De vrouw in haar wil de man in jou

Ben jij het contact met de man in jou al een tijdje kwijt? Laat me een tip met je delen die je waarschijnlijk al veel eerder had moeten horen. En dat is: connect met andere mannen.

Date night! Gisteravond heerlijk liggen soezen in een prachtig paar gespierde, tot aan de polsen getatoeëerde mannenarmen. Dat alleen al vind ik dus helemaal het einde en het laat de vrouw in mij zuchten van diepe voldoening. 

Mannen. Ik kan het gewoon niet helpen, ik ben er gek op. Lieve man, als jij dit leest, ik zie de man in jou zo graag. En ik vier je. Lang zal je leven. Ik zou niet weten wat ik zonder je moest. En ja, dat meen ik echt. Als je wilt weten hoe erg ik dat nog steeds meen, lees dan even mijn ode aan jou van vier jaar terug. 

 

Man, we zitten op jou te wachten

Laat me je een goed bewaard geheim vertellen: vrouwen zoals ik zitten heel hard te wachten op mannen zoals jij. 

Ik kan me alleen heel goed voorstellen dat jij er helemaal niets van gelooft als ik dit zo tegen je zeg. 

Zeker als je keer op keer wordt afgewezen. Vanwege kleine onbelangrijke details of een groot mysterie. Of als jij echt zelden dates hebt. Waar zijn al die enthousiaste vrouwen dan? In ieder geval niet in jouw wereld. 

 

De eeuwige dader

Wat ook niet meehelpt zijn alle negatieve boodschappen die je continu leest in de donkere en niet zo donkere hoekjes van het internet. Hoe er soms wordt geschreven over mannen. Je zou er bijna bang van worden. De man, de eeuwige dader. De grote slechterik… 

Je snapt dat er veel niet klopt in de wereld en je sluit je ogen niet voor serieus onrecht en de onderliggende systemen die het aansturen. Maar je zou bijna gaan denken dat vrouwen niks goeds voor mannen over hebben. Kun je zelf eigenlijk nog wel veilig over straat als je de hele tijd bij voorbaat met wantrouwen wordt bekeken, alleen vanwege je gender? 

 

Niet welkom…

Het is best pijnlijk, dat afwijzing na afwijzing en bericht na bericht, het vertrouwen in je eigen mannelijkheid steeds een beetje kleiner wordt. Totdat je het contact met je mannelijkheid echt begint te verliezen. En dat doet mij ontzettend veel verdriet. Het doet me pijn om te zien als jij je gaat verbergen, omdat je er van overtuigd bent geraakt dat dat deel niet welkom is in deze wereld. Of intrinsiek onveilig is. Ik zie het helaas te vaak gebeuren bij de mannen om me heen. 

Lieve man, waar ben je gebleven? Ik mis je. Jij ook? Dat snap ik. Als je jezelf blijft verstoppen, geef je vrouwen niet de kans om jou echt te zien en op te merken. Als jij in angst leeft voor afwijzing op alles dat jou man maakt, blijft het lastig om jezelf echt volledig te laten zien in alle kwetsbaarheid en je te manifesteren als man. 

 

Mannen, zoek elkaar op

Ben jij het contact met de man in jou al een tijdje kwijt? Laat me een tip met je delen die je waarschijnlijk al veel eerder had moeten horen. En dat is: connect met andere mannen. En dan heb ik het niet over je drinkebroers van je oude studentenvereniging, of je voetbalmaten. 

Ik heb het over mannen die elkaar opzoeken omdat ze samen eerlijk willen onderzoeken wat mannelijkheid nou eigenlijk echt betekent, los van alle stereotypen, en hoe dat er voor hen zelf uitziet. Ze zoeken elkaar eens in de zoveel tijd op in veilige plekken: mannencirkels waar ze zich niet anders hoeven voor te doen dan ze zijn. En belangrijk detail: no girls allowed. 

 

Leer jezelf kennen en waarderen

Connecten met andere mannen over diepere zaken dan oppervlakkigheden is zo belangrijk, om weer voeling terug te krijgen met jezelf en je eigen mannelijkheid. Dat gevoel dat je er mag zijn in de wereld, helemaal zoals je bent. En dat dat zelfs gewaardeerd wordt. 

Ik kan dit soort cirkels niet hard genoeg aanraden. Want vrouwen hebben het hard nodig: mannen die veilig en zelfverzekerd hun héle zelf durven te ownen en te laten zien in al zijn kleuren, inclusief hun mannelijkheid. 

Dus doe jezelf een groot plezier. Zoek en vind een cirkel die jou aanspreekt en sluit je aan. Het wordt een mooie reis naar binnen waarin je jezelf beter leert kennen en waarderen, dat beloof ik je. 

DONDERDAGAVOND 8 JULI 19:00 UUR:

GRATIS ONLINE WORKSHOP ‘ZO VIND JE HAAR WÈL’

Een van de meest gestelde vragen is: wáár vind ik nou die ideale partner. Die droomvrouw die mij helemaal neemt zoals ik ben. Die vol enthousiasme voor mij kiest. Een geliefde, beste maatje, mijn partner… 

Ik heb een systeem ontwikkeld wat feilloos werkt om jouw ideale partner te vinden. Je hebt er geen datingsites bij nodig. Mag wel, hoeft niet. Deze methode is namelijk gebaseerd op communities. Huh wat? Ga ik je allemaal uitleggen op donderdagavond 8 juli in mijn nieuwste gratis online training: ‘Zo vind je haar wèl’. 

