Blijf deze 4 dingen doen als je geen vriendin wilt

Als je dit jaar géén vriendin wilt, dan zul je daar wel wat voor moeten doen. Ik geef je vier praktische tips zodat de leukste vrouwen met een grote boog om je heen blijven lopen.

Maar mocht je dat niet volhouden, heb ik ook nog wat tips hoe je kunt zondigen en heel af en toe stiekem toch die vrouw van je dromen kunt ontmoeten.  

 

Mijn goede vriend G heeft het opgegeven, of positiever gesteld: het ‘losgelaten’.

‘Een relatie, dat is gewoon niets voor mij denk ik . Ik heb al zoveel geprobeerd… Weet je, ik heb het vaak genoeg in mijn eentje gefixed. Dan lukt het de rest van mijn leven ook wel.’

Lekker rustig is het wel… Maar ik ken G al wat langer dan vandaag. We zijn ongeveer even oud, hij is creatief, hoog opgeleid, heeft een goed hart en een scherp gevoel voor humor. Het is echt een fijne vent die ik hoog heb zitten. 

Maar de vrouwen, die blijven ver uit zijn buurt. Het is net alsof hij iedere dag anti-leuke vrouwen-spray op doet voordat hij de deur uit gaat. Zeer effectief. Maar daaronder voel ik zijn verdriet. Het stemt me meewarig.

Heb jij wel eens meewarigheid gevoeld voor iemand? Vraagje: hoe aantrekkelijk vind je die persoon dan op dat moment?

Iedereen kent wel een G in z’n leven, voorál hij zelf.

 

Zo krijg je géén vriendin dit jaar

Hoe krijgt hij het toch iedere keer weer voor elkaar om vrij van leuke vrouwen te blijven? G heeft zo zijn gewoontes in zijn leven. Jaren van ingesleten gedrag waardoor hij actief leuke vrouwen buitensluit, zonder dat hij het door heeft. Maar anderen wel.

Zet de volgende vier stappen gedisciplineerd en met wilskracht, en je bent gegarandeerd van een vriendin-vrij jaar. Maar mocht je dat toch niet volhouden, een guilty pleasure moet kunnen vind ik. Daarom vertel ik je ook wat manieren om te zondigen.

 

Een vriendin-vrij jaar, tip 1: Je bent echt niet goed genoeg. Geloof het!

G’s knagende zelftwijfel is bijna tastbaar. Maar meestal verwoordt hij het schaamteloos naar iedereen die het wel, maar vooral niet horen wil. Dat gaat ongeveer zo: ‘Ik date nooit. Vrouwen vinden het meestal niet zo leuk zodra ze merken dat ik uit een gebroken gezin kom.’

Dit is een super effectieve vrouwenverjager. Je hoeft geen verantwoordelijkheid te nemen voor de vermeende oorzaken van je zelftwijfel. Jij kan er niks aan doen. Het zijn altijd de vrouwen die je beoordelen op je belabberde gezinssituatie, waar je niet voor gekozen hebt. Gelóóf echt in je eigen ontoereikendheid, op welk gebied dan ook. Te dik, te dun, te oud, te jong, te onervaren, te poly-amoreus, te monogaam, etcetera. Gebruik gewoon je creativiteit en vertel het de hele wereld. Je kunt het!

 

(Tip voor zondaars: verander je overtuigingen. Wel eens van omdenken gehoord? Dat kun je hier leren.)

 

Een vriendin-vrij jaar, tip 2: Doe eens lekker normaal

Heb jij ook zo’n passie voor normale mensen? Leuke vrouwen ook niet, dus is dat precies wat je moet doen om ze bij je weg te houden: lekker normaal. En dat is heel makkelijk, want je hoeft niks te veranderen aan je gebruikelijke gang van zaken. Waarom zou je veranderen, alleen maar om leuke vrouwen aan te trekken? Nee, zij moeten leren om jou te accepteren voor wie jij bent.

Als je je gekke zelf zou zijn, zou je wel eens de aandacht kunnen vangen bij die ene vrouw die dezelfde gekke dingen ook leuk vindt. Nee, beter doe je zo normaal en onopvallend mogelijk en spreek je niemand echt aan. Als je behoefte hebt aan een rustig jaar net zoals het vorige, verander dan in ieder geval niks en doe gewoon normaal.

(Tip voor zondaars: Wat maakt jou zo bijzonder? Ontketen de persoon bij wie leuke vrouwen graag in de buurt willen zijn. Zo doe je dat.)

 

Een vriendin-vrij jaar, tip 3: Als het eng voelt, doe het dan niet

Angst is een geweldige raadgever als jij ook dit jaar liever geen vriendin wilt. Kijk, vrouwen zijn heel vreemde wezens en best wel eng. Ze komen namelijk van Venus en zijn er op uit om jouw zelfvertrouwen en je mannelijkheid van je af te pakken.

Oké, smakeloos grapje, vrouwen zijn stiekem best wel leuk, maar beter blijf je op grote afstand en ga je leuke dingen doen met mensen die je wel vertrouwt. Tenminste, als je echt niet wil dat ze je zouden kunnen kwetsen, afwijzen, of je zomaar in de steek laten zonder je ooit nog een berichtje te sturen.

(Tip voor zondaars: Daag je zelf uit als je die leuke vrouw ziet, bijvoorbeeld op een feestje. Dat doe je bijvoorbeeld zo.)

 

Een vriendin-vrij jaar, tip 4: Een relatie is niet voor jou weggelegd

Deze is lastig en vergt soms jaren van afwijzingen en vriendinloosheid. Maar het zou je zomaar kunnen lukken om het echt te gaan geloven: een relatie is niet voor jou weggelegd. Dit is bijzonder effectief om geen vriendin te krijgen, niet dit jaar, en de komende jaren ook niet. Want waar je in gelooft, dat manifesteert zich. Succes gegarandeerd! 

(Tip voor zondaars: als waarin je gelooft zich zo makkelijk manifesteert, zou het dan kunnen dat positieve overtuigingen zich ook kunnen manifesteren in je leven? Jazeker.)

 

Lastig te onthouden? JP vat het hier voor je samen in een videoboodschap:

 

Alles is te leren

Ik geloof zelf niet in ‘het is gewoon niet voor me weggelegd’. Alles is te leren, zelfs bij veel tegenslag. Als een kind leert lopen, valt het aanvankelijk keer op keer op de grond. Het struikelt, kruipt, valt en tijgert zich net zo lang naar boven totdat het loopt, in haar eigen tempo. Heb je ooit een klein kind zien opgeven: laat dat lopen maar, het is gewoon niet voor mij weggelegd…? Precies. Het zit in onze natuur.

 

Stiekem toch wel een vriendin willen?

Als je dit jaar liever stiekem toch wel een vriendin wilt, dat is helemaal niet erg. Ik ga je daarbij helpen.

In mijn gratis online workshop ‘Zo krijg je een relatie’ op zondagavond 28 juli onthul ik de stappen van vrijgezel naar vaste relatie, geheel datingsite-vrij.

Wat als ik zou vertellen dat er een manier is om een vaste partner te vinden, zonder dat daar ook maar één datingsite aan te pas komt?

En met die methode is iets heel geks aan de hand, want ondanks dat het heel goed werkt, maakt bijna niemand hier gebruik van! Maar ik vind het echt te goed om niet te delen. Daarom geef ik je er graag gratis een online workshop over.

Nieuwsgierig naar welke methode echt helpt om je kansen op die fijne relatie te boosten? Dat vertel ik allemaal in mijn live online workshop.

Meld je nu hier aan.

 

 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search