Vind en verover de liefde van je leven met de cursus:

'Een vriendin aan je zijde'


Eind augustus 2019 start de nieuwe cursus 'Een vriendin aan je zijde'. Daarin leer je om succesvol te daten met vrouwen die jij leuk vindt, zodat die geweldige vriendin aan je zijde werkelijkheid wordt.Ik werk met kleine groepen van 8 deelnemers

Herken je dit?"Mijn angst voor afwijzing weerhoudt me ervan om ontspannen te flirten"


"Ik heb weinig zelfvertrouwen met leuke vrouwen. Iemand aanspreken voelt bijna onmogelijk"


"Ik zou graag ontspannen willen flirten en daten. Dat het me natuurlijk afgaat"


"Ik baal ervan dat vrouwen nooit ' De Klik' met mij voelen. Liever worden ze gewoon vrienden"

Dating apps helpen niet.

En alleen theorie blijven volgen over dating gaat niks veranderen.

Als je echt iets blijvend wil veranderen in je liefdesleven, kan ik je helpen.

Hallo, ik ben Klazien


Hi! Ik ben Klazien, psycholoog en gespecialiseerd in liefde en dating sinds 2004. Ik heb honderden mannen geholpen - middels mijn webinars en cursussen - met het vinden van een vriendin.


Ik ben altijd al een enorme dating geek geweest. Ik wil er alles over weten, maar ik doe het ook graag in de praktijk. En ik ben er best goed in. Ik gun iedereen de overvloed aan liefde in zijn leven zoals ik die zelf dagelijks ervaar. Daarom heb ik van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt. 


Ik help mannen (die een beetje nerdy zijn, net zoals ik) het beste uit zichzelf te halen om de vrouwen die zij leuk vinden te vinden en te veroveren, zonder dat ze hun ziel hoeven te verkopen met pick-up trucjes. 


Diep contact maken met leuke vrouwen werkt namelijk het beste als je het doet vanuit je hart. Niet vanuit je ego.


Start cursus: Eind augustus 2019


Ik stuur je een datumprikker zodat je zelf kunt aangeven wanneer je kunt.

Ik werk met kleine groepen van 8 deelnemers

Dit is waarom ik jou kan helpen


Voor mij is er niks mooiers om te zien hoe iemand aanvankelijk hopeloos bij de cursus kwam aankloppen, over een paar maanden tijd te zien transformeren naar een man vol zelfvertrouwen. Een man die een overvloed aan liefde in zijn leven ervaart.


Ik ben de enige vrouwelijke datingcoach in Nederland voor mannen. Als je echt goed wil leren hoe jij overkomt op een vrouw, dan kun je dat het beste van een vrouw zelf leren. Ik geef je gedurende de cursus dan ook voldoende feedback vanuit vrouwelijk perspectief. Je leert precies wat je kunt doen om een onvergetelijke indruk te maken.


Omdat ik geloof dat een echte, diepe connectie maken met een vrouw het best lukt en voelt, recht vanuit je hart en niet vanuit je ego, werk ik níet met pick-up en gerelateerde methodes.


Ik werk alleen met mannen die willen en durven te werken vanuit een plek van authenticiteit. Dat betekent: geen ego's. Geen machismo. Geen onzin over alpha's en beta's. Geen manipulatie of andere onethische praktijken.

Wel: daten en flirten zoals het bij jou het beste past, vanuit jouw kracht.


Alle technieken en psychologie die je van mij gaat leren heb ik getest in mijn eigen praktijk. Mijn theorie is vooral ervaringsgericht. Theorie waarvan ik merk dat het op papier overtuigend klinkt, maar in het echte leven niet goed werkt, neem ik niet mee in het programma. Daarom leer je alleen methodes die zichzelf hebben bewezen in de praktijk.


Ik ben groot fan van het menselijk perspectief. Ik leer je methodes om diep contact te maken met vrouwen van mens tot mens. Je hebt meer met elkaar gemeen dan je denkt. Zo voorkom je dat je vrouwen blijft zien als van die ongenaakbare wezens van een andere planeet. Dan is dat beruchte voetstuk ook niet meer relevant, en kun je écht een connectie maken, zonder poespas of trucjes.


