VRIJDAGAVOND 17 JULI

Vind jij het ook zo intens jammer, dat sinds dating sites de normale plek zijn geworden om singles te benaderen, de edele kunst van het face to face flirten verloren is gegaan? Zonde. Ik ga jou precies leren hoe je ‘ouderwets’ dates kan veroveren in het wild. 

En dan niet in een bedompt zaaltje, maar lekker buiten op een sloep, varend door zomers Amsterdam. Samen met andere single mannen en vrouwen leer je precies hoe je zonder angst op een aantrekkelijke vreemde afstapt, wat je moet zeggen, hoe je vervolgens een betekenisvolle connectie opbouwt en eindigt met een date! We meren aan bij de allerleukste plek van Amsterdam en we gaan daar meteen onze nieuwe skills in praktijk brengen, waar al die mooie zongebruinde zomer beauties staan te springen om jouw onverdeelde aandacht. 

Ben jij klaar voor de mooiste avond van je leven?

3 redenen waarom je dit event niet mag missen

1. BOOTKAMP = bootcamp, maar dan beter
BOOTKAMP is geïnspireerd op ‘bootcamps’ van dating coaches. Dit zijn workshops voor single mannen waarin ze leren hoe ze vrouwen moeten versieren in het wild. Effectief? Zeker. Leuk? Ja, maar kan zoveel leuker! Omdat alles beter is op een boot, hoef je niet anderhalf uur in een TL-verlicht zaaltje door te brengen, alleen om de expert te horen praten. Nergens wordt het méér summer in the city dan vanaf het water dus varen we dwars door het centrum van Amsterdam om die stadse zomer vibe echt goed te laten resoneren.

En vind je een gemengd feestje ook niet altijd veel leuker dan een sausage fest? Daarom zullen er net zoveel mannen als vrouwen meegaan, for your pleasure.

Bovendien is BOOTKAMP vele malen voordeliger dan een bootcamp, waaraan je normaal honderden of zelfs duizenden euro’s kwijt bent. Omdat op BOOTKAMP jíj degene bent die centraal staat, is de prijs belachelijk laag en kan iedereen die het wil meedoen.

2. Achter je computer/telefoon vandaan en lekker naar buiten
Tinder is een gemakkelijke tool om bijna zeker te weten of iemand single is en om een date te krijgen. Maar de transacties zijn ook zakelijk, tijdrovend en de kans op teleurstellingen is groot. 

Voor iedereen die zich maar niet thuis kan voelen op Tinder: ga lekker naar buiten, laat je zien en BOOTKAMP! Sinds de dating app zo populair is en flirten een uitstervende bezigheid is geworden, kun je een opvallend sociale en daarom aantrekkelijke verschijning zijn tussen al het telefoon loerende volk. Bovendien weet je binnen 1 minuut of die aantrekkelijke vreemdeling net zo leuk is van dichtbij als van veraf.

3. Je leert alles wat je moet weten om effectief contact te leggen
Wanneer heb jij voor het laatst meerdere betekenisvolle connecties gelegd met aantrekkelijke vreemden op één avondje uit? Of bleef je dan toch weer liever veilig bij je vriendengroepje hangen? Op BOOTKAMP leer je precies hoe je uit die comfort zone komt en je balboekje vol telefoonnummers krijgt.

Wanneer?
Het event zal plaatsvinden op vrijdagavond 17 juli om 19:45. We varen stipt om 20:00 weg. 

Waar?Screen Shot 2015-07-06 at 15.34.46
De opstap plek is de Ceuvel in Amsterdam Noord. Deze bijzondere verborgen plek is zonder twijfel de aller-gezelligste plek van Amsterdam voorzien van een idyllisch stadsstrandje, waar je niet alleen uitgebreid kan flirten, maar ook nog eens heerlijk kan eten, drinken, zwemmen, dansen en van de late avondzon genieten bij een gezellig kampvuurtje.

Kost dat?
De prijs loopt niet in de honderden euro’s zoals op normale bootcamps. Omdat ik goede deals voor je maak met de samenwerkende partijen, hou ik het onder de honderd euro en hoef je maar €87,- euro te betalen.

Kom samen!
Tip: om de man/vrouw ratio in evenwicht te houden: neem een leuke single vriend mee van het andere geslacht dan je eigen. Zo heb je gelijk een goede wing man bij je die jou door en door kent. Aan boord vertel ik je wat een wing man voor je kan betekenen.

Hoe reserveer ik?
Er is beperkt plek aan boord, waardoor het gezelschap intiem en exclusief blijft. Dat betekent: wees dus snel met je reservering. Meld je nu aan.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Buurtcamping