Blijf deze vier dingen doen als je geen vriendin wilt

Als je dit jaar geen vriendin wilt, zul je daar wel wat voor moeten doen. Ik geef je vier praktische tips zodat de leukste vrouwen met een grote boog om je heen blijven lopen. Maar mocht je dat niet volhouden, heb ik ook nog wat tips hoe je kunt zondigen en heel af en toe stiekem toch die vrouw van je dromen kunt scoren.  

 

Mijn goede vriend G heeft het opgegeven, of positiever gesteld: het losgelaten. Al een tijdje. ‘Een relatie, dat is gewoon niets voor mij denk ik . Ik heb al zoveel geprobeerd… Weet je, ik heb het vaak genoeg in mijn eentje gefixed. Dan lukt het de rest van mijn leven ook wel.’

 

Lekker rustig wel… Gelukkig ken ik G wat langer dan vandaag. We zijn ongeveer even oud, hij is creatief, hoog opgeleid, heeft een lief hart en een zeldzaam goed gevoel voor humor. Het is echt een fijne vent die ik hoog heb zitten, anders waren we geen vrienden. Maar de vrouwen, die blijven ver uit zijn buurt. Het is net alsof hij iedere dag anti-leuke vrouwen-spray op doet voordat hij de deur uit gaat. Zeer effectief. Maar daaronder voel ik zijn verdriet. Het stemt me somber.

 

Voel jij wel eens meewarigheid in je leven voor iemand? Op een schaal van 1 tot 10, hoe aantrekkelijk vind je die persoon op dat moment? Iedereen kent wel een G in z’n leven, voorál hij zelf.

 

Zo krijg je geen vriendin in 2018

Hoe krijgt hij het toch iedere keer weer voor elkaar om vrij van leuke vrouwen in zijn leven te blijven? G heeft zo zijn gewoontes in zijn leven. Jaren van ingesleten gedrag waardoor hij actief leuke vrouwen buitensluit, zonder dat hij het door heeft. Maar anderen wel.

 

Zet de volgende vier stappen gedisciplineerd en met wilskracht, en je bent gegarandeerd van een vriendin-vrij 2018. Maar mocht je dat toch niet volhouden, een guilty pleasure moet kunnen vind ik. Daarom tussen haakjes wat manieren om te zondigen.

 

Een vriendin-vrij 2018, tip 1: Je bent echt niet goed genoeg. Geloof het!

G’s knagende zelftwijfel is bijna tastbaar. Maar meestal verwoord hij het schaamteloos naar iedereen die het wel, maar vooral niet horen wil. Dat gaat ongeveer zo: ‘Met mijn conditie, zie je mij al samen met jullie over het strand banjeren volgende week? Laat maar, ik krijg ‘t nu al benauwd.’ Of zo: ‘Ik date nooit. Vrouwen vinden het meestal niet zo leuk zodra ze merken dat ik uit een gebroken gezin kom.’

 

Dit is een super effectieve vrouwenverjager. Je hoeft geen verantwoordelijkheid te nemen voor de vermeende oorzaken van je zelftwijfel. Jij kan er niks aan doen dat je conditie zo slecht is en het zijn altijd de vrouwen die je beoordelen op jouw belabberde gezinssituatie, waar je ook al niet voor gekozen hebt. Gelóóf echt in je eigen ontoereikendheid, op welk gebied dan ook. Te dik, te dun, te oud, te jong, te onervaren, te poly, te mono, etcetera. Gebruik gewoon je creativiteit en vertel het de hele wereld. Kom op, je kunt het.

 

(Tip voor zondaars: verander je overtuigingen. Wel eens van omdenken gehoord? Dat kun je hier leren.)

 

Een vriendin-vrij 2018 tip 2: Doe eens lekker normaal

Heb jij ook zo’n passie voor normale mensen? Leuke vrouwen ook niet, dus is dat precies wat je moet doen om ze bij je weg te houden: normaal. En dat is heel makkelijk, want je hoeft niks te veranderen aan je gebruikelijke gang van zaken. Waarom zou je veranderen, alleen maar om leuke vrouwen aan te trekken? Nee, zij moeten leren om jou te accepteren voor wie jij bent.

 

Als je je raar gedraagt, zou je wel eens kunnen opvallen bij die ene vrouw die dezelfde rare dingen ook leuk vindt. Nee, beter doe je zo normaal en onopvallend mogelijk en spreek je niemand echt aan. Als je behoefte hebt aan een rustig jaar net zoals het vorige, verander dan in ieder geval niks en doe gewoon normaal.

 

(Tip voor zondaars: Wat maakt jou zo bijzonder? Ontketen de persoon bij wie leuke vrouwen graag in de buurt willen zijn. Zo doe je dat.)

 

Een vriendin-vrij 2018 tip 3: Als het eng voelt, doe het dan niet

Angst is een geweldige raadgever als jij ook dit jaar liever geen vriendin wilt. Kijk, vrouwen zijn vreemde wezens en best wel eng. Ze komen namelijk van Venus en zijn er op uit om jouw zelfvertrouwen en zelfs je mannelijkheid van je af te pakken. Oké, smakeloos grapje, vrouwen zijn best wel leuk, maar beter blijf je op grote afstand en ga je leuke dingen doen met mensen die je wel vertrouwt, als je echt niet wil dat ze je kwetsen, afwijzen, of je zomaar in de steek laten zonder je ooit nog een berichtje te sturen.

 

(Tip voor zondaars: Daag je zelf uit als je die leuke vrouw ziet, bijvoorbeeld op een feestje. Dat doe je bijvoorbeeld zo . Of beter nog: download de complete Comfort zone challenge als je jezelf durft uit te dagen om socialer te worden met nieuwe mensen, hier.)

 

Een vriendin-vrij 2018 tip 4: Een relatie is niet voor jou weggelegd

Deze is lastig en vergt soms jaren van afwijzingen en vriendinloosheid. Maar het zou je zomaar kunnen lukken om het echt te gaan geloven: een relatie is niet voor jou weggelegd. Dit is bijzonder effectief om geen vriendin te krijgen, niet dit jaar, en de komende jaren ook niet. Want waar je in gelooft, dat manifesteert zich. Succes!

 

(Tip voor zondaars: als waarin je gelooft zich zo makkelijk manifesteert, zou het dan kunnen dat positieve overtuigingen zich ook kunnen manifesteren in je leven? Ja.)

 

Lastig te onthouden? JP vat het hier voor je samen:

 

Alles is te leren

Ik geloof niet in ‘het is gewoon niet voor me weggelegd’. Alles is te leren, zelfs bij veel tegenslag. Als een kind leert lopen, valt het aanvankelijk keer op keer op de grond. Het struikelt, kruipt, valt en tijgert zich net zo lang naar boven totdat het loopt, in haar eigen tempo. Heb je ooit een klein kind zien opgeven: laat dat lopen maar, het is gewoon niet voor mij weggelegd…? Precies.

 

Stiekem toch wel een vriendin in 2018 willen?

Als je dit jaar liever stiekem toch wel een vriendin wilt, dat is helemaal niet erg hoor. Ik ga je daarbij helpen. Mijn eerstvolgende training ‘Zo krijg je een vriendin in 2018’ vind je hier.

SCHRIJF JE HIER IN

 

Ik ben benieuwd. Ken jij iemand zoals G? Deel het met me in de reacties.

 

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search