Basic dating skills voor good guys

Veel single vrouwen zeggen wel eens dat ze op zoek zijn naar een echte lieverd met een hart van goud. Iemand die haar nooit zal bedriegen of manipulatieve spelletjes met haar zal spelen.

Ja. Dat snap ik. Doe mij ook zo’n man.

Maar waarom vallen velen dan toch altijd weer voor dat uitgesproken alfa-mannetje met zijn praatjes en maniertjes? Deze gladde pick up artist mag dan heel charmant zijn, ze zijn niet bepaald gemaakt van geweldig relatie materiaal, want achter haar rug om verleiden ze net zo makkelijk weer de volgende.
Ook ik ben er herhaaldelijk met plezier voor gevallen in een donkergrijs verleden…

BUT WHY?! 

Goede vraag! Als jij je identificeert met die charmante bad guy die chicks wil scoren, graag zoveel mogelijk, move along. Beter ga je ergens anders je heil zoeken. Maar ben jij die good guy met het hart op de juiste plek en je zoekt antwoorden op bovenstaande vraag, Bekijk dan mijn nieuwste video.

Oh, en laat me in de comments hieronder weten wat voor jou wel en niet werkt. Nieuwsgierig!

 

Comments
  • René
    Beantwoorden

    Dit overtuigt mij, de good guys bijbrengen wat ze van de pick-up artists kunnen leren.
    Dank je!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Foute vrouwenWall-e Eve