkt. Wat onderscheidt jouw cursus?

Een student van me vertelde me ooit: "Toen ik begon met de cursus, was ik bijna wanhopig. Ik durfde eigenlijk niet mee te doen. Maar ik wist ook dat ik drastische stappen moest gaan nemen. Het was mijn laatste kans. Ik had al zoveel geprobeerd. Verschillende psychologen, cursussen, boeken van pick-up artists... Vooral die boeken klopten gewoon niet voor mij. Ze waren gebaseerd op manipulatie en dat was niet wat ik zocht." Uiteindelijk had deze man vlak na de afgeronde cursus na een serie succesvolle dates een leuke relatie gescoord die perfect bij hem paste. Het is nog steeds dik aan tussen die twee. 


Vooral voor mannen die zich niet thuis voelen bij coaches die zich focussen op pick-up, is de kans groot dat mijn cursus juist wel klikt. Omdat het veel dieper gaat dan 'Wat moet ik zeggen tegen een meisje, zodat ze me leuk vindt?' Succesvol daten, écht succesvol daten, gaat uiteindelijk over de soort connectie die je met jezelf hebt, in plaats van te leren hoe je in de smaak moet vallen bij anderen. 

Ik heb weinig succes op datingsites. Leren we daar ook iets over?

Ik heb dat vroeger wel gedaan. Maar omdat succes op datingsites vooral afhankelijk is van hoe goed jij met vrouwen in het algemeen omgaat, en hoe de relatie met jezelf is, zal op dat laatste de focus liggen. Daarom leer je in deze cursus een manier van daten die vrij is van dating sites. Hoef je je daar lekker niet mee bezig te houden.

Hoeveel tijd zijn we kwijt aan het huiswerk?

In de cursus word je flink uitgedaagd om in je eigen tijd aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen die voor jou op maat gemaakt zijn. Deze zullen voor iedere cursist anders zijn, omdat ieder voor zijn eigen uitdagingen gesteld staat. Soms zijn deze best spannend. Het heet niet voor niets een 'uitdaging'. Je zult echter genoeg hulp en stokken achter de deur meekrijgen, zodat je het toch gaat doen. Je hoeft het ook niet in je eentje te doen. Samen sta je sterker. Je bent niet verplicht om het te doen, maar het zal jouw kans op succes flink verhogen. Je zult altijd weer merken: je krijgt terug wat je er in stopt. Dus hoeveel tijd je kwijt bent aan je eigen uitdagingen, is helemaal aan jou. Hoeveel succes wil je hebben?

Ik heb een psychische achtergrond. Kan ik meedoen met de cursus?

Als je twijfelt of mijn cursus met jouw psychische achtergrond wel werkt, stuur me dan een berichtje naar: Klazien@lovehacks.nl. Ik ben afgestudeerd psycholoog, maar ik ben geen gecertificeerd GZ-psycholoog. Ik kan je bijvoorbeeld niet helpen met psychische klachten, zoals depressie, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of verslaving. In dat geval raad ik je aan om een GZ-psycholoog te raadplegen via je huisarts. Mocht je graag bij mij de cursus willen doen, overleg dan eerst met jouw GZ-psycholoog of en hoe je dit het beste aan kunt pakken.

Wat nou als de andere mannen in de cursus veel minder ervaren zijn dan ik?  

Iedereen in de groep heeft zijn eigen supertalent. De een is goed in vrouwen durven aanspreken. De ander is goed in diepe connecties leggen. Weer een ander is goed in zichzelf weer oppeppen na een tegenslag of afwijzing. Er valt altijd wat te leren van de anderen. We vormen teams zodat je het niet in je eentje hoeft te doen. Ook al zit je behoorlijk op niveau qua dating, je kunt altijd weer nieuwe dingen leren van de anderen, als je ervoor open staat. 

Ik ben queer. Ben ik ook welkom?

Mijn groepen zijn queer-vriendelijk. Dat vind ik belangrijk. De groepen zijn bedoeld voor iedereen die zich als man identificeert. Maar het maakt niet uit met wat voor gender je bent geboren en ook niet wat je geaardheid of oriëntatie is. Ik heb studenten geholpen van het hele lgbtiq+ spectrum. 

Help je ook vrouwen?

Niet in de groepstrajecten. Die zijn alleen voor mensen die zich als man identificeren.


Ik help soms wel vrouwen in privé sessies op speciaal verzoek. Ben je vrouw en zoek je hulp bij dating? Mail me dan even naar klazien@lovehacks.nl

Ben ik niet te oud/te jong voor de cursus?

De gemiddelde leeftijd van mijn studenten ligt tussen de 30 en de 50. Dat doe ik omdat ik heb gemerkt dat zij in de liefde wat serieuzer zijn dan veel twintigers. Ze verlangen meer van hun liefdesleven dan alleen rond te flirten, zonder uitzicht op meer. Ook heb ik zelf de meeste ervaring met mannen uit deze leeftijdsgroep. En belangrijker nog: ik ken de behoeftes van de vrouwen uit deze leeftijdsgroep als geen ander.


Ben je twintiger? Ga jij voor voor niks minder dan de real deal: een fantastische vrouw aan je zijde? Dan is deze cursus perfect voor je, ook als je in de twintig bent.

Wat nou als je 50+ bent? Mijn oudste student was ver in de 70. Ik werk met mannen die serieus iets willen opbouwen met een vrouw die bij hen past en ook geloven dat dat nog prima kan. Ben jij 50+ en ben je serieus in je zoektocht naar die fantastische partner, dan gaat deze cursus je zeker helpen. Wees welkom!

 © 2024,  Love Hacks