DATE APK

DATE APK
Het kompas naar jouw volgende vriendin

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Hoe zou het zijn om een onvergetelijke eerste indruk op je droomvrouw achter te laten? De Date APK vertelt je precies hoe.

Wat is het?
Een unieke in-field ervaring met een aantrekkelijke vrouwelijke expert op het gebied van succesvol daten. Je ondervindt live hoe je met jouw persoonlijke stijl de vrouw van je dromen verovert in plaats van afstoot.
Deze bestaat uit twee onderdelen: een date en jouw persoonlijke date kompas.

in-de-mand

DE DATE

Je gaat met mij wat drinken, als in een echte date. Ik ben dan nog steeds Klazien, maar vertegenwoordig dan de vrouwen die jij echt leuk vindt. Ik brief je van te voren uitgebreid over de kaders waarin de meeting plaats vindt en wat je moet doen.

JOUW PERSOONLIJKE DATE KOMPAS

In deze uitgebreide evaluatie leer je al jouw persoonlijke do’s en dont’s voor het veroveren van jouw droomvrouw, in de vorm van een live Skype gesprek. Het advies is helemaal op jou toegesneden en het geeft je een persoonlijk plan met wat je precies kan doen om je verbeter punten aan te pakken en je sterke punten nog meer naar buiten te laten komen. Hiermee heb je het kompas in handen tot jouw volgende vriendin.

DIT IS WAT HET JE OPLEVERT

MAATWERK

Je krijgt hier geen one size fits all adviezen. Mijn advies is helemaal op jóuw behoeften en persoonlijkheid toegesneden.

PROEFTUIN

De Date APK is een proeftuin waarin je in een veilige omgeving je date skills kan oefenen en fouten mag maken.

ZELDZAME FEEDBACK

Dit advies is uniek in Nederland en ga je nooit van iemand anders krijgen. Niet van je familie, niet van je vrienden, niet van andere adviseurs en zeker niet van je exen.

TRAINING

Beter dat je tijdens de Date APK fouten maakt en expliciet leert wat je beter kan doen, dan te falen bij je droomvrouw, om haar nooit meer terug te zien

SPIEGEL

Je krijgt een duidelijke spiegel voorgehouden, waarbij in één oogopslag duidelijk wordt waar je aan kunt gaan werken.

SLEUTEL

Met jouw persoonlijke date kompas heb je de sleutel in handen tot altijd succesvolle dates, de rest van je leven.

Dit is wat anderen hebben ervaren

 • "Klazien heeft me behoorlijk wakker geschud. Door haar ervaring en psychologische achtergrond weet ze de juiste vragen te stellen waardoor je gaat nadenken wat je wil, waar je heen wilt en wat je blokkades zijn. Ze geeft persoonlijke tools, tips en voorbeelden waarmee jíj verder kan. Die Date APK kan ik erg aanraden. Je denkt dat het daten je wel zal lukken, maar het keiharde doch goudeerlijke rapport zal dat van tafel vegen. En dat alles met respect voor wie je bent. Ze is een dating coach waarbij ik me veilig en op mijn gemak voel."

  Vincent Flem
  Vincent Flem
 • "Ik heb met Klazien een Date APK gedaan en die was echt ontzettend leuk. Ik vond het bijna jammer dat ze in het echt al bezet is! Ze heeft me een heel andere kijk gegeven hoe ik vrouwen moet benaderen. Ik weet nu dat mijn voorzichtigheid tegen me werkt. Dat was mijn grootste les. Ze heeft me in een duidelijk rapport grote inzichten gegeven. Ik schrok in de eerste instantie een beetje van de evaluatie, maar het was wel begrijpelijk, want ze legt goed uit waarom dit zo is. Hierdoor weet ik zeker dat mijn prestaties bij mijn volgende echte date veel beter zullen zijn. Deze confrontatie was het beste dating advies wat iemand me ooit heeft kunnen geven."

  Wouter Moné
  Wouter Moné Fotograaf
 • "In de ‘Date APK’ werden mijn dating skills onder de loep genomen. Klazien heeft mij een spiegel voorgehouden die andere vrouwen je nooit zullen geven."

  Jan Kok
  Jan Kok
 • "Op date met je datecoach. Het Persoonlijk Date Kompas dat daaruit komt is zeer uitgebreid en vertelt meer over jezelf. Uiteraard ook een gedegen evaluatie inclusief adviezen."

  Ivo

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS STRATEGISCH GESPREK

Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan een berichtje en vertel me:
wat is jouw grootste uitdaging op het gebied van dating?
Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis strategisch gesprek.

In dit skype gesprek van 15 minuten kun je leren of de Date APK nu de beste stap is voor jou en wat het jou persoonlijk kan opleveren. Ook leer je over alternatieve stappen die je kunt zetten in je liefdesleven die nu het beste op jouw pad passen, zodat jij met succes een heel stuk dichter bij de vrouw van je dromen komt.

Vul hieronder je naam, je e-mail adres en je telefoonnummer in en stel me al je vragen, dan kan ik me goed voorbereiden om jou goed te helpen. Ik verheug me erop je te ontmoeten!

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search