Omdat de nadruk bij het slagen of falen van dating vooral afhankelijk is van je eigen psychologie, zal deze cursus een stuk minder gaan over het hoe en wat van datingsites. Die gaan je namelijk niet helpen, als dating je het in het echt ook niet lukt. Daarom gaat de cursus veel verder en dieper dan weten hoe wat je op je datingprofiel moet zetten.


En mijn theoretische achtergrond? Ik ben opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn studie Sociale Psychologie heb ik afgerond met een Masters-onderzoek over, je raadt het al: dating. Na het behalen van mijn Masters, heb ik gewerkt met dating- en intimiteitsexpert Reid Mihalko in West-Virginia, USA. Ik ben mijn eigen praktijk meteen daarna gestart in 2015. Ik mag mijzelf datingpsycholoog noemen.


“Klaziens aanstekelijke enthousiasme en plezier hebben de druk van de zoektocht naar een leuke vriendin afgehaald, waardoor het daten zelf veel relaxter is geworden. Ik ervaar veel meer luchtigheid in de omgang met vrouwen. Ik weet nu: niet iedereen past bij mij, en dat is okee."


- Hylke. Vond een week na de cursus zijn allereerste vriendin.


Met de cursus 'Een vriendin aan je zijde' heb je alles in huis om die fantastische relatie waar te maken in je eigen leven


Voor succes in de liefde hoef je niet te worden geboren als natuurtalent. Zelfs uiterlijk is niet belangrijk. De methode die ik ontwikkeld heb om geweldige relaties te vinden, kun je gewoon aanleren, stap voor stap.IK werk met kleine groepen van 8 deelnemers

Waaruit bestaat de cursus?

De eerste 3 maanden


Zes live cursusavonden van 2,5 uur waar je met een kleine groep van acht mannen gaat werken aan jouw relatiedoelen.


Een veilige omgeving, waarin je fouten mag maken en je kwetsbaar mag zijn. We have your back!Mijn e-book 'Van Droogstaan naar Droomvrouw in 10 Warpzones'14 dagen 'Ik ben van gedachten veranderd'-garantie, na de 1e betaling.


Je werkt aan je eigen doelen op je eigen niveau.Toegang tot de privé-community op Facebook, wat je persoonlijke hotline is met mij en de andere cursisten.


De 9 maanden daarna


Een jaar lang toegang tot de privé online community op Facebook, waar je terecht kunt met al je vragen, feedback en tips. Ik en de anderen helpen je direct en persoonlijk.


Een jaar lang toegang tot alle documenten van de cursus, zoals de groeiende evenementenkalender; alle e-books; etc...


Inhoud cursusdagen


1e bijeenkomst:

Matchkans verhogen

(twv €260,-)


- Je matchkans verhogen, zodat je beschikking hebt over een grotere keus aan vrouwen die jij aantrekkelijk vindt, en zij jou.

- Technieken om geen last meer te hebben van verwachtingen (en het niet uitkomen daarvan).2e bijeenkomst:

Succesvolle denksystemen herprogrammeren

(twv €425,-)


Je belemmerende denksystemen signaleren en herprogrammeren in systemen die je gaan dienen en gericht zijn op succes in de liefde.3e bijeenkomst:

Een succesvol datingprofiel

(twv €260,-)


- Ontwerpen van een onweerstaanbaar datingprofiel, gericht op meer dates.

- Copywriting en profielfoto-tips.

- E-book over online dating.
4e bijeenkomst:

Flirten

(twv €260,-)


- Flirten en flirttechnieken, gericht op romantische en seksuele verleiding. 

- Friend zone voorkomen5e bijeenkomst:

From zero to hero. Leer van een succesvolle man

(twv €260,-)


Mannelijke co-host deelt zijn zero-to-hero verhaal en zijn praktische manieren hoe hij dat heeft gedaan.6e bijeenkomst:

Dates regelen

(twv €260,-)


Alle technieken om makkelijk dates te regelen met vrouwen die jij aantrekkelijk vindt. 


Alleen deze week: €897,-

Na je reservering word je gebeld voor een intakegesprek. Is deze cursus je op het lijf geschreven? Dan ontvang je na dit gesprek een factuur. Deze kan ook in 4 gelijke termijnen van €200,- per maand worden betaald.  