Dit is wat je gaat leren:

– De 3 geheimen die niemand jou vertelt over het vinden van jouw ideale match;

– Het beste systeem om een vriendin te vinden, dat dating sites by-passt, zodat je die niet nodig hebt;

– Wáár je de ideale vrouwen voor jou vindt, die jou ook zien staan;

– 5 Kansen op liefde die zich aandienen vlak na de lockdown;

– De beste tip hoe je belemmerende gedachten uitschakelt die tussen jou en je toekomstige vriendin in staan;

– Het geheim hoe je er voor zorgt dat leuke vrouwen jou gaan najagen, in plaats van andersom.

Kun je er niet bij zijn? Schrijf je dan toch in, want voor alle inschrijvers stel ik gratis een replay ter beschikking in de 3 dagen erna.

Schrijf je hier in: Gratis online workshop.

Oh trouwens, als je de workshop volgt, ben je volledig anoniem. Niemand (ik ook niet) kan jou zien, maar jij kan mij wel zien. Wel zo prettig voor je privacy 🙂

 

Showing 9 comments
 • S
  Beantwoorden

  Ik word hier wel een beetje onzeker van, Ik heb totaal geen gespierde armen en ‘mannelijk’ proberen te zijn vind ik niks en past absoluut niet bij me,

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hi S. Wat eerlijk en dapper van jou om toe te geven dat dit bericht je raakt op een gevoelige plek. Wat betekent mannelijkheid voor jou? En waarom voel je dat het niet bij je past?

 • S
  Beantwoorden

  Voor mij betekent het niks, want ik vind het concept door en door seksistisch. Bij alle dingen die vaak als ‘mannelijke’ eigenschappen worden beschouwd (initiatief nemen, assertief zijn, moed hebben, zelfstandigheid), vind ik het onzin dat mannen deze meer zouden hebben dan vrouwen. Dan zouden vrouwen minder natuurlijke leiders zijn…

  Verder past het niet bij mij, omdat ik groot, sterk en/of stoer zijn nergens voor nodig vind en zelf niet hoef. Dus vind ik het jammer dat zo veel vrouwen hier wel naar op zoek zijn. Of denk je dat er net zo goed vrouwen zijn die een kleine, ongespierde, bescheiden, gevoelige man zoeken?

  • S
   Beantwoorden

   Kan je hier nog eens op antwoorden?

   • Klazien
    Beantwoorden

    Hi S, goed dat je nog even aan de bel trekt. Je stelde me de vraag: denk je dat er vrouwen zijn die op meer feminine mannen vallen? Dat denk ik zeker. Ik geloof sowieso dan iedere man en vrouw zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen in zich heeft. Ieder individu is daar ook weer anders in. De vraag is: kun je jouw eigenschappen, zowel de mannelijke, als de vrouwelijke, volledig met liefde omarmen en ownen? Daar gaat het om. Ik ken heel vrouwelijke mannen die aan romantische vrouwelijke aandacht geen gebrek hebben. Het verschil is: zij wijzen deze eigenschappen in zichzelf niet af (bijvoorbeeld als sexistisch). Kun je blij zijn met jouw mannelijke en vrouwelijke eigenschappen, ongeacht wat de rest van de wereld daarover zou kunnen denken? Dat is pas echt aantrekkelijk.

   • Danny
    Beantwoorden

    Ik zou ook een antwoord willen geven. JA!!!! En volmondig zeg ik dat. Vrouwen zoeken heus wel mannen die er niet stoer uitzien, die niet gespierd zijn en andere uiterlijke facetten. Vrouwen zoeken, in mijn opinie, naar connectie met een man. Ik zeg niet dat je er onverzorgd en vies moet bijlopen. Vrouwen willen dat een man interesse toont in haar “ik”. Het mannelijke kan jij als man doen uitstralen door haar niet op een voetstuk te plaatsen (lees: needy zijn), door een eigen mening te hebben en vooral naar haar te luisteren (details goed onthouden en er later op in te spelen. Ze zal verwonderd zijn.😁) en haar laten voelen dat zij bij jou vrij kan zijn en je haar grenzen respecteert. Vrouwen houden enorm van een vertrouwd gevoel bij een man. En wees niet bevreesd om haar telefoonnummer te vragen.😉😉

    Kom op S. Ga de wereld in en praat met hen!!!

    • Klazien
     Beantwoorden

     Fijne toevoeging Danny. Lieve aanmoediging voor S. ook. Hopelijk helpt het.

 • S
  Beantwoorden

  Ik wijs deze eigenschappen in mezelf niet af, alleen vind ik het seksistisch om ze als “mannelijk” te beschouwen.

  Welke eigenschappen zie jij dan precies als “mannelijk” en waarom? Vind je niet ook dat ongeveer elke eigenschap die vaak als “mannelijk” wordt gezien (zoals initiatief nemen, assertief zijn, moed hebben, zelfstandigheid) net zo goed bij vrouwen past als bij mannen? Waarom zouden we die mannelijk moeten noemen tenzij we meegaan in een seksistisch frame?

  • Klazien
   Beantwoorden

   Dat is voer voor een goede discussie, S. Ik vraag me deze dingen namelijk ook vaak af. Ik vind je vragen een mooie oefening om zelf mee aan de slag te gaan…

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search