Ben je wel klaar voor succes in de liefde?

Falen in de liefde is soms zo vertrouwd voor ons, dat we het onbewust actief bevorderen. Totdat er ‘per ongeluk’ iets heel moois plaatsvindt. Kun je plaatsmaken in je leven voor succes in de liefde? 

 

Op het moment van dit schrijven ben ik nog bezig om met mijn voeten weer op de aarde te landen. 

Van het weekend had ik een eerste date die uiteindelijk zoveel meer bleek dan even een uurtje met iemand een drankje doen. Het werd een marathonsessie van 36 uur. 

Ik merk dat ik nog niet zo goed de woorden kan vinden om te omschrijven welke boodschap ik hier nou mee over wil brengen aan je, dus ik schrijf maar op er nu in me opkomt.

 

Kan ik het wel waarmaken?

Weet je, ik ben het gewoon niet meer zo gewend om echt geliefd te zijn door een man. Mijn eerste primitieve reactie is dan ook geschrokken terugdeinzen. 

Hoe kan iemand nou zo veel tijd met mij willen doorbrengen, zonder me echt te kennen? 

Wat als hij allerlei verwachtingen op mij projecteert, die ik niet kan waarmaken? 

Wat als hij mijn grote, ruimte innemende persoonlijkheid helemaal niet aankan?

Is hij wel te vertrouwen? 

Ben ik wel te vertrouwen?!

Help! Alles wat ik het hardst verlangde in mijn liefdesleven komt opeens wel heel dichtbij allemaal. En meteen gaat mijn innerlijke criticus op zoek naar imperfecties en mogelijke afknappers. 

Waarom? Omdat binnen in deze stoere vrouw een bang meisje woont, die al vaker teleurgesteld is geweest in de liefde. En ze zet zich schrap als iemand dichterbij komt. 

Als alles zomaar goed gaat…

Gelukkig is er ook een heel andere stem in me, die zegt: Ok, dus eigenlijk is er als ik het goed begrijp een ongelooflijk hotte man op mijn pad gekomen. Hij is slim, geeky, kinky, teder, mannelijk, open, speels, hartstikke beschikbaar en verder helemaal mijn type (… echt! Hoe is deze man nog single?!). En die is dus gek op mij? HALLOOO! 

En dan verwonder ik me over hoe soms groot geluk ons meer beangstigt dan ons oude vertrouwde falen. Dat het gewoon heel erg eng is als alles, maar dan ook echt alles, zomaar helemaal goed gaat. Hoe we onszelf zo kunnen dwarsbomen, omdat we echt doods- en doodsbang zijn voor ons eigen succes. 

Ik denk niet de angst voor mijn eigen succes ooit helemaal zal verdwijnen. Wat ik wel kan doen is mezelf even als obstakel een stukje verplaatsen, zodat de liefde vrij en in overvloed door me heen kan stromen. En dat doe ik door mijn eigen angsten en patronen gewoon eens vriendelijk aan te kijken. Hallo bang meisje, je hoeft niet meer weg te rennen. Wat heb je nodig? 

Echt… dit leven. Wonderbaarlijk. 

 

Workshop 12 april: 

Echte Aantrekkingskracht 

Hahah, het voelt echt gek om nu heel praktisch te worden met je, maar fuck it. Eerlijk is eerlijk, een persoon als deze is niet helemaal toevallig op mijn pad verzeild geraakt. Ik heb veel stappen zelf gezet de afgelopen tijd, niet zodat ik iemand zou vinden, maar zodat iemand mij zou vinden, onvermijdelijk.

Het is niet helemaal waar dat het ‘gewoon maar toevallig gebeurt’. Je kunt het lot absoluut een handje helpen op heel wat verschillende praktisch uitvoerbare manieren. Die leer ik je graag aanstaande dinsdagavond 12 april in de workshop: Echte Aantrekkingskracht. 

Dit is wat jij van mij gaat leren:

10 blokkades waardoor jij de vrouw van je leven onbewust verjaagt;

Aantrekkingskracht vanuit ego v.s aantrekkingskracht vanuit het hart;

Welk innerlijk werk onmisbaar is, voordat je een relatie kan aangaan; 

Voorselectie, waarom is het zo essentieel;

Het Stappenplan waarmee ik al mijn levenspartners heb gevonden;

De volgende super praktische stap om in 3 maanden tijd de vrouw van je leven te ontmoeten.

 

Let op! Deze online workshop helemaal gratis, maar is alleen live bij te wonen. Er zal dus geen replay worden aangeboden.

 

Schrijf je hier in: Gratis online workshop.

 

Lijkt me echt super tof als je er bij bent! Ik zie er naar uit mijn allerbeste kennis met je te delen.

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search