Leuke vrouwen, waar kom je ze tegen?

Waar zitten ze toch, al die mooie, fijne, leuke vrouwen? Je weet dat ze er zijn. Maar waar?! Het antwoord op de vraag ‘waar kom je de leukste vrouwen tegen’ ligt dichterbij jezelf dan je denkt.

‘In de supermarkt…?!’

Dit is waarschijnlijk het meest gehoorde antwoord op de vraag waar je leuke vrouwen kunt ontmoeten. Maar van alle plekken is dit misschien wel de minst geschikte plek om leuke vrouwen tegen te komen, omdat de kans groot is dat jij hier niet op je best bent.

Tenzij je heel lekker gaat op de nieuwste bonusaanbiedingen en zingend je boodschappenkar vol laadt, in dat geval is dit voor jou een prima plek om leuke vrouwen te ontmoeten.

Waar ben jij op je best?

Voordat je op jacht gaat, vraag jezelf eerst af: wat zijn voor jou de plekken waar jij je helemaal jezelf kan voelen? Waar jij helemaal jij bent en dat ook uitstraalt.

Komen daar veel andere mensen? Mooi. Dan ga je daar vaker naar toe. Maar dat deed je misschien al. Dit zijn bijvoorbeeld concerten, festivals, sportscholen of een fijn kroegje. Hier moet je zijn, want hier vind je precies het soort vrouwen dat bij je past, omdat zij de liefde voor die plek met jou delen.

Verspil je tijd niet op plekken waar je je niet thuis voelt, ook al komen daar nog zoveel mooie vrouwen. Grote kans dat jullie elkaar weinig te melden hebben.

Vergroot je zichtbaarheid

Dus je gaat al regelmatig naar plekken waar je je als een vis in het water voelt, hoe komt het dat je er nog geen leuke dates uit hebt gesleept? Vergroot je zichtbaarheid. Hoe opvallender, hoe aantrekkelijker.

Om je zichtbaarheid voor iedereen daar flink te vergroten, kun je je passieve aanwezigheid transformeren door zelf actief iets te organiseren op die plek. Zou je het bijvoorbeeld leuk vinden om zelf live jamsessies te organiseren in de jazz kroeg waar je graag komt? Of draai eens een paar bardiensten als barman. Misschien vind je het tof om een cursus martial arts te geven aan beginners in de sportschool waar je graag komt. Of doe een DJ set op een vaste avond in je favoriete club.

Girls love DJ’s

Staan er geen vacatures open op je lievelingsplekken? Beter nog, creëer zelf zo’n plek! Zorg ervoor dat je één of ander podium vindt en shine. Ook hier loop je ongetwijfeld tegen de grenzen van je comfort zone op en dat is het teken, dat je het juist moet doen. Als jij voor jezelf een podium op kan richten op de plek waar jij het liefste komt, komen de vrouwen die jij leuk vindt vanzelf op jou af, want je profileert jezelf als leider en dat is super aantrekkelijk.

Het is niet voor niets dat barmannen, yoga teachers, dansleraren, DJ’s en muzikanten nog altijd een streepje voor hebben bij vrouwen. Rara hoe zou dat komen? Ze zijn zichtbaar en helemaal in hun element. Dat zorgt ervoor dat de vrouwen die jij leuk vindt, naar jóu toekomen, in plaats van andersom.

Trouwens, voor de beste manieren om vrouwen naar jou toe te laten komen moet je hier, hiero en daaro zijn. 

Gratis online workshop
‘Zo krijg je een vriendin’
Dinsdag 19 februari

Dus je wil een vriendin. Hoe dan verder? Waar moet je beginnen? Dat leer ik je in mijn online workshop ‘Zo krijg je een vriendin’, aanstaande dinsdagavond 19 februari.

Daar leer je:

Hoe effectief en speels te flirten;

Waar je de ideale vrouwen vindt, die jou ook zien staan;

Hoe je nooit meer in de friend zone hoeft te komen;

Hoe je constructief met afwijzing om gaat;

Hoe je er voor zorgt dat leuke vrouwen jou gaan najagen, in plaats van andersom;

Hoe je in drie maanden tijd je droompartner kunt vinden, ook al heb je nog nooit eerder een relatie gehad;

Schrijf je hier in:

Trouwens, stel me een vraag in de comments. Dat vind ik leuk 🙂
Je krijgt altijd antwoord van me. 

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hee. Hoi.

Heb je een vraag? Of wil je me iets anders laten weten? Stuur me dan een klein berichtje en ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Bane zet de eerste stap naar een relatiespock highly illogical gemengde signalen