Je krijgt altijd 14 dagen 'ik ben van gedachten veranderd'-garantie

De cursus 'Een vriendin aan je zijde' is veel meer dan een optelsom van zes cursusdagen

Dit zijn de bonussen!


Mijn e-book: ‘Van Droogstaan naar Droomvrouw in 10 Warpzones’

(twv €14,95)


De grote ‘beste flirtplekken’ lijst 

Lijst van plekken waar je de meeste kans loopt dat leuke vrouwen met jou gaan flirten.

(Twv €37,50)


1 jaar lang online support van mij persoonlijk en van de community

Twv €500,-

Wat andere mannen zeggen over Klazien

"Binnen 48 uur na afloop van de cursus meteen al een telefoonnummer en een date gescoord! En het allermooiste vind ik nog wel dat de manier waarop de dingen gingen voor mij zo logisch aanvoelde. Ik had nergens het gevoel een drempel over te moeten of dat ik iets engs aan het doen was. Sterker nog, ik denk dat ik het pas ongemakkelijk had gevonden als ik haar níét mee zou hebben gevraagd :)”


MIchiel van Dijk

"Klazien zag meteen dat ik heel goed ben in het flirtspel, niet door woorden te gebruiken, maar wel mijn ogen, en hoe ik een vrouw daarmee aan kijk. Dat wist ik niet. Ze gaf mij heel duidelijk terug: ‘Hey dit doet iets met me’. Het was precies de feedback die ik nodig had, over hoe mijn gedrag bij vrouwen binnenkomt. Ze heeft mij dus niet alleen als coach goed geholpen, maar ook als vrouw.”


Hylke Grasmeijer

"Ik merk dat Klaziens cursus niet alleen invloed heeft op mijn liefdesleven. Ondanks alle stemmetjes in mijn hoofd die me vertelden dat ik het niet kon, ben ik een bestuursfunctie aangegaan in mijn orkest, en ben ik momenteel lekker aan het daten met een leuke vrouw. Ik vind haar dichtbij perfectie komen en morgen zien we elkaar weer!"


Gertjan van Dijk

"“Ik had allemaal excuses van 'als ze dat wilden hadden ze het zelf wel voorgesteld' of 'ze hebben hun leven vast op orde en hebben hier geen behoefte aan' ... Klazien wist dat iedereen waarschijnlijk zat te wachten op iemand om de eerste stap te zetten en dat ik degene zou kunnen zijn. En inderdaad, toen ik voorstelde om wat te gaan drinken wilden tien van de twaalf uit mijn toneelgroep gelijk met me mee, en nu gaan we het wekelijks doen :)”


Niels de Groot

"… Dat ik me super vreugdig en voldaan voel na de gehele cursus en vooral na de fantastische avond gister. Ik ben heel blij dat ik via Klazien deze scene heb ontdekt en ben binnengestapt. Fantastische mensen en een geweldige omgeving om mezelf verder te ontplooien!”


Boris Arkenaar

"Toen ik vlak na de cursus mijn allereerste vriendin kreeg, zat ik in een enorme roes van gelukzaligheid. Achteraf ging het succes allemaal iets te snel, besef ik me nu, maar op dat moment voelde ik me beter dan ik me ooit had gevoeld. Ik was euforisch.

Mijn grootste inzicht van mijn werk met Klazien is: leren durven. Ga steeds net ietsje verder dan je eigenlijk durft en vertaal het in concrete acties. Ik doe sindsdien nog steeds bijna dagelijks dingen die ik eigenlijk niet durf. Het is top!

Ik zit nu trouwens met een nieuw luxeprobleem. Ik heb nu zoveel vrienden dat het soms moeilijk is te balanceren qua tijd :)"


Jan Roselaar


Ik werk met kleine groepen van 8 mannen. Vol = vol.

De locatie van de cursus


Love Hacks

Klazien Schaap

Singel 268B

1016 AC, Amsterdam


OV: op loopafstand van Amsterdam Centraal

Auto: Parkeren in parkeergarage Oosterdok


Veelgestelde vragen
Voor wie is deze cursus bedoeld?

