Algemene voorwaarden Online Cursus Love Hacks

Ik hou niet van kleine lettertjes. Ik heb het daarom zo simpel en duidelijk mogelijk voor je proberen te maken. Als er iets nog niet duidelijk is, neem dan contact met mij op via klazien@lovehacks.nl

Algemene voorwaarden

 • De overeenkomst komt tot stand wanneer je akkoord gaat met het aanbod en je daarvoor de overeengekomen vergoeding betaald hebt.
 • Ik neem voor deze overeenkomst een inspanningsverplichting op me, maar geef geen garantie over het bereiken van het gewenste resultaat.
 • Toegang tot de online training is persoonlijk. Dus je mag je inloggegevens en de materialen uit de online training niet met anderen delen. Ook eventuele live sessies zijn alleen voor jou toegankelijk. Wanneer je toch je inloggegevens met iemand deelt, mag ik de toegang tot de online training blokkeren en vervallen al je rechten. Ik ontbind dan de overeenkomst tussen jou en mij en jij hebt geen recht op geld terug.
 • Je kunt pas na betaling deelnemen aan een online training.
 • Je krijgt toegang tot de online training, zolang als de online training bestaat. Ik zal er altijd voor zorgen dat de online training minimaal drie maanden toegankelijk is, nadat jij je voor de online training hebt ingeschreven.
 • Naast de online training bied ik ook toegang tot een Facebookgroep of andere online community aan. Dit is voor maximaal twaalf maanden. Dit is alleen anders als dat zo in mijn aanbod heeft gestaan.
 • Je moet een internetverbinding hebben om een online training te kunnen volgen. Ik ben niet aansprakelijk voor schade of gemiste trainingsonderdelen doordat je niet de juiste apparatuur of internetverbinding hebt.
 • Als je VIP-begeleiding bent overeengekomen, spreken jij en ik samen de data af voor de begeleiding.
 • Ik mag de content die ik volgens onze overeenkomst lever veranderen, vernieuwen, vervangen of wijzigen.
 • Aanbiedingen zijn geldig voor de tijd die in het aanbod wordt aangegeven, daarna niet meer.
 • Je gaat akkoord met het aanbod op de manier zoals dat bij het aanbod is vermeld. Je akkoord is pas definitief wanneer ik het heb bevestigd.
 • Ben je niet tevreden over de online training? Helaas bied ik geen ‘niet goed, geld terug’ garantie aan.
 • Ik kan niet garanderen dat de online trainingen op elk moment van de dag beschikbaar zijn. Als ik het probleem merk, kan het meestal binnen een paar uur opgelost zijn, zodat je weer toegang hebt. Als je een probleem merkt, wil je dat dan aan mij melden door een e-mail te sturen naar klazien@lovehacks.nl, dan kan ik het zo snel mogelijk op (laten) lossen.

11-07-2022 

Klazien Schaap