De fijne lijn tussen lastig vallen en de friend zone (+ zoentip!)

Flirten is er sinds de massale golf van bekentenissen op social media van misbruik niet gemakkelijker op geworden. Hoe beland je, als je iemand leuk vindt, aan de goede kant van de scheiding tussen lastig vallen en oprecht interessant gevonden worden?

Dus je bent respectvol naar vrouwen. Je wilt niet overkomen als creep. Je wilt ze niet ongemakkelijk maken. Een onveilig gevoel is het laatste dat je ze wilt geven. Beter maak je geen move als je een leuke vrouw ziet die je niet kent. Je wilt haar liever niet lastig vallen.

 

Zo’n aardige jongen

 

Maar je weet maar al te goed waar dat vaak toe leidt:

Je gebrek aan initiatief laat kansen aan je neus voorbij gaan…

Je terughoudendheid zorgt ervoor dat vrouwen je direct weer vergeten…

En je vriendelijke nice guy houding wekt hetzelfde vertrouwen als een ouwe vertrouwde vriend zou doen. Zònder benefits…

Zo’n aardige jongen, zeggen ze dan…

Hoe kun je assertiever zijn en meer het initiatief nemen, zonder te worden aangezien voor een creep? 

 

 

Hoe beland je aan de goede kant van de scheiding tussen lastig vallen en oprecht interessant zijn?

Dat leer je in mijn volgende webinar ‘Flirten met de kracht van consent’. Wat is dat?

Consent is het duidelijk communiceren van wensen en grenzen, zowel die  van jou, als die van haar.

Door radicaal eerlijk te zijn tegen jezelf, als ook tegen haar, kun je een enorme flirty, sexy sfeer creeren, waarbij je zowel jezelf als haar relaxed en vertrouwd kan laten voelen.

En als zij zich vertrouwd voelt bij jou, is het voor haar extra makkelijk om zich bij je te openen en zich aan jou over te geven.

 

Schrijf je hier in voor het webinar

 

Consent = sexy talk

Een van de meest fantastische manieren om consent voor je te laten werken is door het te beschouwen als sexy talk.

Als een sexy vrouw in bed in jouw oor zou fluisteren in haar zwoelste stem wat voor spannende dingen ze met je zou willen doen, verlaagt dat voor jou de feestvreugde, of verhoogt dat het?

Precies! Om haar op een plezierige manier uit te dagen, hoef je niet tussen de lakens te liggen. Dat kan al tijdens een flirty gesprek.

 

Zoenen?

Stel, je zit gezellig op een bankje te kletsen met een leuke vrouw. De sfeer is gezellig, flirty en er hangt een duidelijke spanning in de lucht. Jullie lachen, zitten knus bij elkaar en kijken elkaar met stralende oogjes aan. Je zou haar erg graag willen zoenen, maar je weet niet zeker of ze daar op zit te wachten. Je wilt haar niet lastig vallen, maar ook niet worden afgeschreven als ‘wel aardig’. Wat nu?

Tijd voor sexy talk! Beweeg je naar haar toe en zeg zachtjes in haar oor: ‘Ik heb echt zo’n zin om je te zoenen nu… Wil je dat ook?’

Ben je korter van stof? Dan werkt een zwoel of speels ‘Zoenen?’ ook als goede consentvraag.

 

AAAAH! Wat nou als ze nee zegt?!

There you have it: consent! Maar wat nou als ze nee zegt? Ten eerste: de wereld zal niet vergaan. De uitkomst ‘niet zoenen’ zegt helemaal niks over jouw waarde als man.

Ten tweede, ontvang het met gratie. Dat ze niet met je wil zoenen ondanks zware flirterijen, wil niet zeggen dat ze geen andere leuke dingen met je wil doen. Blijkt bijvoorbeeld uit dit verhaal. 

Ga niet moeilijk lopen doen of zielig afdruipen. Het is een prachtkans! Als jij laat zien dat je haar nee respecteert, toon je haar dat je haar aankan, zonder persoonlijk aangevallen te zijn, wat het antwoord ook mag wezen. Ze zal zich beter bij je kunnen ontspannen en meer kunnen vertrouwen, maar niet op de friends zonder benefits manier. Je hebt haar net verteld dat je haar wilt zoenen. Dat is niet iets wat ‘gewoon vrienden’ zouden zeggen, toch?

 

Nee heb je, ja kun je krijgen

Als jij meer intimiteit in je leven wilt, ga flirten, en gebruik de kracht van consent. Nee heb je al. Ja kun je krijgen.

Wat zijn de vragen die jij moeilijk vindt om te stellen? Stel ze in het reactieveld hieronder en ik vertel je hoe je dat het beste kunt aanpakken.

 

Showing 2 comments
  • Daan
    Beantwoorden

    Super leuk en super raak Klazien!

    Erg goede adviezen. Ik heb ze met harde hand moeten leren door vallen en opstaan. Jij kan andere mannen een paar stappen vooruit laten kijken. Chapeau

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search