Ik heb deze cursus opgezet speciaal voor mannen die vastbesloten zijn om hun droom van een vriendin waar te maken. Je succes is sterk afhankelijk van je eigen motivatie om stappen te durven nemen en te investeren in nieuw gedrag, dat aanvankelijk een beetje eng en onwennig zal aanvoelen. Als jij beschikt over een gedreven motivatie, en je bent bereid om je relatiedoelen te behalen, ook al moet je daarvoor meerdere malen uit je comfort zone, dan is deze cursus een heel goede oplossing voor jou.Ik wil eerst graag goed leren flirten voordat ik aan een relatie wil beginnen. Past de cursus bij mij?

Ook als je niet direct op zoek bent naar een vaste vriendin, is deze cursus prima geschikt voor je. Eerdere cursisten hebben in de cursus met succes gewerkt aan hun sociale vaardigheden om bijvoorbeeld meer vrienden te maken, assertiever te worden, meerdere losse liefdescontacten te hebben in hun leven of beter te leren flirten. Het leuke is: als je leert hoe je een vaste relatie vindt en verovert, neem je al die vaardigheden met je mee. Je zult bijvoorbeeld ook merken dat je meer invloed krijgt op je werk, je vriendenkring verandert positief, en je gaat meer liefde voelen, voor jezelf en voor de rest van de wereld.Ik heb nog nooit zelfs maar een vrouw gekust in mijn leven. Is mijn niveau niet wat al te laag voor de cursus?

Er ligt in deze maatschappij een enorm taboe op bijvoorbeeld als man van over de dertig nog maagd zijn. Zelfs als maagdelijke twintiger word je raar aangekeken. In mijn cursus is dat niks om je voor te schamen, want het maakt helemaal niet uit hoe veel of hoe weinig ervaring je hebt op het gebied van de liefde. Ik bied de groep een veilige plek waar iedereen zo kwetsbaar en zo eerlijk mag zijn als hij zelf wil. Je zult veel steun ervaren aan de andere mannen die ook zo hun eigen uitdagingen hebben. Er heerst een sfeer van elkaar helpen en steunen als het tegenzit. Elkaar een schuldgevoel aanpraten, daar doen we niet aan. Natuurlijk vieren we ook elkaars successen. We have your back! Dat maakt deze cursus bijzonder geschikt voor mannen die weinig ervaring hebben met vrouwen.Wat is je succespercentage? Hoeveel mannen heb je al aan een vriendin geholpen?

Jouw succes in de liefde is niet afhankelijk van het succes van anderen die je voorgingen. Jouw succes hangt wel af van welke doelen je wilt bereiken, dus hoe jij jouw succes definieert. Daarmee gaan we de eerste cursusdag aan de slag. Vervolgens hangt jouw succes af van jouw bereidheid om diep in je eigen proces te duiken. Ja, dat is soms beangstigend, want je zult naast successen, ook heel wat van je eigen demonen tegenkomen (als je het goed doet).

In de regel hebben de mannen die mijn cursus met het meeste succes afsluiten het volgende met elkaar gemeen: ze zijn bereid om het werk te doen. Om lef te tonen om echt diep te gaan, ook al doet het soms pijn. Om de dingen te doen die ze eerst eigenlijk niet durfden. En het dan toch te doen, ondanks de angst die ze voelden.Moet ik dingen doen die misschien niet bij me passen, of waar ik doodsbang voor ben?

Je zult zeker niet worden gedwongen om dingen te doen die je echt niet wilt doen. Ieder zijn eigen tempo en ik ben een groot fan van babysteps. Als je iets echt graag wilt, maar eigenlijk niet durft, krijg je uitgebreid begeleiding van mij en de andere mannen om je de stap te durven laten zetten. Het zijn vaak die stappen waarvan je achteraf denkt: ooooh, was dit echt nou zo eng? En dan ben je toch blij dat je het gedaan hebt.Ik heb al van alles geprobeerd, psychologen, pick-up, boeken lezen, andere cursussen... Niks werkt. Wat onderscheidt jouw cursus?

