Dates scoren, als je alle dating apps al hebt geprobeerd

Je zit op alle dating apps, en spreekt daar vele vrouwen aan. Maar niemand reageert. Wat te doen als je alles al hebt geprobeerd, en meer? Ik geef je de drie tips van mijn meest succesvolle studenten wat zij anders hebben gedaan. 

Dating apss. Zo heel af en toe weet je er toch een date uit te slepen, maar dan bleek die uiteindelijk best wel teleurstellend. 

Maar je geeft niet op, want net zo goed als ik weet jij dat de liefde ook voor jou beschikbaar is. Dus je probeert maar weer een hotte nieuwe dating app, waarover je goede verhalen hebt gehoord. Nu gaat het lukken, je weet het zeker! 

Maar ook in dit nieuwe water willen de visjes nog steeds niet echt bijten. Hetzelfde liedje dus. 

Om wanhopig van te worden. Wat nu, in hemelsnaam?

Ik geef je drie hele simpele stappen om nu wel leuke dates te scoren, als je alle dating apps al hebt geprobeerd. 

 

1. Gooi alle dating apps van je telefoon

Geloof me, je hebt helemaal nog niet alles geprobeerd. Dating apps beperken je en zitten je alleen maar ontzettend dwars als jij leuke dates wil hebben in het echte leven. Hier kun je er meer over lezen hoe dating apps je vooral saboteren. 

 

2. Verander je complete dating strategie

Ik daag je uit. Ga volledig offline. Want in de echte wereld vind je de leukste vrouwen en de beste matches. Het zal je versteld doen staan!

Daarvoor is nodig:

1. Dat je bereid bent om uit je comfort zone te gaan. Dating heel anders aan te vliegen dan je tot nu toe deed. Misschien zelfs tegen je intuïtie in. Dat is in het begin misschien even wennen, maar als je het eenmaal weet, dan wéét je het. En dan wil je ook nooit meer anders. 

2. Toegang tot iedere stap van deze nieuwe strategie. Deze deel ik met je in mijn meest succesvolle cursusprogramma Good Guy gets the Girl die binnenkort weer van start gaat. En in mijn eerstvolgende online workshop op 15 juni geef ik je hier een giga aanbieding voor. 

 

3. Word de man die vrouwen willen

Het is tijd om de nice guy in jezelf gedag te zeggen, zodat die niet meer jouw ontmoetingen met leuke vrouwen verstiert. En ook al ben je je helemaal niet bewust van dat er zoiets als een nice guy in jou huist, vrouwen voelen hem verdomd duidelijk aan, en wég zijn ze.

Maar jouw innerlijke nice guy blijft tevreden zitten waar die zit met al z’n fratsen, als jij jezelf niet voorneemt: fuck it, vanaf nu word ik de man die vrouwen willen!

En om je hiermee te helpen, wil ik je graag voorstellen aan mijn meest succesvolle studenten. Want deze mannen laten je zien hoe zij dat hebben aangepakt.

In mijn online workshop ‘Word de man die vrouwen willen’ deel ik al hun sleutelmomenten met je hoe zij hun innerlijke nice guy hebben ingeruild voor die guy waar vrouwen echt voor vallen. Waardoor ze nu dus hun vriendin in hun leven hebben gevonden. 

 

ONLINE WORKSHOP DONDERDAGAVOND 15 JUNI

WORD DE MAN DIE VROUWEN WILLEN

Dit is wat je gaat leren in deze workshop:

– Leer hoe onbewust nice guy gedrag vrouwen van je wegjaagt

– De 10 fouten die bijna iedere man maakt, waarop vrouwen het hardst afknappen

– Reken af met jouw innerlijke nice guy, zodat die nooit meer jouw verbinding met aantrekkelijke vrouwen saboteert

– De 7 geheimen van mijn meest succesvolle studenten om de man te worden die vrouwen echt willen.

– Een super tip om door te pakken en in 3 maanden tijd jouw droomvrouw aan te trekken.

 

Als jij op de volgende link klikt, kun jij als lezer van mijn blog gratis meedoen met deze workshop: gratis online workshop

En mocht je donderdag nou helemaal niet kunnen? No worries, I’ve got you covered, want ik stel de replay van deze workshop nog 3 dagen ter beschikking voor iedereen die zich heeft ingeschreven. 

 

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search