Basic dating skills voor good guys

Veel single vrouwen zeggen wel eens dat ze op zoek zijn naar een echte lieverd met een hart van goud. Iemand die haar nooit zal bedriegen of manipulatieve spelletjes met haar zal spelen.

Ja. Dat snap ik. Doe mij ook zo’n man.

Maar waarom vallen velen dan toch altijd weer voor dat uitgesproken alfa-mannetje met zijn praatjes en maniertjes? Deze gladde pick up artist mag dan heel charmant zijn, ze zijn niet bepaald gemaakt van geweldig relatie materiaal, want achter haar rug om verleiden ze net zo makkelijk weer de volgende.
Ook ik ben er herhaaldelijk met plezier voor gevallen in een donkergrijs verleden…

BUT WHY?! 

Goede vraag! Als jij je identificeert met die charmante bad guy die chicks wil scoren, graag zoveel mogelijk, move along. Beter ga je ergens anders je heil zoeken. Maar ben jij die good guy met het hart op de juiste plek en je zoekt antwoorden op bovenstaande vraag, Bekijk dan mijn nieuwste video.

Oh, en laat me in de comments hieronder weten wat voor jou wel en niet werkt. Nieuwsgierig!

 

Showing 3 comments
 • René
  Beantwoorden

  Dit overtuigt mij, de good guys bijbrengen wat ze van de pick-up artists kunnen leren.
  Dank je!

 • Bert
  Beantwoorden

  Ik hoor het veel vaker in mijn omgeving, Klazien..” Hoe kan het dat jij geen vriendin hebt? Je hebt een eigen huis, vaste baan, bij jou komt rottigheid en narigheid niet op, je hebt het hart op de juiste plaats.”
  Dit heb ik enige tijd geleden al eens eerder geschreven hier, maar na verloop van tijd ervaar ik nog steeds hetzelfde.
  De mensen die dit zeggen, die kennen mij, maken mij mee op het werk, etc..Maar mensen die mij totaal niet kennen, kijken eerst naar je uiterlijk, en wanneer je dat nu eenmaal niet echt mee hebt zoals ik, dan kan je het bij voorbaat al vergeten; men kent je niet, maar je bent bij voorbaat al niet interessant, want er zijn altijd wel mannen die wel de looks meehebben.

  Klazien, wat moet ik nu met het volgende…Wat ik steeds meemaak, is dat volkomen wildvreemde mensen mij om mn uiterlijk uit staan te lachen op straat.
  Gewone, normale, “volkse” mensen die altijd in gezelschap van anderen in mijn bijzijn hardop staan te roepen ” wat een harses,wat een rotkop, die gozer ziet er ook niet uit”, en gierend van het lachen staan ze mijn kant op te kijken.
  Je moet weten dat ik een heel gevoelig iemand ben, ik trek mij vaak dingen aan.
  Ik heb altijd geleerd mensen met respect te behandelen, in hun waarde te laten, of je nu klein, groot, dik, dun, etc. bent; maar wanneer je regelmatig tegen dit soort gevallen aanloopt dat mensen deze manieren niet hebben meegekregen, is dat wel ….stekend.

  Zoals enkele weken geleden, ik fiets rustig over een fietspad naar huis ( een plek waar ik behoor te rijden) door een park.Zie ik van een afstand 3 vrouwen van half 40 met de fiets aan de hand breeduit over de gehele breedte van het fietspad mij tegemoet komen lopen.
  Ik rijd daar normaal, totdat de buitenste aan de kant moet ( ze loopt met de fiets aan de hand op mijn wegdeel) , en vervolgens begint degene die uiterst links loopt mij voor ” Sukkel en mongool” uit te maken, en dat ik “uit moet kijken.”
  Terwijl ik dus gewoon op mijn wegdeel fiets en zijzelf 3 breed over de gehele breedte van het fietspad lopen…Wat moet ik met dit asociale gedrag?
  Op een of andere manier blijft dit maar in mn gedachten spelen, want zijzelf ziedn dus totaal niet dat ze zelf verkeerd zijn?

  • Klazien
   Beantwoorden

   Hey Bert, wat ontzettend naar dat je op straat wordt nageroepen. Zeker als je erg gevoelig bent voor commentaar kan dit hard binnenkomen. Soms kun je er nog dagen last van hebben, zo’n opmerking, terwijl degene die ‘m naar je geroepen heeft het na 1 seconde alweer vergeten is. Een paar dingen wil ik je hierover graag meegeven.

   1. Onbeschofte mensen in het verkeer. Daar heeft iedereen wel eens last van. En dat heeft niks met uiterlijk te maken. Zo lang er verkeer op straat is, zijn er mensen die menen onbeschoft gedrag te moeten vertonen. Daar doe je helemaal niks aan. Pas gewoon goed op je eigen veiligheid en zorg dat je zelf een heer in het verkeer blijft. Verder lekker van je af laten glijden. Als je dit persoonlijk gaat opvatten, is het einde zoek. Niet doen dus.

   2. Als jij commentaar krijgt over je uiterlijk, of je kleding, of weet ik veel wat, zegt dit helemaal NIKS over jou en alles over de persoon die het commentaar geeft. Trek het je alsjeblieft niet persoonlijk aan, want het is niet persoonlijk. Maarja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want het komt wel hard binnen op dat moment. Wat dan?

   3. Hoe je degene die de vervelende opmerkingen maken omschrijft, zegt alles: ‘Gewone, normale, “volkse” mensen’. Is dat het soort volk met wie jij je graag wilt verbinden? Nee he.

   4. Ga dus op zoek en sluit je aan bij mensen die jou accepteren voor wie je echt bent. En dat niet alleen, ze vieren het zelfs, dat je bent zoals je bent. Don’t go where you’re tolerated, go where you’re celebrated. Durf jij op zoek te gaan naar plekken waar die mensen zich bevinden? Want ze zijn er echt! Rond blijven hangen op plekken waar veel normalo’s (zoals ik ze noem) rondlopen, daar word je als weirdo (zoals wij) echt niet gelukkig van. Ga dus op zoek naar jouw tribe. Kijk, je vrienden en collega’s snappen het al en hebben je omarmd precies zoals je bent. Er zijn gelukkig zat nieuwe plekken met mensen net zo tof als jij. Ga dus daar naar op zoek en omring je met mensen die je deze energie geven.

   5. Stop met jezelf lelijk vinden. Dit is een overtuiging die alleen bestaat in je eigen hoofd die je gewoon los kan leren laten. Schoonheid is subjectief en er zijn zat leuke vrouwen die A. mannen zoals jij juist aantrekkelijk vinden of B. die uiterlijk geen reet uitmaakt. Als je ergens in zou moeten investeren, laat het dan jouw lichaamsbeeld zijn. Ga op zoek naar een coach of psycholoog die je hierbij kan helpen. Dat hoef je niet in je eentje te doen. Beste investering ooit 🙂

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Foute vrouwenWall-e Eve