Laatst vertelde een student van me dit: "Toen ik begon met de cursus, was ik bijna wanhopig. Ik durfde eigenlijk niet mee te doen. Maar ik wist ook dat ik drastische stappen moest gaan nemen. Het was mijn laatste kans. Ik had al zoveel geprobeerd. Verschillende psychologen, cursussen, boeken van pick-up artists... Vooral die boeken klopten gewoon niet voor mij. Ze waren gebaseerd op manipulatie en dat was niet wat ik zocht." Uiteindelijk had deze man vlak na de afgeronde cursus na een serie succesvolle dates een leuke relatie gescoord die perfect bij hem paste. Het is nog steeds dik aan tussen die twee. Vooral voor mannen die zich niet thuis voelen bij coaches die zich focussen op pick-up en ander machogedrag, is de kans groot dat mijn cursus juist wel klikt. Omdat het veel, veel dieper gaat dan 'Wat moet ik zeggen tegen een meisje, zodat ze me leuk vindt?' Succesvol daten, écht succesvol daten, gaat uiteindelijk over de soort connectie die je met jezelf hebt, in plaats van te leren hoe je in de smaak moet vallen bij anderen.


Amsterdam, dat is best ver reizen voor mij. Hoe ga ik daar op tijd komen?

De cursus begint iedere keer om half 8 's avonds en duurt tot 22:00 uur. Mijn locatie is goed te bereiken per OV, omdat het op wandelafstand van het centraal station is. Daar is ook een parkeergarage waar je je auto kwijt kunt. In de binnenstad parkeren is af te raden. Ik heb cursisten uit alle provinciën van Nederland gehad. Dat komt doordat Amsterdam prettig centraal gelegen is. Ook voor de mannen uit Zeeland, Groningen, Brabant en Friesland was het goed te doen.Ik heb over mijn dates niet te klagen. Is deze cursus geschikt voor mij?

Ook als je regelmatig leuke dates hebt, ben je van harte welkom op de cursus. Iedereen werkt aan zijn eigen doelen op zijn eigen niveau. Dus als jouw doel is: 'Daten lukt. En nu nog die leuke vriendin vinden', dan is dat waarmee we aan de slag gaan.Ik heb weinig succes op datingsites. Leren we daar ook iets over?

Er zal een cursusavond worden besteed aan het maken van een succesvol datingprofiel. Daarin leer je de basis over het schrijven van een goede profieltekst en het maken van goede foto's. De nadruk van de cursus zal echter komen te liggen op de psychologie achter het daten en dan vooral jouw psychologie. Als je hier niet grondig aan werkt, zul je aan datingsites namelijk helemaal niks hebben, ook al heb je nog zo'n mooie sixpack op je profielfoto. Datingsites zijn één van de vele handige tools in datingland, maar ze zijn niet de beslissende factor waarom je wel of geen succes hebt in de liefde. Ik zal je naast datingsites ook nog veel andere handige, bij jou passende tools aanreiken waarmee je in contact kunt komen met de vrouwen die jij leuk vindt.Hoeveel tijd zijn we kwijt aan het huiswerk?

In de cursus word je flink uitgedaagd om in je eigen tijd aan de slag te gaan met nieuwe uitdagingen die voor jou op maat gemaakt zijn. Deze zullen voor iedere cursist anders zijn, omdat ieder voor zijn eigen uitdagingen gesteld staat. Soms zijn deze best spannend. Het heet niet voor niets een 'uitdaging'. Je zult echter genoeg hulp en stokken achter de deur meekrijgen, zodat je het toch gaat doen. Je hoeft het ook niet in je eentje te doen. Samen sta je sterker. Je bent niet verplicht om het te doen, maar het zal jouw kans op succes flink verhogen. Je zult altijd weer merken: je krijgt terug wat je er in stopt. Dus hoeveel tijd je kwijt bent aan je eigen uitdagingen, is helemaal aan jou. Hoeveel succes wil je hebben?Ik bevind me op het autistisch spectrum. Kan ik meedoen met de cursus?

Ik heb vaker cursisten in mijn groepen die zich op het autistisch spectrum bevinden. Ik geloof dat iedereen is geboren voor de liefde, dus ook als je deze eigenschap hebt, kun je ontzettend gelukkig zijn in de liefde en je relatiedoelen behalen. Vele cursisten gingen je voor. En als het hun lukt, lukt het jou ook. Als je twijfelt of je wel kunt meedoen met de cursus vanwege je autisme, stuur me even een berichtje, dan komen we er samen wel uit: klazien@lovehacks.nl.Ik heb een psychische achtergrond. Kan ik meedoen met de cursus?

