Hoe ga je om met andere mannen?

In je club, op je werk, je studie of je vereniging lopen een paar fantastische vrouwen rond. Alleen, jij bent niet de enige man daar. Hoe ga je om met de aanwezigheid van andere mannen?

Soms snap je zelf ook wel waarom de leuke vrouwen in jouw omgeving voor een andere man dan jij kiezen. Sommige mannen zijn nou eenmaal erg charismatisch. Je kent ze vast wel. Ze zijn relaxed. Weten altijd het juiste te zeggen op het juiste moment, met die onuitwisbare glimlach op hun gezicht. Op de groep hebben ze een natuurlijk overwicht, zonder zich te hoeven laten gelden. En ook al zijn ze niet bijzonder knap, alle meiden hangen constant om hen heen.

De aanwezigheid van zo’n man kan je pijnlijk op je eigen tekortkomingen wijzen. Als hij niet zo verdomd tof zou zijn, zou je hem graag willen haten, dat zou veel makkelijker zijn. Daarom loop je liever met een grote boog om hem heen.

 

Is hij je rivaal?

Nee. Hij is niet je rivaal. Niemand is jouw rivaal.

Als je andere mannen als jouw rivaal ziet, dan laat je jezelf enorm kennen. Ik voel altijd gelijk wanneer mannen nerveus van elkaar worden. De ene trekt zich terug en wordt stil. De andere probeert de man die hem intimideert steeds af te troeven. Allebei dit gedrag is angstig en onaantrekkelijk, maar het komt helaas nog heel vaak voor. Mannen die ik dit voor mijn neus zie doen, diskwalificeer ik gelijk. We zijn niet meer op het schoolplein.  

 

Hoe ga je met hem om?
3 tips

Mensen met voldoende zelfvertrouwen raken niet zo snel geïntimideerd door anderen. Maar andersom werkt het ook: als je meer zelfvertrouwen wil, laat je dan niet intimideren door andere mannen. Het zijn je bondgenoten. Je broers. En ook al zullen jullie nooit beste vrienden worden, je kunt zoveel van hen leren.

1. Leer van zijn successen

Hij is niet voor niets succesvol. Doe er je grote voordeel mee en leer van zijn successen. Niemand wordt geboren als Guus Geluk. Charisma komt niet vanzelf. Dat vergt eerlijk naar jezelf durven zijn. Je tekortkomingen onder ogen durven komen. En investeren in jezelf. Net zolang totdat je er geen moeite meer voor hoeft te doen en het een gewoonte wordt. Dus als jij zelf afvraagt: hoe komt het dat hij zo geworden is? Daar kun je hem gewoon naar vragen. Het antwoord zal je verrassen.

 

2. Vier zijn successen

Hoe zou het zijn als die hele leuke vrouw voor jou valt… Als je je dat levendig kunt voorstellen weet je hoe fantastisch dat zou zijn. Hele leuke vrouwen vallen met regelmaat voor hele leuke mannen. Dat is geweldig voor hem (en voor haar). Geef hem in plaats van doodsverwensingen een dikke high five, ook al voel je je hart ineen krimpen. Laat je niet uit het veld slaan door andermans successen. Jaloezie is een onaantrekkelijke eigenschap.

 

3. Vergelijk jezelf niet met hem, maar met hoe je zelf gisteren was.

Je maakt het jezelf heel zwaar door jezelf te vergelijken met anderen. Want hoe goed je ook bent, er zal altijd iemand zijn die beter is dan jij. Dus jezelf vergelijken met anderen is een marteling die nooit stopt. Vergelijk jezelf liever met hoe je zelf in het verleden was. Streef ernaar om het iedere dag een stukje beter te doen dan de dag ervoor. Het hoeft niet met grote stappen. Kleine stapjes werkt vaak het best en soms moet je na twee stappen vooruit weer een stapje terug zetten. Tel je zegeningen en zie hoe ver je al gekomen bent in vergelijking met waar je een jaar geleden was.

Werk daarom dagelijks aan jezelf en zorg dat je onvergetelijk wordt voor de vrouwen die jij leuk vindt. Die manier werkt zoveel beter om de aandacht van leuke vrouwen te vangen dan door je te vergelijken met de succesvolste mannen.

 

GRATIS ONLINE TRAINING:

25 SUCCESGEWOONTES VOOR DIRECT ZELFVERTROUWEN

 

Het loslaten van je rivaliteit met andere mannen is ontzettend goed voor je zelfvertrouwen met vrouwen.

Maar er zijn nog 24 andere manieren die je enorm kunnen helpen om de beste, meest aantrekkelijke versie van jezelf te worden. Ik deel deze succesgewoontes aanstaande maandagavond in mijn online training ‘25 manieren voor direct zelfvertrouwen’. Ook al pas je er maar 1 van die 25 in je leven toe, je zult merken dat je zelfvertrouwen direct omhoog schiet, waardoor het veel makkelijker wordt om leuke vrouwen te benaderen.

De succesgewoontes zijn laagdrempelig en direct praktisch toe te passen in je leven. Geen doorzichtige pick-up trucjes, geen zweverige levenslessen. Gewoon down-to-earth toepasbare acties.

Als je bij deze gratis online training wilt zijn op maandag 4 juni, schrijf je dan nu hier in.

 

Ik heb een vraag aan je

Als jij terugdenkt aan een jaar geleden. Waar was jij toen? En wat is er verbeterd in je leven? Deel het in de comments hieronder. 

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search