De 3 geheimen van up all night to get lucky

Door al het gefeest van de afgelopen tijd lijkt het wel alsof iedereen òf een relatie heeft, òf fantastische sjans heeft met iedereen, behalve jij. NO MORE! Lees hier drie geheimen achter getting lucky op feestjes. 

Gijs knuffelt me. “Bedankt voor de peptalk op het Oud&Nieuwfeest!” Zegt hij met een glimlach van oor tot oor. Graag gedaan. Hoezo? Het blijkt dat hij toen, een kwartier na ons goede gesprek over hoe lastig het altijd is om leuke meisjes te ontmoeten op wilde feestjes, een zeer aantrekkelijke dame ontmoette, met wie het direct de vlam in de pan sloeg. Knuffelen, zoenen, elkaar helemaal willen opeten en even later fietsten ze samen weg. Naar haar huis, waar er uiteraard niet werd geslapen. “Binnenkort heb ik een date met haar. Ik heb daar zo’n zin in. Ze is echt heel leuk!”.

Well that escalated quickly! Wat is er gebeurd?

Ik ken Gijs van feestjes. Hij vertrouwde me ooit toe dat hij moeite heeft met leuke dames ontmoeten in de korte tijd dat hij steeds thuis is. Met een veeleisende baan op zee is hij zelden onder de mensen. In de korte periodes dat hij thuis is, wordt er flink gefeest om in ieder geval het sociale gemis weer even goed in te halen. Maar het vrouwelijke gemis, dat blijft. En dat is behoorlijk frustrerend, zeker als je steeds maar zo kort de kans hebt om vrouwen te ontmoeten. Tot aan ons kleine gesprekje dus. Wat is er in godsnaam in die peptalk besproken?!

Omdat ik zeker weet dat veel mensen zich min of meer in Gijs’ situatie kunnen herkennen, geef ik hier uit ons gesprek de drie belangrijkste geheimen prijs, om op een wild feest lekker intiem te worden met een leuk liefie.

1. Vrouwen knappen af op mijn afwezige lifestyle. Waarom zou ik moeite doen?
Mijn antwoord: Dat klopt. Als jij ervan overtuigd bent dat alle vrouwen op zoek zijn naar een man met wie ze een stabiele relatie kunnen opbouwen, dan maak je inderdaad niet veel kans. Maar wist je dat je een door God gezonden cadeautje bent aan al die vrouwen die juist helemaal niet op zoek zijn naar iets vasts? En geloof me, die zijn er genoeg. Als je het zo bekijkt, ben je opeens heel aantrekkelijk. Het is een simpele om-denk oefening en de makkelijkste manier om je als een miljoen dollar te voelen op ieder feestje waar je komt. En dat is – je raadt het al – onweerstaanbaar.

2. Iedereen is dronken of high hier. Hoe kan ik iemands aandacht langer dan een paar seconden vasthouden?
Mijn antwoord: Waarom zou je iemands aandacht willen vasthouden die weer verder wilt fladderen? Laat haar gaan en fladder zelf ook gewoon weer verder naar de volgende. Leuke vrouwen en kansen genoeg op dit feest.
– Ook om 4 uur ’s nachts?
Zeker weten! Dacht je dat je de enige was die op dit uur van de nacht op zoek is naar een avontuurtje?

3. Maar hoe dan?!
Mijn antwoord: Doe vooral waar jij zin in hebt en ga niet op zoek naar ‘iets’. Hoor je je favoriete beat? Ga dansen. Wil je wat drinken? Ga iets heerlijks drinken. Wil je gezellig bijpraten met oude bekende? Go for it. Maar ga niet koortsachtig naar vrouwen op zoek. Dat voelen we en dan zijn we heel snel weg. Laat je verlangen naar ‘getting lucky’ volledig los. Durf het. Doe lekker je eigen ding, geniet ervan en laat ze naar jou toekomen. Want als jij in je element bent, straal je een fijne vibe uit waarbij mensen in de buurt willen zijn. Zorg er daarbij wel voor dat je benaderbaar bent. Dus zoek bijvoorbeeld vrolijk oogcontact op de dansvloer en deel je plezier, in plaats van extatisch met je ogen dicht te staan dansen.

Het klinkt allemaal bedrieglijk simpel. En ja, het werkt, vraag maar aan lucky bastard Gijs.

Samengevatting voor je party cheatsheet:
1. Denk jezelf om naar de geweldige vent die je (ook) bent.
2. Vrouwen zijn ook up all night to het lucky, net zoals jij. Laat ze vrij.
3. Doe je eigen ding en laat ze naar jou toe komen.

Heb jij zo je eigen succesgewoonten om van ieder feest een lucky feest te maken? Deel het hieronder.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search