Als je twijfelt of mijn cursus met jouw psychische achtergrond wel werkt, stuur me dan een berichtje naar: Klazien@lovehacks.nl. Ik ben afgestudeerd psycholoog, maar ik ben geen gecertificeerd GZ-psycholoog. Ik kan je bijvoorbeeld niet helpen met psychische klachten, zoals depressie, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen of verslaving. In dat geval raad ik je aan om een GZ-psycholoog te raadplegen via je huisarts. Mocht je graag bij mij de cursus willen doen, overleg dan eerst met jouw GZ-psycholoog of en hoe je dit het beste aan kunt pakken.Wat nou als de andere mannen in de cursus al veel verder zijn dan ik?

Ik geloof enorm in de kracht van de groep. Daarom bied ik deze cursus niet aan als online training, maar alleen als live training met echte ontmoetingen tussen de cursisten. Als groep kun je elkaar enorm helpen en tot steun zijn. Als je het gevoel hebt dat de anderen verder zijn qua niveau dan jij, dat is dat goed nieuws voor jou, omdat jij van de anderen het meest kunt leren. Op deze manier kun je je optrekken aan de rest en maak je grote ontwikkeling door.Wat nou als de andere mannen in de cursus veel minder ervaren zijn dan ik?

Iedereen in de groep heeft zijn eigen supertalent. De een is goed in vrouwen durven aanspreken. De ander is goed in diepe connecties leggen. Weer een ander is goed in zichzelf weer oppeppen na een tegenslag of afwijzing. Er valt altijd wat te leren van de anderen. We vormen teams zodat je het niet in je eentje hoeft te doen. Ook al zit je behoorlijk op niveau qua dating, je kunt altijd weer nieuwe dingen leren van de anderen, als je ervoor open staat.Wat is de beste leeftijdscategorie om deze cursus te doen?

Ik werk vooral met mannen van in de 30 en 40. Dat doe ik omdat ik heb gemerkt dat zij in de liefde wat serieuzer zijn dan twintigers. Ze verlangen meer van hun liefdesleven dan alleen rond te flirten, zonder uitzicht op meer. Ook heb ik zelf de meeste ervaring met mannen uit deze leeftijdsgroep. En belangrijker nog: ik ken de behoeftes van de vrouwen uit deze leeftijdsgroep als geen ander. Ben jij jonger dan 30? Dat kan. Heb jij als twintiger de intentie om geen genoegen meer te nemen met de vrijblijvende stukjes aandacht die je bij vrouwen lospeutert met pick-up trucjes? Ga jij voor voor niks minder dan de real deal: een fantastische vrouw aan je zijde? Dan is deze cursus perfect voor je, ook als je in de twintig bent.

Wat nou als je 50+ bent? Ik werk alleen met mannen die serieus iets willen opbouwen met een vrouw die bij hen past en ook geloven dat het nog kan. Ik werk niet met senioren die op zoek zijn naar een veel jongere vriendin. Ben jij 50+ en ben je serieus in je zoektocht naar die fantastische partner, dan gaat deze cursus je zeker helpen. Wees welkom!Zijn vrouwen ook welkom?

Ik heb wel eens eerder gewerkt met vrouwen, maar het is nog niet voorgekomen dat ze bij mij in de cursus hebben gezeten. Mijn groepen zijn in principe mannengroepen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Dus als jij je als vrouw ontzettend geroepen voelt om in deze cursus plaats te nemen, neem dan even contact op mijn mij via klazien@lovehacks.nl. Dan kan ik na ons gesprek overleggen met de rest van de cursisten of het voor hen ook goed voelt om nog een vrouw in hun midden te hebben.

Wil jij nog langer de rest van je leven alleen blijven, terwijl andere mannen wel leuke relaties hebben?

... Of niet?

Zet nu de stap naar een leven vol liefde.

Ik werk met kleine groepen van 8 mannen. Vol = vol.